Förberedelser...

I helgen har vi oxå förberett lite för den lill* som kommer komma här om en snar framtid.. Vi byggde tillbaka spjälsängen till bebis-anpassning.. Vilket Lukas tyckte va en höjdare för nu vill han sitta och mysa och leka där i hela tiden.. Haha söta unge.. Så säger han att bebisen får minsann ligga bredvid honom i sängen och mysa =)



Slet ner alla kassar med de gamla bebiskläderna från garderoben oxå.. Skulle leta upp de allra minsta för att ha lite mer tillgängligt.. Har plockat ihop en liten outfit som åker med till BB, har ju inte tänkt stanna speciellt länge, om de inte behövs förstås.. Så den lilla högen är redo att packas ner i nån väska som ja kanske oxå borde ta tag i och packa.. Egentligen behöver man ju inte så mycket.. De mesta finns ju där.. Men nått ska ja väl ta med mig.. Måste bara hitta en passande väska oxå.. 

Just fasen, måste leta fram babyskyddet oxå.. Undra vart ja kan ha placerat de nånstans.. Kanske ute i friggeboden..? aja de tåls att kollas upp under dagen.. Känns som ja vill ha kolla på allt som är viktigast nu snart.. så de inte blir panik på Dagen så att säga.. Förmodligen natten i och för sig ;)  

Kommentarer
Postat av: Ida

Fina Lukas.. han kommer bli en toppen storebror! Ska bli kul o se er om en vecka ca!=) Me like! Stora kramen till er!

2010-03-21 @ 12:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0