VAB..

Är ju hemma med Lukas idag.. Skönt att få ligga kvar imorse.. Och hans hosta har faktiskt blivit mycket bättre, vilket märktes inatt.. skönt! främst för honom men även oss.. Men de är värre att få i honom medicinen.. Inte alls lätt.. fy stackarn o ta de där äckliga..

Imorgon ska vi en sväng till dagis för de har fotografering.. så gruppbilden vill vi ju varra med på =) han mår ju mycket bättre, o ja tror inte att han smittar nu så de borde inte vara nån fara..

Måste en sväng till rusta och willys imorgon oxå.. ska handla inför kvällen då ja ska ha lite hemmapsa här.. testa på lite ansiktcremer och grejs.. bjuda på mat ska ja göra.. så de blir nice.. hoppas ja.. vet inte riktigt vart ja ska trolla bort andreas och lukas under kvällen men de löser sig =) haha

Andreas fick nå dampryck igår kväll.. blev väl efter att ha vart hemma med lukas i två dagar.. så han började måla här hemma.. ett element vardagsrumsbordet.. och en skänk.. haha
han är ju för rolig..

Nu är julkalendern färdig.. Lukas älskar den redan.. pekar på alla och säger vilka de är.. långben, mussepigg o så vidare.. =) bild kommer när ja monterat den på krok o allt är klart..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0