-19 burr..

Nu är de kallt kan ja tycka, -19 är lite i kallaste laget tycker jag.. Runt -10 är helt okej men helst inte kallare, nu är det typ dubbelt så kallt.. Aja de är bara att klä barnen med alla vinterkläder de äger och hoppas de inte fryser! Lukas ska till dagis och jag hade tänkt baka bröd, får se om ja orkar det, William har inte sovit speciellt bra inatt..
Fröknarna på dagis sa sist vi va där att de ska va ute varje morgon innan samling, alltså direkt när vi kommer ska de va ute, undra om det är ute idag när vi kommer? Jag TROR inte att Lukas kommer frysa i sina kläder, köpte ju termolångkalsonger på Ullared oxå som värmer som fasiken.. Men som sagt, får se om de ens är ute när vi kommer..

För övrigt har mrLukas blivit trotsig igen.. Inte jättefarligt men han liksom har små idéer för sig, att han liksom säger JOO-OO när man säger nej, och kan börja gallskrika bara för han inte får som han vill.. Men de är inte som förra trotsperioder att han vägrar klä på sig och sånna saker.. Vi får se hur de utvecklas..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0