Mysväder!

Oj vilket mysväder vi har idag.. Rätt skönt känns de faktiskt.. Men gissar att Lukas kommer klättra på väggarna snart.. Men efter lunch drar vi till familjen Lilja så då får han leka av sig ordentligt! skönt!

För övrigt fick ja tillbaka in telefon som ja hade haft på lagning, igår.. Telegonen va utbytt, alltså fick ja en helt ny telefon.. fasen så skönt tänkte jag.. Men de verkar ju som det alltid ska vara nått krångel med telefonerna.. Den visar nämligen ingen täckning?!?!?! pcuko telefon.. Den ska va helt ny liksom.. så ja har fortfarande reservmobilen för den nya bara krånglar.. Men ha fått några tips om att kolla nån inställning så ska väl testa det, men tvivlar på att de är de.. Skit grejer!!!

Igår bakade jag bröd i massor.. Skönt att få det gjort! nu är frysen fylld igen.. Sen kom Ida igår och vi tog en promenad ner på stan och sen hem igen och käkade lunch.. Sen gick vi och hämtade Lukas på dagis..

Vi åkte förresten och köpte en ny dammsugare igår.. Har typ behövt göra de en halvår men har kört med vår gamla ruttna hög ändå.. Men nu så! En elektrolux ultrasilence för endast 1490:- på elgiganten TIPS för er som behöver en ny.. När vi kolla på en sån för några månader sen kosta den typ 2300:- och den fungerar kanon.. Världens sug och den är verkligen tyst.. Men då måste ja avslöja att vå gamla lät typ som jordbävning så det är ju de ja jämför med =) haha

ZUS3980P


This one!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0