Michael Jackson-bok

Idag va ja inne på Bokia i Nyköping och där har dem 3 stycken olika böcker om Michael Jacksons liv och en himla massa bilder.. En sån vill ja ha! Va lite för dyr för att ja skulle slå till direkt men ja ångrar mig nu, vill verkligen ha en sån! Vet inte vilken av dem, men den ena va på engelska och helst vill ja he en på svenska.. Men men.. de visar sig..

Dessa Dagisbaciller!

Konstigt vad fort det går för små barn att bli sjuka.. Lukas va på dagis tre timmar imorse och när jag hämtar honom mår han hur bra som helst.. Och sen helt plötsligt nu för ca en timme sen börjar han bli lite smågnällig och nu har han feber.. Har inte mätt hur mycket än men han är riktigt varm och ser helt slut ut... Stackars min lilla älskling! Måste vara jobbigt att vara så liten och bli sjuk så ofta..


Dax att göra lite mat..

Bloggtorka..

Jag har inte haft nått vettigt att skriva ett tag här nu.. Säkert itne just nu heller men jag slänger in ett inlägg ändå =)

Jobbar på så gott det går, tycker det är såååå himla tråkigt.. Men de gör väl alla när man ska komma igång efter semester och allt vad det är.. Sommaren är slut och en kall blaskig vinter väntar, vem blir inte lite deppad av de vetskapen? Men bara man får komma igång igen så ska det ngo bli bra de här..


Ska jobba natt idag och imorgon sen är jag långledig igen.,.. UNDERBART! Mysa med underbara familjen!

Har kommit fram till att det förmodligen inte blir någon resa i höst vinter.. Måste försöka spara ihop lite pengar.. Länsade ju typ alla sparkonton när vi köpte båten.. Vilket känns sisådär nu när den ändå inte fungerar.. Men vem kunde veta det.. Surt som fan iallfall! Jag vill åka till THAILAND!!!!! stackars mig.... Får hoppas på en skaplig lotto vinst! helt omöjlig och vinna...

Dax att klä sig så jag kan åka och hämta min fina son på dagis! Det har för övringt börjat gå mycket bättre att lämna honom där.. Han blir knappt ledsen och drar iväg och leker.. Och det känns ju mycket bättre än att lämna en helt hysteriskt skrikande unge och bara gå.. =( usch vilken fruktansvärd känsla det är!

Nej..

Natt-skift är inge kul o jobba.. =( jag älskar att sova på nätterna..

snart långledig...

Tillbaka till verkligheten..

Imorgon drar det igång. Jobb, dagis.. ALLT! Skönt när man kommit in i det igen.. Hoppas de går bra att lämna Lukas på dagis bara annars brister mitt mamma-hjärta =( men de ska nog gå bra...

Imorgon blir de luch med bästaste Ida oxå.. Det är ju väldigt positivt innan jobbet =)

jobb-ångest!!

Jaha då var snart 4veckors underbar semester till ända! NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Jag har verkligen ingen lust att börja jobba igen, lämna Lukas på dagis, laga mat varje dag- ja alltså vardagen och rutiner.. VILL INTE! Men vad har jag för val? inte ett jäkla skit.... SUCK!

Jag och Andreas börja snacka om Thailand till vintern.. Vi hade bestämt att det inte skulle bli Thailand nästa gång vi reser.. Men det vill vi nog ändå.. Skulle vara helt underbart att komma bort ett par veckor i vinter! Så nu börjar vi tokspara pengar för att ha råd.. Skulle vara skönt om Lukas kunde få sitta i egen stol (är ju inte jättekul att ha en stor kille i knät i 12timmar) men då lär vi få betaka fullt pris, det är ju ändå en hel stol i planet som blir upptagen.. jaja får se hur det blir med det.. Vore iallafall riktigt NICE....


Kolla in snyggingen!!!



Bilden som jag beställde till vårt sovrum.. Jag var och hämta den idag, den va ju inte direkt billig men det va ju klart värt det! Är sååååå himla nöjd med bilden! En riktig snygging, fast det är han ju alltid, vår älskade skrutt!

By the way så gav han oss en riktig sovmorgon imorse.. Han somna 19,30 igår kväll och sov till 09,10 imorse!!!! Helt sjukt.. Så jäkla skönt.. Vet inte om han bara var så avslappnad av att sova hemma igen eller om han inte är riktigt kry för han haar vart lite puttig idag.. Jajaj de visar sig..

Home again...

Idag kom vi hem igen, efter 5dagars TOK-SLAPPANDE i Finland.. Med ett antal barnvakter så fick jag och Andreas ett par lugna dagar med sovmornar och tid för oss själva, vilket va jättemysigt.. konstigt nog börjar man ju sakna sin lilla skatt typ en halvtimme när man vart ifrån honom.. =) Mys-unge...


Vi har som sagt inte gjort speciellt mycket.. Farmor som vi hälsar på har en å nere på baksidan, så i den har vi rott runt och metat och fiskat lite... När vi bada den vedeldade bastun så blev de bad i ån, underbart.. Och efter mina springturer blev de oxå bad (för tro det eller ej men jag sprang två rundor på löpspåret i byn).. Blev ett par svängar med fyrhjulingen som vi har där för att hämta ved med men är mer som en leksak för alla under tiden vi är där..


Vi åkte som jag skrivit tidigare flyg dit för att slippa 50mil med Lukas fastspänd i en bil.. Och en grej som vi upptäckte som ör riktigt bra med fygplatser i finland; dem har lekrum för barn! Hur jäkla smart är inte det? =) har inte sett det nån annanstans, kanske finns men har inte sett det.. Så Lukas lekte runt som en tog innan vi skulle på planen och så vips. allt gick som på räls! Dutikga unge, gnällde inte över någonting! men det brukar han ju i och för sig inte, men i såna stunder är det extra skönt.. =)

 
Lukas är redo för resan med sin nya resväska =)

Två trötta grabbar..

Baddax..

Ån skymtar i bakrunden.. Lukas är på upptäcksfärd..

Mycket bad! =)

Lukas kör flygplan..

Kräftskiva igår!

Det blev en himla trevlig kväll igår, med kräftor och hattar och hela alltet.. Andreas åt dock 2 stycken kräftor som jag fick skala åt honom.. resten av paketet kökade jag upp själv =) supergott! =) haha va flera år sen jag käka kräftor så jag tog igen lite..
Kvällen blev riktigt lugn och mysig med lite tunn-bad framåt kvällningen.. Den va dock lite för varm! Men de va skönt ändå.. =)

Lukas lekte som en tok med Hilma och Alma, dem hade verkligen jättekul! =) dem badade och skuttade runt överallt till Lukas nästan somnade på stället.. Andreas gick in o lade honom vid ca 20,00 och en timme senare gick Ida och compani in och väckte andreas, OVANLIGT!
som sagt, ungarna måste träffas oftare.. O vi vuxna med =)

Ja har ju massa bilder men absolut ingen ork att ladda upp dem nu.. packar o donar.. imorgon drar vi till Finland..

So long..

RSS 2.0