Busfabriken idag igen..

Ja Lukas har tjatat och tjatat och tjatat om att han vill åka tillbaka till Busfabriken sen sist vi va där.. Så idag drog vi dit.. Andreas börjar ju jobba igen på torsdag och imorgon är de ju dagis dag så vi tog de idag.. Och Lukas hade nog ännu roligare idag än sist, den här gången kände han igen sig och visste va han ville göra.. Ja hade en väldigt lugn och skön stund, hade en bok med mig o satt och läste medan William sov och åt lite grann..

Vilket jäkla bra ställe de är Busfabriken, för både föräldrar o barn.. Finns internet så man kan låna deras datorer el ta med egen laptop, maten är väldigt bra och inte alls dyrt.. Barnen ha sjukt kul o föräldrar får en väldigt lugn stund =)

Imorgon har ja planerat att baka bullar när Lukas är på dagis.. Får se om planen ändras el om de blir nybakt imorgon oxå =) mums.. fylla upp frysen med lite bullar är ju aldrig fel.. och bröd finns de en hel del av oxå ju =)

Min far o bror är fortfarande strandsatta i turkiet.. Men de går ingen nöd på de inte.. Och pappa lär väl vara kolsvart i nosen när han kommer hem, han som blir tokbrun av att se solen 2minuter! suck.. varför fick man itne det pingmentet för?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0