well well..

Idag blev en bra dag fast ja hade lite rastlöspanik redan vid 09 imorse eftersom Lukas passade på att vakna när Andreas drog till jobbet i morse.. Men vi va ute en stund innan lunch sen tog ja vagnen och gick ens väng när Lukas skulle somna middag.. Så när han sov smet ja förbi dagis och lämna in semesterschemat, vågade inte när han va vaken ifall han väldigt gärna skulle velat stanna så hade de blivit lite knas.. Han ska ju ändå dit imorgon..

Efter promenaden vänta ja på att Lukas skulle vakna sen drig vi till Lukas farfar och ylva för lite lunch och bus.. Blev en sväng till lekparken i färjeläget, vilket blev väldigt uppskattat.. fast en lagom stor vattenpöl där fortfarande som Lukas hade race i.. =) mysunge..

Nu är vi hemma igen och väntar på mannen i huset som ska komma hem.. sen blir de äta nå lätt innan vi ska följa med Oskar på lägenhetsvisning.. intressant.. sen är väl den här dagen slut...

imorgon måste ja sätta mig i telefonkö ner till barnmorskemottagningen igen för att få komma ner på en extratid och ta blodtryck, så vi har lite koll på de där.. har ju inte tid hos barnmorskan förrän den 15! helt sjukt länge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0