Today..

Underbart väder idag! Har spendeart förmiddagen hos familjen Lilja där barnen toklekt som vanligt.. Himla kul att iaktta deras lek och studera hur de diskuterar om saker.. =) söta barn!
Sen blev de lunchdejt, hela familjen på Delfi.. Den minsta i familjen valde dock att inte sova utan skrika sig igenom lunhen vilket relusterade i en inte speciellt avslappnad lunch för varken oss eller de andra på restaurangen =) haha

Hade planerat att Lukas inte skulle sova middag utan bara vila lite i saccosäcken framför Tv:n.. Ja ni kan ju gissa hur de gick? han somna förstås.. men väckte honom efter ca en halvtimme så ska se hur de går med nattningen ikväll..

William ligger för närvarande och sover på ett täcke ute på altan.. Inget dög så Andreas gick ut o la sig med honom där och vips så somna han.. ja så varm som han är hela tiden tycker nog de är underbart att ligga ute i vindpustarna och sova =)

Andreas och Lukas är iväg och slänger skräp och ja ska förbereda maten.. De stod spagetti och köttfärssås på matlistan men vi ändra till grillning =) underbart väde roch usch va tråkigt med pasta och köttfärs!

Kan för  övrigt meddela att det känns som jag har blåmärken över hela ryggen efter massagen igår.. då vet man att de gjorde nytta iallafall =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0