Sjukling..

Igår helt plötsligt på kvällen fick Lukas feber.. Han lekte som vanligt hela dagen.. Precis innan vi åkte till Jessica, Erik och Sam blev han väldigt trött.. Sen när vi kommit hem blev han het som tusan och han fick feber.. Somna nästan direkt i sin säng.. Hoppas VERKLIGEN att han inte smitta ner Sam igår.. Hade vi förstått att de va feber på gång hade vi ju aldrig åkt dit! Men han satt ju mest i pappas knä så får hoppas de lilla klara sig!

För övrigt så va lilla Sam sååå söt! Vi jämförde med William som hunnit bli 7 veckor.. De va en SKAPLIG skillnad kan man säga =) han såg ut som en JÄTTE-bebis.. Men Sam kommer nog ifatt med tiden.. =) Jättegrattis igen till er alla tre!

Igår hämtade ja syskonvagnen som ja köpt (el ja har inte betlat den än haha) av Gralbergs.. Tror ja kommer bli supernöjd.. ska bara tvätta av tyget lite så är de bara o köra sen.. Tack ska ni ha =) ja har verkligen saknat en vagn som ja kan ta med båda barnen i.. så nu har ja den! =)

Lukas är alltså hemma från dagis idag.. Fick använda febertermometern som man har under armen och den visa 37,5.. Så de är ju inte så farligt.. Han leket lite men är väldigt slö.. Hoppas de går över fort!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej! Sam verkar helt frisk, så du kan vara lugn. =)Jättekul att ni tittade förbi. Kul och se William. BVC var ju på hembesök igår och Sam hade ökat 276 gram på en vecka. Haha... En ny liten tungviktare på gång.

2010-05-29 @ 10:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0