Träning it is..

Har iallafall tränat på bra sista tiden.. Sista veckan har ja kört som en galning kan man säga.. Fre sprang jag 5km lör körde jag 60min Zumba, sön sprang jag 5km och nu laddar ja för ett till pass på 5km.. Skönt! Synd att det började blåsa lite nu då, men det får gå ändå.. Spåret på jogersö har ju iallafall lite träd omkring sig =)

Idag har vi vart ute heeeeela dan.. Lukas har haft Emmy på besök och de har lekt i nya lekstugan.. Ojojoj va fin den blev, nymålad och jättefina möbler i den! Jättekul att det blev så bra... Lukas tycker det är jättekul och just för tillfället håller Andreas på med en liten altan till lekstugan, kan ju kanske tyckas va lite överdrivet men gräset där den står är jättekasst och det blir bra att gömma det tråkiga där under med en fin liten altan =)
Bild kommer så småningom..

Sen har Lukas vart på simskola, han verkligen äslkar det! =) kul!

Nån som vet var man kan köpa markistyg? alltså bara själva tyget? ska kolla OD:s men om det inte finns där, var ska man då leta?

För örvigt har Andreas sprutat hammocken vit, ojojojoj vad den blev fin! Ser helt ny ut! =)


Jävla tjat-KÄRRING!

Som en skänk från ovan så ringde min chef till mig idag och frågade om ja ville börja jobba tidigare... JA!! Det vill ja ju.. Men NEJ ja kan inte! För Andreas kan inte gå hem förrän 1maj som bestämt.. Så det sket sig..
GGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!

Och just nu känner jag mig mer less än någonsin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tjatar ja vet, men det skiter ja i.....

Jag går o gräver ner mig nånstans.. Check out..


Vilket klipp!





Alla dessa leksaker 440kr! Och allt är verkligen i kanonskick! Vilket jädra klipp..
Gissa om en viss Lukas är nöjd? =)

Tiden går..

Imorgon är det tre veckor tills ja ska börja jobba.. Och som ni noterat så skulle ja gärna ha börjat IGÅR! Men tiden rullar på snabbt nu så det säger nog bara svisch, skönt! Andreas är nöjd som ska va hemma heeeela sommarn lång med barnen, det kommer bli kanon det! =)

Idag fick vi en lekstuga hitkörd.. Andreas fick den av sin chef på jobbet som skulle göra sig av med den.. Nice! Så min kära far hämta den med sin traktor och kom och lämna den idag =) Tack pappa!
Och just i detta nu är Andreas och Lukas iväg och kollar på lite leksaker som fanns på en blocket annons här i stan med tex en spis och en dammsugare och lite grejs, blir perfekt att ha i lekstugan =) får se om de kommer hem med nått eller om de kommer tomhänta.. Aja i helgen blir det fix med lekstuga och lite sånt, hoppas vädret tillåter.. Den ska målas röd som vårt hus så det kanske oxå sker i helgen om tid finns..

Idag följde Matilda med mig och barnen på lunch på McDonald´s, mysigt! Alltid trevligt att träffa henne! =) Sen kolla vi runt lite på Rusta och Blomsterlandet, slog bara till på ett par stövlar till Lukas och lite påskfjädrar, billig shoppingtur.. =)

Imorgon är det freeeedag, underbart! =) Känns som det kommer bli en bra helg! Hoppas min känsla är rätt!

Jag orkar inte mer...

... nu vill jag börja jobba... NU!!!!!!!!!! jag är så less på allt som ja gör dagarna i ända... samma sak, dag ut och dag in... Jag behöver komma ifrån det här med att "bara vara mamma" heeela tiden... Jag är uttråkad, men det märks väl knappt ;)

 


Hurra för dig idag!



Grattis till dig underbara människa!  Rakastan sinua!!


Senila Berit!

Lukas hade tid hos tandläkarn imorse, vilket ja glömde bort förstås.. SUCK! men men inget o göra åt det nu, bara boka ny tid..

Måste ner på stan o byta två presenter som william fick som inte passa oxå..

ikväll blir det träning! skönt!

Det händer grejer!



Vår trädgård ser ut som en byggarbetsplats..



Kanske skulle va idé med en ny dörr =)



Musikanläggning i hörnet.. Verktygshörn är det oxå..

 

Här har det kommit in nya aloppsrör och golvvärmeslangen ligger o väntar på att bli ditmonterad..



Ena utrymmet har det hänt massa saker, stålreglar på väggen, platonmatta sitter uppe, fiberduk på golvet och sen grus..



Är bara avloppsrör, isolering, armering och golvvärme som ska in innan det gjuts golv..

Spännande...

För oss idag!

Idag är det 10 år sen jag och Andreas blev ett par.. Älskar dig så fruktansvärt! <3



Du och jag för alltid! <3


Williams första födelsedag! =)





De här två annonserna finns i SN idag.. Har kopierat från nätet och bilderna är ju rätt dålig kvalité på, men skit samma, man ser ju att det är världens finaste lilla ettåring på bilderna =)

Som sagt, kan inte fatta att det redan gått ett år sen han kom till världen..

Älskade underbara unge! Vi älskar dig så! =)

Lördag= 10år!

Lördag den 9april firar jag och Andreas 10 år tillsammans.. 10år! Alltså det är ju helt sjukt länge! Fast det känns ju rätt! Får se hur många år som det ska krävas för att det ska bli ett frieri?! hmm..........


asså shiiiiiiiiiiiiiiiiit...

På fredag fyller William 1år, vart tog det året vägen?
Idag har ja iallafall vart o handlat några presenter, behövs inte så mycket, han fattar ju ändå de där med presenter ännu.. Så lite kläder har ja köpt och en läragå bil som är Blixten Mcqueen.. Det blir precis lagom det!

Jaha nu blev de grinigt här, plikten kallar.. tjohej

Morning..

Igår kväll körde jag spinning, sen hem o göra hemmagjord pizza.. =) Morgonen började första gången 05,50 då William ville ha välling (trodde jag) han sög några sug men ville inte ha, så in med nappen o han somna om igen.. Sov till 06,50, bättre det.. Båda barnen har blivit förkylda, hostar som plåtburkar och snorar, så det är väl bara att räkna dagarna till man själv är likadan.. Men än så länge är ja frisk, så nu kl 09 är det dax för ett gympass, ska försöka springa en sväng men av erfarenhet så vet jag att det är tungt, med ett spinningpass i benen från kvällen innan.. Prova ska ja göra iallafall..

Sen får vi se vad dagen bjuder på.. Andreas ska väl oxå träna.. Sen gissar ja att han ska spendera lite tid i källarn.. Men först måste vi till byxmax och köpa nån duk som ska ligga underst av alla lager innan glovet ska gjutas..

Ikväll är planen att Fredrik och Matilda ska komma på trerätters.. Mums..

Nehe, nu packa väskan för träningspasset... =)


RSS 2.0