IDIOTISKT!

Jaha för några veckor sedan fick vi en lapp från Oxelösunds Kommun om att vi måste söka dispens för att få lämna Lukas på dagis kl 11,30 när jag jobbar eftermiddagar.. Varför vi har lämnat honom 11,30 fram till nu är dels för att fröknarna sa att det brukar vara bäst för barnet, att få komma dit och äta sen sova.. För fröknarna vill ju att barnen ska få komma då, men nån som sitter vid ett kontor på Oxelösunds kommun vill det inte..

Vi skrev på dispensansökan om att vi vill kunna lämna Lukas lite tidigare (1,5timme typ) för att han ska få en normal dygnsrytm, fasta rutiner och för att vi inte ska behöva väcka honom i middagssovningen för att lämna honom till dagis.. Men vi fick totalt avslag! Och det fick tydligen ALLA BARN PÅ AVDELNINGEN! Man undrar ju om folket som bestämmer har egna barn? Och så här skriver de i pappret vi fick hemskickat:

"Begäran avslås då barnets behov av stöd enligt skollagens 2 kap paragraf 9 inte anses föreligga"

Det är tur att skollagen vet vad barnen behöver och att alla barn har precis samma behov!

Som sagt man undrar ju?.........................................................................................................................

Kommentarer
Postat av: Linda

Men va puckat!! Vi kommer oxå vilja ha det så sen, så gjorde vi med Lisa när jag jobbade...

2009-09-16 @ 12:44:22
URL: http://lindasunesson.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hörde av Nathalie att dom hade fått en lapp..konstigt att vi inte fått de... Borde ju gälla alla dagis kan man tycka! Att lämna Edvin kl 1 skulle liksom inte funka.. han sover ju då.. Idioter som sitter o bestämmer sånt!

2009-09-16 @ 17:26:45
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0