Tisdag 12,27

Vi har varit hos familjen Lilja och lekt på förmiddan, skönt! Lukas ville inte följa med hem =)

Nu har vi precis ätit lunch Lukas o ja.. William somna utan lunch.. Vet inte om de är på grund av förkylningen som han inte vill äta eller om han börjar gilla den vanliga maten mer än mjölken.. Försökte ge honom flaskan men de va inte populärt.. Så han sover nu och får väl testa igen när han vaknar eller om ja ska ge honom lite mat isället.. Aja de löser sig.. Imorse åt han en portion gröt iallafall.. Natten har varit okej.. Vaknat några gånger och yrat och velat ha nappen men sen åt han vid 05 så de va ju helt ok..

När ja smält klart maten är de dax för löppass på jogersö.. Barnen får åka till farfar och Ylva en stund, vilket inte är några problem för ungarnas del, där får de 100% uppmärksamhet hela tiden.. =)

Idag fyller min kära mor år, Grattis! Så vi ska dit och fika lite, lite senare i eftermiddag..

För övrigt bakade jag i massor igår.. 6 påsar med frallor och 4 påsar vanlijbullar.. Lukas hjälpte till, de gick kanoners =) dock måste man dammsuga hela huset sen pga allt mjöl men de får man ta =)

Imorgon kväll blir de hyllan igen.. Funderar på att köra två omgångar på Fatburn på crosstrainern, kände mig inte alls lika slut efter ett pass sist som ja gjorde de första gångerna.. Då kan ja öka på lite.. Aja de blir nog bra de där.. Nu ladda för löpning.. Sen hem o laga mat till den arbetande mannen i huset, panerad fisk med kokt potatis och kall sås..
 


Mums! Jag älskar fisk.. De gör INTE Lukas..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0