Snack med chefen..

.. jag tror att jag fick som ja vill.. han skulle kolla upp lite men de lät positivt..

det blir i så fall så att jag jobbar förmiddagar istället för nätterna, men inte när ja ska jobba natt, utan innan mina egna förmiddagar.. så de blir många i rad, ibland 5 st men det gör inget.. Lukas vaknar ju runt 05,00-06,00 iallfall.. så går jag liksom av efter sista eftermiddan.. tror de kan bli rätt bra..

måste ja skriva ett nytt schema till dagis oxå.. de är ett riktigt pillergöra att fylla i de där schemana..

nej nu är fisksoppan klar, inväntar min älskade som kommer från jobbet snart.. sen bär de av till Nyköping och Andreas farfars grav, som vi inte hann med igår..

IDAG BÖRJAR GREYS ANATOMY (stavning?) yeeees!

Dessa blev de..



Ett par Kavat vintersko/stövel.. med lite ullgrejs i och verkar kanonbra =) hoppas vi är lika nöjda i vinter =)

Här brassas det på med fisk-soppa =) mums!

Spya nr2

jaha.. av nån konstig anledning så fick ja inte behålla middagen idag.. why?? annars har de ju begränsat sig till att spy på morgonen och sen är de bra.. men idag fick middagen åka upp helt i onödan, för varför ska man då ens äta liksom.. har ätit en macka och dricker lite te nu så hoppas det får stanna iallfall.. SUCK!

imorgon börjar jobbet igen, möte med chefen om nattskiften ska jag se till att de blir.. sen är jag riktigt sugen på fisksoppa till middag imorgon, hoppas Andreas tillåter =) fiscksoppa låter ju inte gott men mamma har ett recept och det är såååå himla gott! =) I love mat! haha

nu dax att brodera julkalender!

Dagen idag..

Lukas vakna som vanligt mellan 05,00-06,00.. Jag va helt slut och låg kvar i sängern, Andreas ska ju ändå upp och jobba så han gick upp..
Sen vakna ja till liv, gick och spydde sen blev de frukost.. Låter ju helt sjukt men illamåendet går över när jag spyr.. Dock inte på nattskiften (då är det ständigt illa)
Sen lekte vi med Lukas nya leksak som han fick av sina snälla morföräldrar igår.. ett brio tåg med bana till.. Kan säga att det inte är lätt att försöka bygga ihop den tågbanan medan Lukas är vaken.. Han likosm sitter i den och kör så hårt att den går isär hela tiden... haha men han tycker att det är jättekul med tåget..

Andreas kom hem på en lunchdejt med oss =) mysigt att ses så där mitt på dan, han är ju borta så länge tycker ja.. Blev stekt korv och strips, gott nån gång ibland så där =)

Blev en sväng till lekparken i FärjeLäget.. Lukas gillar den skarpt.. Finns ruschkanor och gungor och massa kul.. 

Nu ska ja snart förbereda lite mat till middag, sen när Andreas kommer ska vi åka in till Nyköping och hälsa på Andreas farfars grav.. Plantera en liten blomma och så.. 

Over and out 

Sta´n nästa..

Ska åka in till stan och käka lunch med tjejjorna.. Sen ska ja kolla om ja hittar några vinterskor till Lukas..

De ska bli thai-mat... muummmss!!

Nånting kul! =)

Ska berätta vad jag gjorde på vägen till Strömstad.. Vi sitter i bilen och har så där lagom kul som man har när man kommit ungefär halvvägs och är rätt trött på bilåkande.. Vi lyssnar på MixMegapol på radion och hon börjar babbla om att hon tar emot kärlekshälsningar.. Så fick jag en briljant idé.. haha
Ni som umgås med mig vet ju att jag pikar Andreas rätt ofta för att ja vill gifta mig.. Han är rätt trögfattad om man säger så =) tänkte att om man skulle skicka in ett mess och dem läser upp det så vore de ju himla kul! Och driva lite extra med Andreas som sitter och kör bilen och inte har en aning om vad ska kanske kommer hända..
Så jag skickar in ett mess till radion där jag skriver så här " till Andreas Selander som sitter och kör bil mot Strömstad, jag älskar dig och hoppas jag snart får bli din fru, din Frida".. Så sitter och och läser upp massa hälsningar men inte min.. så till slut glömmer jag  bort de där och slutar lyssna.. Då jäklar kommer den! Andreas börjar ropa, va faan! pekar på radion, då hör jag henne säga: Så du Andreas Selander om du hör det här, nu vet du vad hennes önskan är!" haha jag hade så kul i bilen åt det där.. Andreas trodde inte de va till honom först, men till slut fatta han =) HAHAHAHAHA.. de tyckte ja va kul =)

Avslappnad helg, nu hemma igen..

Vi har haft en lugn och skön och väldigt välbehövlig helg i Strömstad.. Lukas har haft en jätterolig helg med massa bus och massa folk att leka med..

Det är ju sjuuukt långt bort till andra sidan sverige, men Lukas var hur duktig som helst både på dit och hem vägen.. Vi tyckte det va jobbigare än va han verkade tycka.. Underbara unge!
Fick en liten extra sväng in i Norge oxå när vi skulle åka hem, ställde in GPS:en på kortaste vägen hem och då fick vi en liten sväng in i Norge, de va lite kul.. Mycket sjöar och vatten utefter vägen såg vi..

Vi har i princip mest slappat och haft det skönt.. Sen har vi fiskat krabbor så in i norden, fick väl ett 100tal, vilket kanske blev lite för mycket men de va kul.. =) Blev lite tröttsamt att känna lukten av kokt krabba bara efter två dagars intensivt kokande.. Inte var det speciellt gott heller, men de va en kul upplevelse..


Här bodde vi =)

Nere vid vattnet och kolla läget..

Lukas nya bästa kompis, Madeleine..

Båttur, krabbhämtning..

Här diskar jag krabbor i parti och minut, dem vill inte direkt stanna på diskbänken.
Gäller att hålla fingrarna borta från klorna!

Utsikt från balkongen..

Lukas ute och går med skottkärran.. Han gick typ 100 meter med den..

Krabbmiddag, smaka sisådär.. men mysigt va de =)

Världens finaste! <3


Som väntat..

.. gick det inte bra att jobba natt IGEN! Ska ta upp med chefen nästa skiftcykel och be om att få byta ut nätterna.. Kroppen orkar verkligen inte med att jobba natt just nu.. Dessutom blir jag fattig på kuppen när ja är sjuk hela tiden! GAAHHHHH! Inte på humör idag!

Kass dag..

Bara massa gnäll.. Många saker har gjort denna dag kass.. Lär ju inte bli bättre av ett väntande nattskift!

Dax att trycka i sig ostbågar...

Det gick!



Jag lyckades klippa vilddjuret.. På med DjungelGeorge på tv och sen ett gäng med såna där chokladFinger-kex gjorde susen =) han blev såååå snygg i håret.. =) värre runt munnen =)

Lukas målar =)



Eller ja, vi målar =) eller det här var imorse.. han tycker det är jättekul  =)

Någon med tips?

Hur gör man för att klippa håret på en 1,5åring?

Tråkig frukost..

Dax att käka frukost.. Men de finns i princip inget alls.. Kanske skulle koka ägg...

Jäkligt intressant inlägg.. HAHA

Usch, bläää

Jaha då fick jag gå upp och kräkas.. Då va det förhoppsningsvis det avklarat för dagen..

Vet inte riktigt vad de är med Lukas.. Som sagt så kräktes han ju igår morse.. Sen va han gnällig hela dagen, lite varmt tyckte jag men inte feber.. Så sov han 2 ggr.. Han åt i princip inget på hela dagen.. morgonvällingen kräktes han upp.. Sen blev de ca 4 tuggor av en macka, en hel sandwich.. Några salta pinnar och ca 3 tuggor av ett äpple.. Kvällsvällingen gick ner iallfall.. Tur de! Får se hur de är idag.. Han va riktigt grinig när han vakna imorse iallfall.. Så det är nog inte hundra i den lilla kroppen..

Känns som det kommer bli en riktigt lång dag..

Mera..

Kavat: 2759-71

kavat, lite dyrt, men ser riktigt varma och gosiga ut! 649:-

Kavat: 3229-11

kavat igen.. ja men de är för dyra.. 649:-

aja snön är väl förhoppningsvis ett par veckor bort =)


Alternativ..

SOREL SNOW COMMANDER BLACK
stadium, finns såklart inte i så små storlekar!

skokanonen, rätt så fin..

skopunkten, nja jag vet inte..


Skopunkten.. jag måste fundera lite.. =)

Blir nog ingen tripp till Nyköping iallafall för Lukas har precis kräks.. så vi får se hur han mår här på förmiddan.. annars blir de inge dagis idag.. får jag väl komma 2 timmar för sent till jobbet, när Andreas slutar.. Jag är lite nojjig över det här med svininfluensan, med tanke på Lukas alltså... Just eftersom de angriper lungorna och han kan ju inte direkt säga till att han har svårt att andas.. så det känns lite läskigt.. för svininfluensan har kommit till peterslundskolan så det kan ju komma snart.. aja inte nojja i onödan nu!

Vinterskor...

kanske skulle pallra sig in till Nyköping på förmiddan och köpa ett par vinterskor till Lukas.. ett litet problem bara, mitt mastercard har slutat fungera... Jag kan varken betala med det eller ta ut pengar.. Tur att Andreas har ett kort =) kanske åker och lånar det en liten sväng.. haha

Får se hur de blir..


Morrn morrn..

Idag kändes det som jag fick sovmorgon, 06,30.. haha det låter ju helt sjukt men så är det.. Man får ju börja tänka på att man får va glad att man ens får sova hela natten för när det sen kommer en till liten bebis då blir det inte mycket sova igen, sen att Lukas vill gå upp vid 06,00 kommer nog inte göra saken bättre =) men det är sånt man får ta...

Igår jobbade jag eftermidda.. Och det är sinnes-sjukt vad trött jag blir på 2sekunder ibland.. Det gäller att hålla igång hela tiden så man inte sätter sig ner för då vet man inte vad som händer..

Mums..



Sitter här och är riktigt sugen på en fetaostsallad.. Helst skulle ja vilja ha grillad kyckling till.. Men orkar inte handla de.. får se va de blir till lunch..

snö-redo =)



Nu kan snön börja falla för nu har Lukas kläder, eller nej förresten, vi har ju inte köpt några vinterskor ännu.. =)

Idétorka på matfronten..

Är inne i nån period när ja inte kommer på nånting kul/gott att laga.. Varje dag känns lika hopplös.. Vet inte vad som hände.. Vi är ju alltid så duktiga annars och skriver matlista för minst en vecka och sen handlar inför det.. Det är verkligen KANON.. Får nog ta tag och börja med de igen..

Någon som har ett förslag på vad jag ska laga idag?

Vinterkläder..

Vi va ute på Pål Ljungs Hage och handlade i helgen.. De hade en liten affär med barnkläder där inne.. Hade inte så jättemycket men de hade dagen innan fått in vinteroveraller.. Och den va riktigt fin så vi slog till på en till Lukas.. Var av märket Name It och dem har mycket fina kill-kläder... Nu ska vi bara försöka prova den på honom så vi vet om storleken är rätt.. Han vägrade nämligen totalt att testa den, och mössan oxå som vi köpte.. Ska ta nån bild o lägga in...

Besviken på filmen..

Igår var vi ute och käkade och kollade på "Flickan som lekte med elden".. Och tråkigt nog så blev ja riktigt besviken.. Var inte alls så spännande och bra som väntat.. Som boken är.. Jag tyckte att första boken va lite seg, men så lyckades dem göra den till en riktigt bra film! Så tänkte man ju att eftersom andra boken va mer spännande och va lite bättre trodde man ju att filmen skulle bli riktigt BRA.. Men icke.. Får hoppas på nummer 3 istället.. Undra när den kommer ut?


Sista förmiddan =)

Sitter just och äter frukost i soffan och kollar på supertrion med Lukas, för ja det är helt omöjligt att kliva ur sängen obemärkt och då följer han med upp =) söta unge.. Men han behöver sova längre än till 04,50!

Efter jobbet blir det att ta de lugnt en liten stund sen blir de middag på restaurang med Pär och Petra, sen BIO! Är riktigt spänd =), dax att göra iordning matlådan..

So long

Strömstad nästa helg!

Ja nästa helg bär det av till Strömstad! Kul, jag har aldrig varit där.. Vi ska följa med Andreas mamma och bröder och lite folk till en stuga där, som vi ska tillbringa helgen i.. Grabbarna skulle väl fiska kräftor och vad det va? vet inte riktigt.. Vi andra hittar nog på nått kul.. Har inte så mycket info men ser iallafall väldigt mycket fram emot det, få komma bort från oxelösund en liten sväng =)


Tröööööött... zzzzzz

Sen vi kom hem från Nyköping imorse har jag vart hur trött som helst.. Jag låg inne på heltäckningsmattan i Lukas rum och slumra lite med alla hans gosedjuer medan han själv körde bilbana och greja och dona som bara den... riktigt skönt va de.. Sen blev han lite gnällig och det va dax för hans middagssovningen.. Skönt, så vi gick in o la oss och ja sov en timme där inne oxå.. Lukas ligger fortfarande kvar och snusar och jag tar det lite lungt och surfar lite..
Undrar varför man blir så hör sjuuukligt trött när man är gravid? kan ju i princip somna stående ibland.. Det är många graviditetssymtom som jag är lite underliga tycker jag.. Som att man ska må illa och spy? När man nu har en till liten person i magen borde ju kroppen istället visa sig mer hungrig för att få mer energi och så, nej istället ska man kräkas upp den energi som man kämpat med att få ner?? Nej jag fattar inte riktigt logiken?

Så där ja!

Jaha då har jag och Lukas vart och besiktad bilen på morgonen.. Fick en lite yngre besiktningsman som ja aldrig sett där inne förut.. Och kan kolla och greja med allt, tyckte han var mer noggrann än de andra.. Jag tänkte att du får vi väl nedslag på allt! Lukas var riktigt fascinerad inne i hallen där dem kör in och hissar upp bilarna och kollar under och så.. Slangar i taket överallt och massa konstiga maskiner.. Vi såg till och med en napp som hängde i ett snöre ner från taket =) hahaha det tyckte Lukas va lite konstigt att den hängde där.. (jag med förresten)

Sen när bilen började bli klar gick jag och Lukas mot bilen och killen säger att allt såg bra ut.. Vad bra säger ja och han skriver ut pappret där det står "Fordonet har godkänts vid kontrollbesiktning".. Så jäkla skönt! Trodde att det fanns en del självklara grejer att klaga på men icke då! NICE!

Bara att åka hem =)


Bil-besiktning...

Jag sitter här och laddar för att åka och besikta bilden klockan 09,00.. Får se hur det går för det lyser två lampor i dispalyen på instrumentbrädan.. Men men de visar sig..

Jul-kalender beställd!

Jag ska brodera en jul-kalender till Lukas som vi ska sätta massa småpaket på! det va ju såå himla kul när man va liten.. =) Så nu är det bara o sätta igång så fort den kommer.. =)


IDIOTISKT!

Jaha för några veckor sedan fick vi en lapp från Oxelösunds Kommun om att vi måste söka dispens för att få lämna Lukas på dagis kl 11,30 när jag jobbar eftermiddagar.. Varför vi har lämnat honom 11,30 fram till nu är dels för att fröknarna sa att det brukar vara bäst för barnet, att få komma dit och äta sen sova.. För fröknarna vill ju att barnen ska få komma då, men nån som sitter vid ett kontor på Oxelösunds kommun vill det inte..

Vi skrev på dispensansökan om att vi vill kunna lämna Lukas lite tidigare (1,5timme typ) för att han ska få en normal dygnsrytm, fasta rutiner och för att vi inte ska behöva väcka honom i middagssovningen för att lämna honom till dagis.. Men vi fick totalt avslag! Och det fick tydligen ALLA BARN PÅ AVDELNINGEN! Man undrar ju om folket som bestämmer har egna barn? Och så här skriver de i pappret vi fick hemskickat:

"Begäran avslås då barnets behov av stöd enligt skollagens 2 kap paragraf 9 inte anses föreligga"

Det är tur att skollagen vet vad barnen behöver och att alla barn har precis samma behov!

Som sagt man undrar ju?.........................................................................................................................

Så!

Nu har ja fått lite ordning på design och så, så nu får det vara bra!


Puckoblogg

jaha då försöker man lägga lite enrgi på att få bloggen lite nyare.. Ja kan inte göra en egen design så de får bli en vanlig mall.. Men så sitter det en jäkla massa text längst upp på sidan, ser ni? hur fan får ja bort det? och hur har det kommit dit över huvud taget..

så skulle jag byta ut bilden.. Då går det inte att ta bort den gamla... SUCK!!!

Dagens barnprogram..

Alltså gud vad dagens barnprogram är bra animerade eller vad de heter.. Det är riktigt bra gjort tycker jag.. Sen att de är pedagogiska och försöker lära barnen engelska är ju jättebra.. sen om de lär sig nått när de är 1,5 år vet ja inte.. finns ett program som de försöker lära ut kinesiska "Ni hao Kai Lan", känns kanske lite väl överdrivet, men va vet jag.. Det är säkert bra..

Lukas favoriter är iallafall:
  "Dora utforskaren"
  "Svampbob fyrkant"
  "Händige Manny"
  "Musses Klubbhus"

Min favorit är:
  "Svampbob Fyrkant"
  "Bondgården"

Haha sjukt bra program.. hahahahahaha

Åhhh jordgubbar!

Kom att tänka på jordgubbstårta, med färska jordgubbar... MMMMMMM... Va sugen jag blir på de! Synd att sommaren är slut och jordgubbarna inte kommer vara färska förrän nästa sommar igen.. Vill ju ha dem så hör jöttesmakrika.. Mmmmmmm.. mums..


Långledig- Bio inbokad =)

Jag lyckades ta mig till jobbet inför sista natten, kände mig något mindre sinneessjukt trött och något mindre illamående.. Men natten gick ju inte direkt lätt, va jättetrött, givetvis! Men ja lyckades och gick hem med långledigt imorse! =) UNDERBART!

Inte nog med det så prata jag nyss med Andreas och Lukas hade varit JÄTTEDUKTIG vid lämningrn imorse, inte en ledsen min utan vinkade hej då och kutade och lekte.. Är så stolt över min lilla älskling! Det är så himla mycket lättare att gå därifrån som förälder när han inte ser en som världens elakaste och lämnar honom till dagis..

Igår eftermiddag drog Andreas till bror Oskar för en liten grabbkväll med poker och så.. Jag och Lukas gick upp till grannarna här uppe.. Jejjorna, som Lukas säger =) Hilma och Alma som varit på 2veckors semester i varma Turkiet och bara varit hemma en dag.. Men tjejjorna och Lukas lekte som aldrig förr =) JÄTTEKUL hade dem verkligen.. Patrik arrangerade en springtävling i deras hall, vilket blev VÄLDIGT uppskattatt av alla barnen.. Så dem fick springa sig trötta en stund innan ja och Lukas skulle gå hem och sova... Var verkligen jättekul och träffa Gralbergarna, så det blir snarast en ny dejt..! =) Vi bor ju ändå bara ca 50m från varandra,.. haha

På söndag ska jag och Andreas gå på bio- Flickan som lekte med elden.. Sååååå spänd är jag! Har ju läst böckerna men eftersom första filmen va så jäkla bra så kommer de här bli bättre =) Får se om vi lyckades få med oss Pär och Petra för lite middag innan oxå.. Vore mysigt..

Nu ska ta det lugnt här i min ensamhet (skönt en liten stund).. Plocka iordning lite, duscha.. Kolla lite på Kändisdjungeln som ja spela in igår.. Kan ju inte säga att ja tycker det är jättebra men ändå är det nått som gör att jag vill se på de..

Ikväll börjar förresten det här nya programmet om Svenska Hollywood Fruar.. Ska bli väldigt intressant! Annars är det ju Tinas Cookalong igen, vet inte om det får bli inspelat, måste ju se Färjan..

För övrigt hoppas ja att alla mina graviditets-syndrom ska försvinna snarast! Men sån tur har man väl inte.. Spydde mig ju i princip igenom nio månader med Lukas i magen..blää

MEN VA GÖR DET? NÄR MAN FICK VÄRLDENS HÄRLIGASTE BARN!!!

Att kräkas eller inte kräkas, det är den jobbiga frågan?

Då har jag klarat av morgonens första kräkning.. Hoppas ja slipper kräkas mer idag.. =/ Det är ju inte lätt att kräkas när det inte finns något alls att få upp..

Igår vakna jag vid halv 4 på morgonen och fick kuta tilll toan för en omgång.. De är ju lite jobbigt när man vaknar av att man måste spy..=( Särskilt när de ändå INTE kommer nått..

Skulle egentligen vilja jobba sista natten inatt men vet inte om det är nån idé att gå dit... har ju somnat innan nattskiften ens har börjat de senaste kvällarna..

Hoppas tröttheten och illamåendet går över snart! =( Tycker synd om mig själv.. Men det är ju så klart värt det! Én liten bebis! =)

Dessa hormoner!

Ja som ni vet så är det en himla massa hormoner som kommer och spökar i kroppen när man blir gravid. Och de här hormonerna är INTE ATT LEKA MED! Emellanåt mår man som vanligt, andra sekunden kanske man känner sig lite nedstämd och deppad, tredje sekunder sitter man på knä över toastolen och kräks.. Ja man får en väldigt händelserik vardag..
Idag har ja mått illa hela eftermiddagen och kvällen.. Jag skulle ha jobbat natt men de kommer inte att gå.. Även om illamåendet skulle ge vika (vilket ja tvivlar på) så är jag så sinnessjukt trött att ja nästan kan somna stående..

aja får sitta här och tycka synd om mig själv ikväll och hoppas jag mår bättre imorgon..

Lukas har fått en ny tröja!



JA och det är precis som det står på tröjan. LUKAS SKA BLI STOREBROR! =)

I april smäller det =)

En liten bomb..

.. jag ska släppa en liten bomb, men ja avvaktar någon dag till =)

Lukas på dagis, eftermiddagsskift väntar..

Har precis vart och lämnat mitt underbara skatt på dagis.. Tur att personalen på Pingvinen är såååå himla bra, för när man ska lämna dagis den här tiden så är han så himla trött så han blir ledsen när man ska gå.. Och då brister mitt hjärta, men han känner sig trygg med personalen där iallafall så de blir bra när han får sova lite.. Först skulle de äta korv och potatismos sen blir de sova.. Efter sovningen lär han leka som galning innan pappa kommer och hämtar honom.. =) Mysunge!

Jag ska åka o jobba eftermidda snart, suck!

Sommaren är slut =(



Vad fort tiden går! Sommaren är redan slut.. Sååå tråkigt.. Därför bjuder jag på en
mysbild från när vi var på sjön i somras =)

I och för sig gillar jag hösten, älskar ÖS-regn! Men det ska inte vara så där halvdant molnigt.. =)

Promenix, senare blir det svampskogen..

Efter frukost tog vår lilla familj en liten promenad.. Först gick vi ner till Ramdalen och slängde en himla massa tidningar.. Skönt att bli av med det.. Sen tog vi en sväng för att kolla till båten, som är LAGAD! Fan så nice.. Blev inte så himla dyrt heller, SKÖNT!
Sen gick Lukas hela vägen hem därifrån, duktiga kille.. När vi närmade oss tomten så börja Lukas fråga efter: padi? Vilket betyder spade =) så de blev en liten sväng med spade och sand innan han fullkomligt slog ihop och somna..

Efter lunch ska vi följa med min pappa och Anna till skogen och kolla efter svamp! De ska bli lite avkopplande och kul.. Lukas får vara hemma med mormor för hennes knän pallar inte med att gå i skogen iallfall.. Men de blir bra!


06,00 PLING!

Man kan använda Lukas som en väckarklocka. Han vaknar 06,00 varje morgon.. Det spelar ingen roll vilket tid han somnar på kvällen, han vaknar ändå 06,00..
Så här på helgen kan de tyckas vara liiiiite tidigt! Men vad ska man göra..?

Han är så oemotstådlig oxå för han lägger huvudet mot en och säger HEEEEEEJ, OPP, OPP! haha han vet vad han vill iallafall...


Bvc-kontrollen..

1½års kontrollen gick bra.. Eller bra och bra.. haha Jo men Lukas mår jättebra och är helt normal.. SÅ långt är allt bra.. Men han var inte speciellt sammarbetsvillig direkt.. Han va helt tokig och ville inte bli vägd utan va på väg ur vågen, ville inte bli mätt (vägrade typ ligga ner).. Men att mäta huvudomfånget gick hur bra som helst? Han är rolig han.. Sen va de dax för doktor besöket.. Då fick han leka med klossar och rita lite och prata lite och så.. Sen när det var dax för sprutan va de panik igen.. Men sen fick vi iallfall gå hem och dt tyckte Lukas va skönt för han pekade på dörren och ville gå.. stackar´n...

Doktorn frågade om Lukas förstår 8-10ord och om han kan säga 8-10ord.. det kändes lite löjligt för han kan ju göra sig förstådd hela tiden och han förstår ju i princip allt vi säger (sen om han lyssnar är ju en annan fråga)..

Nu är det ett tag tills vi ska dit igen iallfall.. Fast att leka med alla grejer de va en riktig hit, som väntat.. =)


Mysväder-men uttråkad..

Jag tycker verkligen om när det SPÖ-regnar.. Det är såå himla mysigt att sitta inne under täcket och bara ta det lugnt när det är sånt väder.. Men Lukas tycker inte direkt att det är lika kul att ta de såå lugnt.. Så han blir lätt uttråkad.. Det förstår jag med.. En 1½ åring vill oftast inte sitta still.. Så de blir svårt att roa honom en dag med ösregn.. Får se vad de ska bli av den här dagen.. Lukas vill åka hem till mormor och morfar el, bomo och moppa som han själv säger =) så de blir det väl senasre i eftermiddag när dem slutat jobba..

BVC om en stund..

Lukas ligger och sover middag och jag har fixat lunch till honom.. sen är de dax att åka till bvc för mätning och vägning och jag tror (?) att han ska få en spruta oxå.. Men de visar sig.. När han fick sprutan inför Thailandsresan så sa han ju inte ett ljud.. Får se...

Han lär tycka att de blir kul att få röja runt lite bland leksakerna där inne, va ju säkert mer än ett halvår sen vi var där.. Nu är ju Lukas på dagis så då behöver vi inte gå dit.. Vilket jag tycker är skönt, gillar inte att vara där..

Hoppas att tröjorna kommer med posten idag! =)

Inväntar en tröjleverans med posten!

Beställde några tröjor till Lukas i fredags så ja hoppas att dem ska komma idag.. Men de blir ju aldrig som man vill.. Brukar få posten rätt sent på dagarna här, mellan 13-14, så vi får se i eftermiddag... Annat är det när räser-morsan kör posten här, då kommer den några timmar tidigare, så får man ett personligt besök varje dag oxå, eller ja Lukas får en egen liten puss-stund =)

Ikväll är det kick-off på jobbet så då är det staffett nere på ramdalen som börjar kl 18.. Så då får andreas vara hemma med en hängig liten Lukas så ja kan vara med o vinna resecheckar på 6tusen.. =) eller ja vi är ju fyra stycken som ska dela i så fall =)


RSS 2.0