Förmiddan..

Jessica och Sam kom hit i förmiddas och dejtade mig och William (Lukas va på dagis).. Verkligen jättemysigt.. Jag bjöd på kycklingsallad vilket blev ganska bra eftersom de visa sig att Jessica hade födelsedag idag! =) Grattis till henne! =) William och Sam verkade förstå varandra bra, de hade en konversation vilket lät riktigt kul.. Ja kan tyvärr inte återberätta hur de lät och ja kan inte översätta språket.. ;) men men..

Lukas följde med farmor hem en sväng och ja tar hand om febrig bebis.. William har fått feber, vet inte om de beror på förkylningen el om de är nått annat på g, men han är lite lagom missnöjd mest hela tiden.. Nätterna är värst just nu, fy faaaaan! Hoppas de går över snabbt!

William va nere på fem-månaderskontrollen idag, men fick inget spruta pga febern men annars va de okej.. Doktorn hörde på hjärtat och lungerna att han hade feber, hjärtat klappade lite snabbt och de rassla i lungorna, men de va inte farligt.. skönt!

Skönt väder idag för övrigt!

Kommentarer
Postat av: Jessica - Sams mamma

Ja man tackar! =) Jag blev 27 år och William fyllde 5 månader. Mycket trevlig lunch! =) Nästa gång tar vi vagnsrace när hjulet är fixat.

2010-09-09 @ 10:39:27
Postat av: Anonym

vilken underbar blogg du har! :D

2010-09-09 @ 11:16:15
URL: http://ninass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0