Tisdag morgon!

Tidsomställningen från Thaitid till svensk brukar gå okej men att man vaknar sviiintidigt några mornar när man kommit hem.. Alla somna vi tidigt igår, William slog ihop strax efter 18, Lukas somna ute i soffan 18,30, jag somna i soffan i Andreas knä klockan 19,30 och han själv höll sig vaken till knappt 21.. Sen har vi sovit som stockar, william ville ha nappen några gånger sen vakna ja runt 03 och kände mig pigg men låg kvar o slumra.. Lukas fråga mig vid 05 om vi kunde gå upp o äta frukost? ja sa prova att somna om först, och william fick välling och de somna om båda två.. Ja gick upp vid 06,30 och pratade lite med Andreas som va på väg till jobbet, Lukas har precis kommit upp och Wililam sover fortfarande.. Ja tidsomställningen verkar ha funkat klockrent för barnen vilket är det viktigaste =)

Igår hade vi en ganska lugn dag.. Resan från arlanda gick segt, hamna i rusningstrafiken i sthlm och de tog en timme o bara ta sig ut sthlm.. Så efter två timmar va vi väl hemma igen.. Stannade på birgers o köpte köttbullsmackor som smaka mums.. Vi slappa lite hemma och vila lite lunch på soffan.. Sen ville Lukas åka snowracer... så vi klädde på oss och drog bort till backen.. Kändes ju halvskumt att från ena dagen bada i 30gradigt klarblått vatten och sola hela dan; till att åka snowracer samtidigt som snön faller.. hmmm.... Lukas va nöjd iallafall! =) sen beställde vi kebab och åkte hem o njöt av den =) sen va de bara slapp resten av dan, jag packade upp alla väskor och Andreas ställde ner de i källaren..

Snacka om att Lukas va sugen på makaroner o korv =) så igår när vi besällde kenan gjorde ja iordning det till honom =) han va helnöjd =) o nu sitter han o äter på sin andra macka redan så han tycker nog det är skönt o va hemma till vår svenska mat.. Han har ätit okej på resan men inte bra.. William har ätit allt, hela tiden =) oväntat, nej =) haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0