Det är någon på taket..

Andreas är uppe och skottar taket.. Ja det har ju kommit lite snö i vinter så de kändes som vi vill vara på den säkra sidan.. Va gör man om taket rasar in liksom? Inte mycket antar ja..

Idag har vi varit i badhuset på förmiddan.. Vi va själva i hela badhuset.. precis när vi skulle gå om en familj till och skulle bada.. Snacka om att det va lugnt o skönt =) dessutom va bassängen uppvärmd oxå.. Av misstag tydligen men vi va glada, för det va ritkigt skönt i vattnet =)

Sen har vi inte gjort så mycket vettigt idag.. Man blir ju helt slut av att bada i badhuset.. Så ja känner mig sovtrött redan nu, trots att ja hade sovmorgon imorse..

Imorgon ska Andreas jobba igen (fast de är ju bara tre dagar) och vi tar med oss "plast"svärmor/farmor till Busiz och kollar läget där inne för första gången.. Jag tror att det är kanon där inne.. Så där ska vi spendera förmiddan imorgon.. Det ska bli kul.. Blir väl lunch och alltihopa där, det blir bra de =)


Men nått är väl skumt med hemsidan? Nån som vart inne o kollat.. Länkarna funkar itne som dem ska.. Man kan inte kolla menyn och lite grejs som de finns länkar till.. Aja de kanske är strul emd min dator eller så är de kanske bara tillfälligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0