Imorgon..

Vi har fortfarande inte bestämt va vi ska hitta på imorgon kväll när vi är barnlediga =) Kom på nu att Andreas bad mig kolla va de går för filmer på Bio så de kanske ja ska göra så ja har ett svar när han frågar sen =)

För övrigt så åt William bara en gång inatt =) bra där! Men man kan inte va säker på nått så mycket som de ändras hela tiden.. Idag har ja iallafall lyckats få i honom lunch bestående av gröt.. De andra dagarna har han verkligen ratat lunchen och iställer ätit två ggr på natten.. INTE OKEJ! Han v ainte direkt medgörlig när han skulle äta lunch men efter mycket skrik och vel så åt han upp en hel portion iallafall.. SKÖNT!

Snart ska vi dra hem till Emmy och leka lite.. De blir bra de =) vi har inte gjort mycket vettigt idag så Lukas kommer bli riktigt glad när ja avslöjar de typ 5min innan vi ska åka för annars får ja höra tjat tills huvudet sprängs och det vill vi ju inte ;) haha
Sen blir de middag och senare träning.. Yes! Hoppas de går bra, har nämligen börjat hosta? ja trodde ja typ va frisk, nästan iallafall... Barnen tokhostar de oxå, på kvällarna när de ska sova.. Stackarna.. Och alla den där hostmedicinen man får ut, fungerar den ens???!!! Har aldrig märkt nån skillnad när vi använt de på varken Lukas eller nu William..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0