Bakat o jobbat..

Imorse innan klcokan 07 va jag igång och bakade bröd.. När brödet va bakat blev de en deg bullar oxå.. Och barnen hjälpte till.. Riktigt mysigt va de!
Jag och Ida har lunchat i stan idag, väldigt trevligt! Köpte mig en ny bh oxå..
Sen har jag bara jobbat heeeela eftermiddagen......................

Framsteg!

Nu är det som ska bli relax/badrum nere i källaren gipsat typ, taket ska oxå gipsas, men inte den här takten lär de inte dröja =) MIn bror har vart snäll och hjälpt till med MASSA gipsning medan Andreas jobbat på jobbet! Och det är ju verkligen gult värt! FÖr med två små grabbar finns ju inte massa tid direkt.. Men det går framåt, här kommer smakprov på hur det ser ut just nu:







Som någon sa till mig en gång, antingen måste man ha en händig man eller en rik man.. Annars blir det inte mycket gjort inte............... ;) hihi

Tröttmössa!



Den här lille herrn vaknade och steg upp 05,30 imorse! Och i detta tillstånd va han klockan 08.. Hmmm!
Hur vore det att sova lite längre på morgonen  istället frågar jag mig då??? Borde ju fråga honom men där lär jag inte få så mycket svar... ;)


Är det bara jag?

... eller kommer julpyntet i butikerna tidigare för varje år som går??? På Rusta tex har de redan en hel avdelning med bara julgrejer? och det har det haft iallafall en vecka för de va ungefär så länge sen jag va där.. Hmmm, det är ju inte ens november än!?!?

Det är ju inte ens minusgrader ute än................!!

Freeedag....!

Första arbetsdagen avklarad, vart på spinning och kört som satan! Så nu blir det massa slapp i soffan, kolla Idol och bara ta det lugnt innan jag somnar i Andreas knä =)


Ja tack!

Mina kära föräldrar sa lite förbigående idag att om vi vill ha sovmorgon nästa helg så kan barnen sova där... OM vi vill! Jag är ju långledig oxå, så då ska vi nog inviga nya Biostaden i Nyk, kanske äta nå gott oxå =) underbart! Tack för det mor & far, ni är guld värda!



Hästkrafter??

Fy faaaaaan! Andreas va och handla gips till källaren på eftermiddagen.. Närmare 40 gipsskivor.. OCH de skulle bäras ner i källaren oxå.. Så de va bara o kavla upp ärmarna och börja bära.... Bära, bära, bära, bära och bära liiiite till! Vi tog 2skivor åt gången så typ en timme senare va alla skivor nere.. Ont i hela kroppen som förut hade träningsvärk mest överallt.. Och skavsår i händerna trots handskar.. Men nu är de klart! =)

Vill ha...

Det finns så sjukt snygga tränings och mjukiskläder! Synd att det ska va så dyrt bara...
Kolla bara in denna dress från BetterBodies:
Hela dressen kostar typ 1300 vilket känns liiiiiite dyrt för en mjukisdress! Men sjukt snygg är den!
Kunde inte justera storleken på bilderna? skumt......

Julbord bokat =)

Jo det gäller att va ute i god tid o boka julbord =) nu är det kanske i tidigaste laget men vill man va säker på att få ett speciellt datum är de lika bra o boka! Så 10dec är det bokat till! Ska bli ritktigt nice.. Egentligen brukar inte jag tycka att det är värt pengarna eftersom man inte orkar äta så mycket, men det är ju själva grejen att få va utan barn, med trevligt sällskap och bara känna att det snart ska bli jul =) det ser jga mycket fram emot! =)

Aj aj aj...

Kände redan igår att träningsvärken efter styrkepasset började smyga sig på, och det blir bara värre o värre hela tiden.. Så med andra rd gör de ganska ont vid de här laget och på mig blir det alltid vrst två dagar efter passet så kul de ska bli imorgon när man ska upp ut sängen o gå till jobbet.. haha
Aja man känner att man gjort nått bra och det är ju huvudsaken =)

Tillbakablick och källaruppdatering!

Läste tillbaka lite från när ja la ner innan sommarn, shit va uttråkad jag va! Less på o va hemma.. Och nu jobbar jag och står i! Skönt som attan! Tycker fortfarande att det är skönt o jobba måste ja säga.. Fast nattskiften kunde man ju kasta åt skogen men det får man leva med helt enkelt.
Arbetet i källarn är i full gång kan man säga oxå! Det händer mycket där nere..! Kommer ni ihåg hur det såg ut?:
Ser nu ut sådär:
Till helgen blir det förmodligen att börja gipsa så det ska bli riktigt spännande.
Andreas är duktig han! =)

Klickat hem träningsbrallor!

Jag har vart riktigt duktig och hållt igång med träning nu ett par månader. Mest sprungit och vart på spinning. Men nu när de börjar bli lite kallare kommer jag nog spendera lite mer tid på gymmet och har därför skickat efter ett par rosa/svarta träningstights från gymgrossisten.com dem slutar under knät typ, det blir nog skönt o träna i!
Efter att ha sprungit ca 3ggr i veckan i ca tre månader så orkar jag nu springa en mil i sträck, asbra tycker jag! Har aldrig nånsin i mitt liv sprungit en mil förut (kanske under fotbollsmatcherna dock) så jag är helnöjd..
Och för er som tänker: men fy va tråkigt! Nej, det är det inte! Jag tycker det är helt underbart att få vara helt för mig själv i ca en timme, kuta, svettas och lyssna på bra musik. Det gör att jag orkar med vardagen på ett mycket bättre sätt! =)


Några månader senare säger jag HEJ igen!

Jahapp.. Ett litet sug att blogga lite igen infann sig lite hastigt och lustigt, så why not tänkte jag!

RSS 2.0