Skön helg..

Här har vi haft en väldigt lugn och skön helg.. I fredags hade vi tv kväll med massa OS och tacos.. Mums! I lördags åt vi mysfrukost, sen gick vi på promenad.. Skulel gå till Ramdalshamnen och mata fåglar tänkte vi.. Synd att Lukas somna i vagnen innan vi ens kom fram till hamnen.. Så vi passerade bara, kollade på de båtar som legat i sjön över vintern och inte ser ut att må jättebra i all snö och is.. Så gick vi hem igen.. Lagom när vi kommit hem började de regna som fasen.. Så vi myste ner oss i sängen med en sovande Lukas.. Lördagsmiddagen blev en hemmagjord pizza.. Blev okej men inte hundra..
Idag blev de oxå mysfrukost.. Sen sov ja och Lukas lite middag vid elvatiden.. När vi vaknat åkte vi in till IITTALA Outlet och köpte en ny stekpanna som behövdes.. Så den blir säkert kanonbra! Nu på eftermiddagen har vi varit på mat hos mina föräldrar, blev matlåda oxå =) nice!

Lukas har inte varit riktigt hundra i helgen.. Varit lite slö emellanåt och har varit gnälligare än vanligt, inte ätit knappt nått heller.. Men de visar sig om de kommer nått..


Kommentarer
Postat av: Elin

Vart ligger IITTALA Outlet ????? Är det vid slakhuset???

2010-02-28 @ 22:51:54
URL: http://elsabelsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0