Helgen..

Igår va en riktigt tråkdag, andreas va borta hela dagen, kom hem 19 på kvällen.. Ja och barnen tog en promenad till mina föräldrar och tillbringade ett par timmar där, fick köttfärspaj till lunch oxå, mums! Sen gick vi hem igen och kollade Pippi Långstrump som verkligen går HET här hemma, tur att de finns 8 olika dvd skivor så man slipper bli knäpp i huvudet av att se samma hela tiden.. Igår kväll blev de ost, kex och vin =) myyyys! Synd att en av ostarna luktar prutt, så de luktar i hela kylskåpet, hmmm.. känns lite sisdär, haha!

Idag blir de mer familjetid.. Andreas åker o köper lyxfrukost, bagetter med fyllning från cafét på ica.. Sen ska vi bara vinterförbereda båten.. Blir middag hos Andreas mor idag oxå, kl 15.. Skönt o slippa laga mat.. Annars bara massa slapp.. För övrigt va de Andreas natt inatt så ja har sovit som en stock.. Och det har tydligen resten av familjen oxå för William har inte vaknat EN ENDA GÅNG inatt, självklart är de så när Andreas har sin ENDA natt per vecka.. Aja hoppas de håller i sig =)

Vädret verkar ju bli fint idag så en promenad blir de säkert i höstvädret.. Sen får vi se va vi ska göra med tiden..

För övrigt blir jag TOKIG av att inte kunna träna.. Åhh de gick ju såå himla bra! Men så åkte vi till Malta och så blir man förkyld, skit oxå! Men de är bara o komma igen.. Känns som de är det enda man håller på med, kommer igen alltså.. Får se när man är på gång o kan köra igen.. suck...


Hitta en rolig bild på google.. =D


Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas att ni har haft en mysig söndag!! Saknar er!!

2010-10-17 @ 22:38:51
Postat av: Jessica - Sams mamma

Hej! Jag har ju äntligen skickat efter ett broderi och idag kom det med posten. Så ikväll ska jag ha syjunta, när Sam somnat! =)

Sen har jag fyndat på Tradera också...

Är barnpassningen ordnad till vår road-trip?

KRAMAR

2010-10-18 @ 15:31:33
Postat av: Frida

åh va mysigt med broderi! kul att du äntligen skickade efter ett! =) va blev de för nått? va har du fyndat på tradera? oxå broderi el?



ja alltså barnpassningen är ordnad, frågan är bara när vi kan komma iväg.. Ylva jobbar egentligen till 15 på torsdagen men farfarn kan nog ta de innan de, men som sagt, vet inte exakt när... men de ska ja kolla upp =)

kram!

2010-10-18 @ 18:31:33
URL: http://raasakka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0