God Jul Alla...

Som tydligt är så har jag inte haft nån lust att blogga påett tag... men de bättrar sig...

God Jul och gott nytt år!

chao


Hyss!



Det är väldigt lätt att göra hyss när man lärt sig att stå och når nästan överallt.. Det är konstigt vad små barn får långa armar när dem sträcker sig efter saker.. =)

Puuuuhhh! =)

Andreas får behålla sitt jobb iallafall.. Var väldigt osäkert ett tag nu men som tur är så blir han inte varslad! Så han jobbar fram till första februari, se är han pappaledig i fyra månader.. Skönt för honom =) Jag börjar jobba 4 mars (om ja inte blir varslad) .. Men det ska bli helt okej att börja jobba och få lite annat liv igen än att bara vara mamma på heltid.. Själv klart kommer jag vara mamma på heltid när jag jobbar oxå men då är andreas hemma och jag kan släppa kontrollen lite.. Men missförstå mig inte, jag älskar att vara mamma! Och så här med facit i handen kunde vi inte fått en goare och snällare unge än Lukas! Älskar!

Lukas natt-strular oxå..

I helgen har han haft nån jobbig grej för sig att han ska vakna och skrika och absolut inte somna om... Fy fan så jobbigt det är på natten när man bara vill sova.. Men man tycker ju att det borde finnas en orsak till allt vrålande..?? Natten mot lördag var han vaken i typ en timme och bara skrek.. Till slut gav vi honom välling då somna han om.. natten till söndag vakna han redan halv tolv och skrek som en galning men vi väntade ut honom och efter ca tio minuter somna han om.. så det var ju en förbättring oxå... Och sen natten till idag var kanon, sov till sex, välling somna om till åtta! kanon.. Hoppas bara att det håller i sig......


strul med ögonen!

Jag har fått nå strul med ögonen! Vet inte om det är inflammation eller vad de kan vara.. I morse när jag gick upps vad båda ögona helt ihopklistrade av torkat gult grejs.. suck.. Har tvättat ögonen men de svider och jag vill helst bara stänga ögonen... Är det inflammation lär väll hela familjen åka på det så himla lättsmittande som det är..

Finland snart..

Det börjar dra ihop sig över avfärd.. Den 22 dec åker vi med silja line över till åbo sen väntar en 50 mils lång bilresa innan vi är framme i Kannus där min släkt bor.. Hoppas att Lukas har lust att finna sig i att åka bil typ 6 timmar (hjälp)..
Sen blir det en lugnt och skön julvecka i finland innan det är dax för 50 mil ner igen och båten över till Sverige... De där bilresorna skrämmer mig en hel del men det måste ju gå helt enkelt...


Hoppas man får behålla jobbet!!

Ja som alla vet vid det här laget så ska det varslas en himla massa folk på SSAB.. Vilket ju då är min arbetsplats.. Man får ju hoppas att man ligger i lä när dem börjar kicka folk.. usch, kan inte föreställa sig hur livet skulle bli om man helt plötsligt blev arbetslös!?? Har ju liksom hus, bil, barn = utgifter! och då behövs ett jobb!
Facket har tydligen inte förhandlat klart ännu med ledningen så dem kanske lyckas behålla några jobb.. Först ska tydligen en hel del entrepenörer få gå, sen blir de väl vikarier och visstidsanställda, många får kanske gå i pension och sen börjas det väll plockas enligt sist in-först ut.. Borde ligga bra till eftersom ja jobbat i typ 4 år.. Men man kan aldrig vara säker.... fy.... =(

Han går!...


Eller nästan iallfall =) Om man  proppas gå-vagnen full med böcker så kan han gå med den (för er som inte vet så rullar dem väldigt fort annars och brukar oftast sluta i ett fall).. Dessutom älskar han att gå =) han skner som en sol=)


Lukas julklapp...


Som han fick lite i förtid (vilket inte spelar nån viadare rill eftersom han inte direkt kan använda den än, bilden är arrangerad)... Men han ställer sig upp vid dem och går omkring med den lite.. Han är såååå söt!


Min egen pilot!



Har ni sett världens snyggaste pilot? =) Han är ju bara helt underbar! Älskade unge!

Wallmans Goldens Hits

Det var där vi var i helgen.. Där bjöds det på trerätters middag med show under tiden.. Showen var typ kass, men maten var kanongod! Vi bodde på Kom Hotell som låg nära Goldens Hits (Norrmalm).. Vi åkte tåg upp på lördagsförmiddan och checkade in på hotellet.. Sen gick vi in på en pub och tog en drink (jättemysig pub).. Sen gick vi tillbaka till hotellet och vilade lite innan det bar iväg till Golden Hits.. När showen och maten var slut var det party på tre våningar där inne.. Det var en trevlig kväll! =)

Stockholm i helgen!

Andreas jobb bjuder i helgen på hotell, show och middag =) det kommer nog bli kanontrevligt hoppas jag!
Jag vet typ ingenting om själva trippen för Andreas är så himla dålig på att ta hem information till mig.. Så
det jag vet är att vi åker med tåg från Nyköping vid 12 nångång på lördag sen att det är hotell (ingen aning om vilket hotell) show (ingen aning om vilken show, eller var) och att det blir mat.. Så det kommer bli en intressant helg =)
Lukas ska sova hos mormor och morfar, det går alltid så bra så inget att oroa sig över =)

Mer info kommer väll efter helgen.. =)


Lukas=modell...



Ja han är ju typ en modell =) de här kortet tog jag på honom i hans eget rum för typ 2 månader sen.
Var inne på polisstationen igår och gjorde ett pass till honom och hon som tog bilden sa att det var den
bästa bilden hon nånsin tagit på nån och on borde ha tagit ett par stycken, rätt bra va?! =) men han är ju bara bäst,
min Lukas! =) hihi

Mina älsklingar!



I somras när Lukas fick plats i mormors nyinhandlade skurhink... Mina fina älsklingar! =)

Suck...

Jag vet att jag vart usel på att blogga den senaste veckan (kanske längre).. Jag hittar inte kamerasladden! Har fasiken letat överallt känns de som! Vill ju lägga in bilder på min lilla skrutt och så men det blir u svårt utan den där ladden!! Får se om den visar sig snart annars får ja införskaffa mig en ny!
Ska skriva ut bilder och göra lite fotokollage till julklappar så måste ha den snarast så klapparna blir klara! Men finns såna där sladdar som passar många olika kameror eller måste man specialbeställa till just våran?? Fan så jobbigt det blir i så fall! SUCK!

RSS 2.0