Glad Påsk lite sent... =)



Jag har jobbat eftermiddag hela helgen och eftersomvädret har vart bättre än kanon (förutom idag då) så har det inte blivit mycket tid framför datorn här...


Tunnbadningen i torsdags gick bra, maten blev hur god som helst... Vi åt inbakad fläskfilé med klyftpotatis och rödvinsås/bearnaissås.. Såååå himla gott! Till efterätt blev de hallon/blåbärspaj med vaniljsås.. Mmmmmm och den pajdegen som Ida gjorde själv va gudomlig =) Vattnet i tunnan var lagom varmt vid 20,30 så d klev vi i och myste en stund.. Sen blev vattnet för varmt så vi gick upp och dessutom höll ja på och somna där i eftersom ja hade jbbat förmidda..


Annars i helgen så va vi en sväng i Nävsjön med farmor Verena och hennes man Timo.. Lukas va helnöjd över att vara i natuern vid sjön och kasta sten och kottar i vattnet och gick och pulade med allt =) så himla underbart =) Sen grilla i lite hamburgar eochsatt och gassade i solen stund, Lukas sov middag en stund i  vagnen sen va det dax för mig att dra till jobbet.. Kul med eftermiddagshelg när vädret bara strålar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0