Tjoheeeej FREEEEDAAAAG!

Helgen är här igen och den här veckan har gått helt sjukligt fort! Men så är det ju alltid nu för tiden.. synd som sagt att helgen går ännu fortare!
Igår fick ja ett privat spinningpass med Anna, hon skulle träna inför SpinOfHope där hon ska ha ett pass imorgon, 55min BanditRock, yeas! Det va skit kul pass =) och bra gick det oxå.. =) satsar på löprunda imorgon på Hyllan =) så de blir lite styrka oxå..

Ikväll blir det bara massa mys här hemma =) underbart! Imorgon eller söndag funderar vi på att dra till Krauta och glo lite =) inspireras lite till källaren.. Nått som dock är bestämt är att ja och Andreas ska ha barnvakt imorgon kväll och natt så vi ska ut o käka, antagligen på Fika.. Sen blir det bara lugnt efter det och sovmorgon på söndag.. Fasen så underbart! särskilt då barnen tycker att det är askul att det är så ljust på morgonen nu så gärna runt 06 slår de upp sina fina ögon =) aja det gör inte sååå mycket när solen lyser och våren typ är här =)

Idag väntar jag på leverans från RinkabyRör, avloppsrören till källarn, så de ska på plats snart.. Skönt att det händer grejer!

För övrigt har ja slutat grubbla, jag vet vad ja vill så nu hoppas hoppas hoppas ja istället för grubblar.. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0