Förberedelser inför Thai-resan..

Ja nu börjar det verkligen dra ihop sig nu =) det känns så underbart! Det känns inte riktigt lika jobbigt att resan dit är rätt lång för Lukas har visat sig vara ett mönsterbarn att resa med.. (peppar peppar, ta i trä) När vi åker över till Finland så är det först bilresa härifrån till Stockholm, sen väntetid innan man får pka på båten med bilen.. Sen en båtresa på 12timmar.. Sen en bilresa på finska sidan som är 50 mil.. sen samma procedur hem igen.. Och Lukas den duktiga killen han gnällde inte en enda gång på resan!!?? fattar typ ingenting.. När vi skulle åka hem från Finland så pkte vi 12 på dan, bilresan tod 7 timmar och han va vaken 5 av dem och gnällde ingeting.. Hoppas resan i flygplanet går lika bra.. Där behöver han ju inte sitta fastspänd hela tiden heller,, =)

Ja huset som vi hyrt är betalt nu oxå.. Så det behöver vi inte tänka på där nere.. Håller på och kollar på sån där soldress oxå.. Försöker hitta nån begagnad eftersom det bara handlar om en resa och dem är ganska dyra nya.. Men de löser sig..

Behöver inte ha med så mycket kläder tll honom heller.. Han lär ju vara typ naken eller i blöja mest hela tiden.. Sen ska vi ju handla nya käder till honom där nere.. Det ska bli sååå kul! =)


Nej nu måste jag ta hand om min magsjuka sambo.. Ja stackarn har spytt hela natten.. usch.. hoppas verkligen att man slipper bli smittad.. Och hoppas ännu mer att Lukas lipper bli smittad..!!!!

Det visar sig!


Hej hopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0