Avslappnad stund..

Lukas är på dagis en stund för att leka av sig med sina kompisar.. Jag har dammsugit, ska torka golven sen ska jag bara sitta och njuta en liten stund.. Fast jag saknar honom redan men jag vet att han har roligare på dagis just nu än med mig.. Sen blir en sväng till nyk med min mor... hon skulle till gumsbacken och göra nått.. skönt och komma iväg hemifrån lite.. Kanske blir en sväng in på Lekia, eller va vet ja..

Sen blir de myskväll ikväll för att sedan ta en mys dag bara jag och Andreas till heron city/ikea.. blir nog inte så
mycket handlat men de är mysigt ändå.. =)

Kan man bara få vinna på lotto så man kan dra utomlands!!!?? snälla..

Mycket trix..



Haha den här lilla mannen har en hel roliga  idéer om man säger så..
Här räcker de tydligen inte med en natt utan de ska va två =)

Tröttare än tröttast..

Asså fan va de är tråkigt på kvällarna när man somnar kl 21.. Och jag kan typ inte vara vaken längre för då vill mitt huvud spränga mig.. Så de är bara ochs äga godnatt till Andreas som vart och tränat och kommit hem 20,30 och gå och sova.. Fy fan asså.. man kan ju tro att ja borde vara pigg vid 06 när lukas går upp men nej inte de heller.. Undrar egentligen varför man ska va så himla trött för att man är gravid? det är mycket man ska stå ut med.. va uppe och spydde imorse/inatt vid 04..
Men va gör de? man vet ju att de kommer vara värt de =) man får stå en stund.. si sådär en 6månaders kräkande till, sen är de klart..

Bio på Heron-Lördag

Jag har tvingat Andreas att följa med på Michael Jackson filmen på bio =) så på lördag på heron city ska vi kolla klockan 18,15.. Så blir de lite mys med mat innan.. kanske en sväng på ikea..

det ska bli myyyyys iallfall =) nått att se fram emot!

Jessica, Elin, Ida, Johanna..

En liten påminnelse till er om den 5november hos mig! =) kl 18.. tvätta inte ansiktet innan.. haha

Maten serveras som sagt vid 20 nånstans..

Vi ses då!

Sta´n kanske?

skulle vilja dra in och handla lite.. Problemet är att lönen va kass så pengarna lär inte räcka... tråkigt!

kanske man skulle betala räkningarna.. men sen är ju pengarna helt slut.. suck! tur att andreas får lön imorgon!


Lukas..

Asså han är ju bara för underbar den lille krabaten.. Igår gjorde han nått som aldrig hänt nån gång förut..
Klockan var ungefär dax för middagssovning och han säger att han vill titta på TV.. Då säger jag nej vi ska gå och vila.. Jag stod och vänta på potatisen som stod på spisen.. Sen helt plötsligt för han borta.. Knäpptyst överallt.. Så ja smyger runt och tittar och jo jag hittar honom liggandes i sängen, sovandes! Så han hade gått i och lagts sig och somnat, utan mig eller nån annan som ligger bredvid.. Snacka om att man blev chockad.. Men de är ju kanonbra.. Vore skönt om man kunde göra likadant på kvällen.. Men de bästa vore ju om han sov i sin egen säng då.. Vilket han inte gör nu.. Men sen när de kommer en liten bebis igen så tror ja Lukas kommer bli störd av den lille om han ligger inne hos oss.. Får försöka vänja honom till sin egen säng.. Har ju dock en känla av att det kommer gå åt skogen..

Idag då?

Då har man gått och blivit långledig igen.. Underbart! Skiftcykeln har gått bra och snabbt tycker jag.. Och nästa skiftcykel blir värsta lyxen med bara 4 förmiddagar istället för 5 =) haha

Undra va man ska hitta på idag? Tycker de är så svårt aktivera Lukas en hel dag när vi är hemma så här.. Han leker ju och så men blir vi inne mycket så blir både han och jag förslappad så de gäller att ta sig ut o göra saker.. Idag lyser solen så de ska väl inte vara några problem..


Världens finaste!



Älskar den här bilden! Älskar dock ungen på bilden så de nästan gör ont i hjärtat...

Han är laddad för flygresan över till finland.. Och som vanligt när man har med
Lukas o göra, så gick allt kanon!


Äntligen mindre tidig morgon..

Efter 5 stycker förmiddagar med en standard tid för spy-stund kl 04,30 varje morgon så kändes de skönt att få sova/slumra till 07,30 idag.. Lukas gick upp med ANdreas vid 05,30 men han tittade snällt på tv så mamma fick slumra lite.. Va uppe och spydde vid 04 imorse, sen igen 06,30 så har haft lite brejk i sovningen men de va skönt att få ligga kvar iallfall.. =)

I helgen har de inte hänt så himla mycke.. I lördags va vi på 70års middag med delar av Andreas släkt.. Va trevligt me maten va väl sisådär.. Lukas va lika duktig som alltid.. Fast de va precis i hans sovtid och han va jättetrött så va de inge gnäll utan bara bus och han lyckades som vanligt charma alla.. =) underbara unge!

Vädret har väl inte vart nå vidare i helgen, fast jag tyker ju om höst-rusk, men då kan de liksom vräka ner hela tiden =) då trivs ja.. Sen att man inte kan gå ut knappt är ju lite jobbigt med tanke på att jag blir rastlös rätt snabbt av att vara inne..

De börjar ta sig med julkalendern som ja broderar.. Ja de kommer väl en bild så småningom.. (jätteintressant bild) haha ja vet ja är som en gammal tant.. Jag tycker om att sy, brodera, sticka mm.. Men ja har faktiskt nånting att skylla på, min mormor =) för er som inte vet de så är min mormor Astrid, hon som öppnade Astrids väv&garn nere på stan i oxelösund.. nu har hon gått i pension men de är alltså däifrån ja har fått mina intressen..


tidigt tidigt..

Vakna en sisådär 04,18 idag och kunde inte somna om.. Ställer klockan på 05,00 men klev upp en stund innan 5 iallfall.. In och spy sen försöka få i sig lite frukost.. Så nu börjar man bli människa igen..

Igår hade vi en lugn och mysig kväll framför idol.. Måste säga att ja tycker inte de är så himla bra.. Vet i fan varför.. Men gick och la oss 21,15 =) haha kul en fredag kväll men ska ju jobba.. Och Lukas brukar inte ta speciellt långa sovmornar..

Ikväll ska vi på släktmiddag.. Trevligt.. Hoppas LUkas kommer vara nöjd och glad en stund även om de är precis i hans sovtid.. aja de visar sig.. Går ju inte o göra så mycke åt de..

I övrigt så ser ja fram emot julen massor! =) känns som de kommer bli en riktig jul med julstämning och allt.. de va många år sen man hade den rätta stämningen..

Julkalendern som ja broderar har ja inte så himla mycke kvar på.. Är en del av konturerna kring figurerna sen är de alla siffror och ringar som ska dit.. Känns bra! =)

Nu ska ja snart dra till jobbet.. Chao

åhhh..

Började dagen med race in i badrummet för att spy.. Mmm underbart!

Blir ju inte bättre av att Lukas vaknar vid 04,30 och går upp liiksom... SUCK!

Snart dax att dra till förmidda nr3 av 5.. Jag är tröööööött..

Imorgon är de dax för nån form av släktmiddag med Andreas farmor som fyller 70 så de
kommer nog en del folk.. Undra hur länge ja kommer orka bara.. Och LUkas för den delen eftersom
middan börjar 19, när han somnar annars.. Aja de visar sig..

so long

Neeeeej..

Jag vill inte börja jobba imorgon! åhh va tråkigt..

suck..

Tårta!

Jag som sa att vi inte firar namnsdagar i det här huset.. Idag kom Andreas hem med en prinsesstårta för att hans mor ska komma på namnsadgsfika.. Så de blir tårta.. Mums.. =)


Bästaste Andreas!

Jag fattar inte hur han orkar med mig just nu.. Gravidhormonerna sprudlar nått så fruktansvärt.. Jag kan bete mig hur som helst när som helst.. Och han bara tar och tar.. Han vet att ja är lite kocko men att han orkar!?

DU ÄR GULD VÄRLD! Älskar dig... =)

Nybadad kille..



Så här mysigt har Lukas det just nu i soffan  =) nybadad och ren.. Han kollar för tillfället på "Små einsteins" själv tycker jag att programmet är kasst men han älskar det! Låter lite lagom kul när han ska säga "einsteins" =) haha kan inte ens skriva hur han säger men vet man så förstår man =) och som mamma så förstår man ju det mesta.. =)

Nyinhandlat idag..



Lukas jacka som han hade förra året har blivit tokliten och jättekort i armarna så idag drog vi in till Nyköping för att leta upp en ny till lillskrutten! Fanns väldigt dåligt med jackor överhuvud taget.. Men de blev tills lut den här från H&M.. Riktigt nöjd är jag.. Så blev de en ny mössa från Lindex.. Och vantar från H&M... =)

Söndag..

Sitter här ensam framför dator och tv.. Andreas sover fortfarande och Lukas har sovit hos momoj och moffa inatt.. =) jag och andreas fick en avslappnad lugnt kväll igår med en sovmorgon idag =) sknt.. men nu har jag Lukas abstinens.. Ja ni som har barn vet vad ja menar när man inte träffat sitt barn sen dagen innan! Måste nog gå och väcka upp andreas så vi kan åka o pussa på gullungen!

annars vet i fasen va som händer ida. Lukas har väl namnsdag har ja hört (har inte kollat själv) men sånt firar inte vi i det här huset..


Till de bästa..

..mina älskade föräldrar! TACK för allt hela tiden! Ni är bäst! =)

hormoner hormoner hormoner

gaaaaahhhh.. dessa graviditetshormoner tar kål på mig emellanåt!

känner mig inte ens laddad för idol liksom, då är de illa.. vill bara gå o lägga mig!

Tradera-auktion..

http://www.tradera.com/Babytacke-Nalle-Puh-och-Ior-auktion_100573981

kom på att ja inte orkar bry mig om den här så ska försöka sälja den.. får se hur de går.. =)

Långledig och tvättmaraton..

Gick ju av kl 22 igår kväll.. helt udnerbart! sån skiftcykel skulle man jobba jämt.. Lite kämpigt med 5 toktidigare skift men de är lugnt =)

Idag har jag tvättat som en blådåre.. alla sängkläder, täcken och kuddar, samt tre ton kläder.. och nej jag är inte klar utan måste fortsätta imorgon.. bläää men de blir skönt att somna i helt rent ikväll =)

Andreas ska på firmafest ikväll, lite tråkigt när man äntligen är ledig men men.. vi har ju hela helgen sen!

Laddar för idol ikväll med Michael Jackson tema.. Kan bli bra =) kan bli åt skogen oxå.. tänker ja typ på camilla, var ska hon få pondus ifrån.. aja vi får se..

börjar bli hungrig, funderar på en kycklingrulle.. mums.. eftersom de inte finns några bra kebabrullar i stan längre.. andreas o dem ska bli bjudna på mat på Long ikväll.. så de blir ja o Lukas, fast han äter ju som en myra så han räknas knappt..


Mår skit..

Inte nog med att jag mått illa större delen av dagen, jag har fått jobbiga biverkningar av vaccinet ja fick igår..
Som ja sa kunde ja inte sova inatt pga smärtan i armen.. Det gör fortfarande skit ont..
Så beter sig kroppen som att jag fått influensan.. Det kunde tydligen hända informerade dem om som vaccienrade.. Så nu känner ja mig tok sjuk, trött som fan, och skit ont i armen.. Mår ju inte illa just nu iallfall.. yeeeyy..

Inskrivningen gick bra iallafall.. massa prover och grejs.. men kom på i efterhand att ja inte fick lyssna på hjärtljud! irriterande.. hade frågat henne om ja hade tänkt på de där inne.. suck!

nehe plocka irodning lite sen ska ja sooooova bort dessa biverkningar! Lukas är och leker med platsfarmor och har det hur bra som helst!

so long så länge

Bm-besök snart..

Sitter och laddar för inksrivning hos barnmorskan.. Kan ju va på tiden tycker man eftersom ja är i vecka 13 nu..
Hoppas att allt ser bra ut!
Lukas ska vara hemma med Anna.. Sen ska Lukas vara ledig från dagis idag och vara med plastfarmor Ylva.. Lukas tycker det är såååå kul att leka med henne.. så han får vara med henne hela eftermiddagen eftersom ja ska jobba.. De blir kul för dem =)

Jobbar förresten vara idag och sen imorgon sen är ja långledig tills onsdag =) NICE!

Ont i armen..

Igår kväll började jag känna av sprutan jag fick igår.. Började bli ömm där den togs som man brukar bli.. Ont när man lyfter den liksom..

Dessutom fick ja klliva upp i natt och ta alvedon för det gjorde sjuuuukt ont i armen.. Kunde inte sova så fick bli alvedon sen somna ja om.. Nu är de lite bättre men ont gör de..


Inside info om vaccineringen..

Då har ja vart och vaccinerat mig så nu kan svinen attackera mig hur mycke dem vill! haha

Nej men jag hade fått tid idag mellan kl 16 - 19.. jag tänkte de är bäst o va där tidigt och när ja kom vid kvart i så var det redan ett 20tal folk där..

Sen när de öppnar dörrarna får man visa upp brevet med kallelsen man fick hem i brevlådan.. Hade man inte den lappen med sig fick man vända i dörren.. Sen vaccinationskortet som man fick hemskickat ska oxå vara med..
GLÖM INTE LEG!

På min lapp stod det kö3.. Det fanns 3köer med start från vänster.. så fick man ta av sig till bar överarm..

Sen va de INTE ALLS EN STÖRRE SPRUTA än vanligt.. precis samma och gjorde inte alls ont! tog nån sekund så va de klart att gå hem..

Plätt lätt..

Julmys..

För första gången på måååååånga år så är ser jag verkligen fram mot julen! Det ska bli så mysigt att ge Lukas julklappar och fira jul hemma i vårt hus.. Laga julmat och ha julgran och alla fina julstjärnor och sånt mys! =)
SKa bli kul med julkalendern ja broderar till Lukas oxå.. Undrar om han kommer förstå det här med en lucka om dagen eller om han blir skogstokig när han inte får mer.. återstår att se =)

i år blir det riktigt mys-julpynt och allt sånt =)

alla som vill fira jul med oss är välkomna hit =)


Ruskigt sugen!



Har vart sugen på en slafsig sån här i flera dagar nu! Synd att ingen pizzeria i Oxelösund längre har en klockren kebabrulle.. Gissar att det får bli CityGrillen i Nyk nån dag istället.. Ååååhhhhhhh, smaskens!

Stolt mamma =)

När vi var på dagis med Lukas på inskolning så får man ju vara med på allt dem gör.. Bland annat så har dem en liten stund som dem förbereder barnen på att lära sig läsa.. det finns en lapp med varje namn på alla barn på avdelningen som dem går igenom varje dag, vilka som är där, vilka som är lediga/sjuka osv.. När barnen varit med ett tag så kan barnen peka ut sina egna namn på dessa lappar..

Jag kom på det här om dagen att de har så på dagis så jag skrev ner LUKAS på att papper så frågade jag honom:
Lukas, vad står det här? -Lukas, svarar han utan att tveka.. Jag blev helt chockad och har testat några gånger till och varje gång säger han Lukas.. det tycker jag är lite häftigt.. barnen är ju inte så gamla kan man tycka...

Igår kom ja och skulle hämta Lukas och han visar mig ett par skor i skohyllan som inte är hans.. Ja fattar ju inte vad han vill så jag säger bara: jaha är det skor där.. Så säger ena fröken som sitter i soffan innanför: står det några skor där? Jag svarar ja, lite frågande.. Då frågan hon vilken hylla skorna står på, som Lukas pekar på.. Jag säger: Theos hylla..
Då visar det sig att hon har burit in den här Theo som jag tror är minst i gruppen och tagit av honom skorna inne, sedan bett Lukas att gå ut med Theos skor och ställa de i rätt hylla.. Eller ja ni fattar.. Då har han gjort det! Helt sjukt ju.. Antingen var det bara ren tur, eller så kan han skilja på de andra barnens namnlappar oxå.. häftigt iså fall!


Nu är dem över..

..alla dessa förmiddagar som egentligen har gått kanonbra, men de är ju inte jättekul att gå upp innan 05,00..
aja

Sitter och laddar för vaccineringen.. hmm har hört att nålarna ska vara stora.. min fråga blir då: varför skulle dem va större än andra vaccinsprutor? det fattar ja inte.. inte spelar de mig nån roll, är blodgivare så är härdad med nålar..

ska bli nice med tacos sen, hemma hos Elin.. skönt att slippa laga mat själv.. Elin har nämligen lovat att maten ska vara klar när vi kommer.. Om man säger så här så vet hon hur jag, Ida och jessica blir utan mat (djävulska, haha) så hon drar ett säkert kort och har maten klar, hoppas ja! =)



NamNam som Lukas skulle sagt!


Bakar...

Jag har muffins i ugnen =) mumma!

I receptet stod det att det skulle bli ca 20 st.. Jag fick ungefär hälften, haha.. Men det ska ju vara
stora muffins.. Mmmmmm.. det är gott ju!
Men muffinformarna har så låga kanter så de bli liksom jättebreda och låga.. Nån som vet om de finns
muffinsformar med högre kanter o köpa nånstans?

Imorgon ska ja vaccinera mig mot Svininfluensan, barnmorskan tyckte absolut att ja ska göra det så, de är väl
bara o göra de då..
sen blir de tjejkväll hos elsabelsa.blogg.se med tacos och lite spel =) kul som fasen ska de bli =)

Imorgon gör ja sista förmiddan av mina 5 st.. UNDERBART! inte för ja lär få sova speciellt mycke längre
för Lukas men skönt ändå =)

Måste kolla muffinsen...

Massa babbel..

Badade tunna igår kväll, mysigt och nice som fasen =)

Imorse när ja skulle dra till jobbet så hitta ja inte bilnyckeln, som vanligt när Andreas haft bilen senast.. Leta igenom allt ja kunde sen väckte ja honom kl 05,30 och han fick komma upp och leta upp nyckeln.. där rök hans sovmorgon (som ändå inte bli längre än 06,30 då Lukas vaknar).. Så blir det när man inte har koll på grejerna..

Inte fan vann ja på lotto igår, eller jo 21kr TACK! fy fan.. vart ju inte bättre av att man kom till jobbet och en jobbarkompis vunnit 31 000 på lotto igår.. haha sjukt som fan.. hade ja vunnit de hade jag bokat resa till THAILAND! men som sagt så va de inte ja som vann..

Fcik middag hos mina päron efter jobbet idag, nice! Skönt att slippa laga mat.. vet i fan va ja ska ha för matlåda till imorrn men de löser sig.. =)

Har nu jobbar 3 av 5 förmiddagar och det går hur bra som helst.. =) nu dax att brodera lite på julkalendern!

Förmiddag 2/5 avklarad..

Går riktigt bra med förmiddagarna tycker jag.. Kan bero på att ja typ somnar mellan 21-22 om kvällarna.. helt sinnessjukt trött.. Är ju ute på ett annat skiftlag oxå men det går jättebra, bra folk och det känns kanon..

Kan meddela att de 2 senapsfröna i mitt öra fungerar INTE! Har inte märkt någon förbättring alls! så får se va nästa steg blir.. nålar kanske?

Ikväll blir det tunn-bad.. de ska bli nice som fan.. Så lite Hannas Heta Gryta innan.. Mums!

Nej nu måste vi dra o handla lite till middagen.. bye

Homemade pizza...

Ikväll blir det mys med hemmagjord pizza =) mums.. Synd att ja är så trött att ja skulle kunna somna för natten, men får försöka hålla mig vaken till nio iallafall, det är ju ändå fredag.. =) men inte för mig för jag började ju jobba idag så de känns typ som måndag.. jaja

Imorgon blir det bada tunna och käka med Andreas bror + tjej =) de ska bli nice, myspys..

Börjar bli dax för "jejjing" (välling), "kugge" (kudde) och nappen.. =) en trött kille som just sitter och ser på Nalle Puh och Tiger och allihopa.. =) mysunge!

Gissa va vi har vart idag?

Ingen skulle nånsin kunna gissa vart Lukas och jag var på förmiddan idag.. Jag tycker egentligen inte alls om att vara där men för Lukas skull tog jag tag i mig själv och åkte dit.. Till öppna förskolan.. Är defentivt mer än ett halvår sen vi var där, men Lukas trivdes som fisken i vattnet.. Sångstunden däremot va han inte alls förtjust över.. han grät lite emellanåt.. förstår inte det riktigt?
Passade mig som fisken i vattnet att det bara var tre till barn där och då en förälder till varje barn.. Skulle helst vilja va själv där, haha, nej då men Lukas hade kul med de andra barnen.. =)

Nja, skeptisk!

Jaha har vart nere hos barnmorskan för akupunktur som hon sa.. När ja kommer dit så tejpar hon in 2 stycken senapsfrön i mitt ena öra.. Ja ni läste rätt..! Och  dem ska sitta där nu tills onsdag när ja ska dit nästa gång.. Hon sa att det brukar funka.. Känner mig så där lagom skeptisk till att två senapsfrön i mitt ena öra ska ta bort mitt fruktanvsärda illamående..? haha jo men ja blir väldigt glad om det fungerar! =)

Svininfluensan..

Som gravid så har ja tydligen förtur med vaccinering mot svininfluensan.. Har fått tid i nästa vecka.. Men ja vet inte riktgit hur ja ska göra.. Tycker det känns lite sådär.. Har dem kommit fram till alla biverkningar och sånt där? Är det färdig prövat? Tänk om man blir riktigt sjuk av vaccinet.. Jag tror nämligen inte att den här svininfluensan är så farlig som media har visat.. Men men, jag får rådgöra med barnmorskan idag när jag ska på akupunktur...

Förkyld liten kille, igen..

Ja Lukas är förkyld igen.. och han har smittat mig men det har inte riktigt brutit ut ännu, känner hur de ligger och mojnar o kroppen.. suck.. ja ska ju börja jobba imorgon, 5 förmiddagar och 2 eftermiddagar..
Igår kväll hostade Lukas som aldrig förr, han hostade så han spydde upp all välling han ätit.. Sen fortsatte han hosta massor massor massor.. Till slut lugna det ner sig lite och ja somna.. Vakna tidigt imorse av att han började igen.. stackars liten!


Sommarbild..



Hitta en stencool bild på Lukas från i somras, kräftskivan tror jag den är ifrån.. Idas snygga solbrills..

Lukas konst..



Lukas älskar att måla.. Nu börjar han bli lite trotsig och försöker sig på en himla massa saker som man inte får göra.. Det här är våran vägg i hallen.. Den blev uppiffad med lite rosa konst.. Som tur var gick det lätt at få bort med vatten..
Innan de samma dag färglade han en kvadratmeter på golvet med massa olika färger.. Hmmmm det gick oxå bort lätt..
Bus-unge!

Tågbanan..



Här är tågbanan som Lukas fick förra veckan av sin mormor och morfar..
Han tycker den är jätterolig.. Men den får inte vara ihopbyggd direkt länge..
Han plockar isär tågbanan så säger han "onner" vilket betyder "sönder" =)

Igår hemma hos mormor byggde vi med domino, DET tyckte Lukas verkligen va kul! =)
Man hann inte bygga specíellt långt innan han va där och rev allt =) SÖTIS!

Akupunktur på schemat..

Idag fick ja iallfall tag på barnmorskan, efter ett antal försök! Vi ska tydligen testa akupunktur mot mitt illamående.. Jag har aldrig testat det, men hoppas att det ska fungera.. Så imorgon är det dax... Känns lite läskigt, det är ju ändå en himla massa nålar som ska in i kroppen.. haha men de blr nog bra..

Jag har så dålig fantasi vad jag och Lukas ska hitta på om dagarna när jag är ledig.. Igår var vi i lekparken vid färjeläget igen.. Den är himla rolig tycker Lukas.. Men inget annat vettigt kommer jag på.. Åka till badhuset kan man ju göra men de känns bättre och lättare om Andreas följer med då.. så ja vet i fasen...
Ska försöka få i grabben litelunch vilket inte verkar vara det lättaste.. Sen får vi gå ut, det är ju ändå soligt.. Men de blåser ju himla mycket.. Kanske skulle ta en promenad? får se va de blir..

Nytt försök idag..

Jaha jag har ju talat in på telefonsvararen nere på barnmorskemottagningen 2gånger och ingen har hört av sig! Det tycker jag är dåligt.. Idag har dem telefontid igen mellan 08,30-09,30.. Men man kan ju inte vara säker på att dem har telefontid med tanke på hur de va i måndags.. Va trött man blir!!

Morrn morrn..

Tidig morgon igen.. Men eftersom jag somna 21,00 igår så gjorde det inte mig nått för ja va utsövd vid 06... Lukas sitter och kollar på Dora och Boots som är ute i skogen och gör nått =) det är hans absoluta favoritprogram.. Han frågar flera gånger om dan efter Boots =) söta unge..


Pingisbord sökes..

Nån som har ett pingisbord hemma som står och skräpar? Andreas ska tydligen köpa ett..

Runt 500kr för ett helt bord med nät.. hör av er =)

Första julklappen inhandlad =)

Ja jag vet de är tidigt som FAN.. Men jag såg en reklam i senaste numret av ViFöräldrar och tänkte att den där ska Lukas ha.. Då kom Andreas på den briljanta idén att det får bli en julklapp.. =) Det är Duplo-lego ZOO.. Med massa djur och grejs.. Dem kommer Lukas att älska! =) han älskar djur och lego =) Jag är helnöjd..
Så idag när jag lämnar Lukas på dagis dorg ja in till Nyk och storhandla på Willys och sen gick ja till Lekia och handla legot.. Sen drog ja till apoteket för att köpa Zon-gel.. Vilket verkar som det var rätt onödigt för i bipacksedeln står det att det kan påverka foster i magen.. Rådgör med läkare innan användning.. Varför står det så? Om det är konstaterat att det kan påverka fostret så är det ju så även om  läkaren säger att man kan ta de.. skumt!

Va väldigt skönt att handla lite för sig själv idag, är ju inte en dans på rosor att handla med en 1,5åring som är vild som en tok.. Så de va lugnt och skönt =) Nu håller ja på med lunch till mig och sen kommer Andreas och bror hans hem på lunch =) de ska bli trevligt tycker jag..

Nehe nu har Lukas somnat i soffan här så ja ska bära in honom i sängen.. han vägra nämligen att gå o sova.. Börjar bli lite trottsig kan ja meddela..

VA F*N!

Varför har dem inte telefontid när dem SKA ha det? Åhhhhhh!

Långledig =)

Efter helgens eftermiddagar är ja nu långledig =) skööönt! går ju på fredag igen vilket inte kanske är lika skönt men ändå bättre än att jobba natt..

Helgen har gått bra, i lördags sov Lukas hos sin mormor och morfar och jag gick hem till kl 19 på kvällen så hade Andreas och ja myskväll.. Vi beställde kebabtallrik och kolla film och hade det allmänt lugnt och skönt.. Vilket toppades med en riktig sovmorgon på söndag, UNDERBART! det va verkligen välbehövligt!

Idag slog Lukas till med en liten sovmorgon igen, han vakna när Andreas gick upp vid halv sex, fick lite välling och sen somna han om till 08 =) de tyckte ja va skönt.. ja hade en liten spy-paus vid 05,30 sen somna ja oxå om..

Håller just på att försöka komma fram till barnmorskemottagningen men de verkar som de blivit nå konstigt för telefonsvararen går på fast det är telefontid nu.. STÖRIGT!  Så säger dem att vi har telefon tid måndag och onsdag mellan 08,30-09,30.. Klockan är snart kvarti nio och telefonsvararen är ändå på! får se vad som händer.. suck!


GAHHHHHH!



Här vill jag vara NU! I och för sig så tycker jag om hösten, jag tycker om regn.. Men inte kylan som kryper sig på just nu =/ det tar ju ett tag att vänja sig vid att det är kallt igen, liksom..

Såg ni förresten att Andreas fick dagens ros i SN igår =)

Riktig sovmorgon imorgon!

Inatt ska Lukas sova hos sin mormor och morfar, så då får jag och Andreas en riktig sovmorgon.. Det ska bli gaaaaanska underbart skönt! Kommer inte ens ihåg sist man fick sova tills man själv har lust att gå upp.. Så de blir bra.. Hoppas på att man kan smita hem nån eller några timmar tiddigare från jobbet ikväll så kanske de blir film och mysarkväll =) vore riktigt nice.. Får se hur förutsättningarna på jobbet ser ut..


Brrrrrr!!



Nu har ju jag aldrig badat isvak men man kan ju ana liksom... Och ungefär så kallt som det är att bada isvak, så kallt hade vi i huset när vi gick upp imorse vid 06,00.. Eller nja kanske inte riktigt men 15 grader är KALLT när man är nyvaken!!  Vi måste tydligen sätta på nått nere i fjärrvärme centralen i källaren.. Andreas får fixa det idag helt enkelt!

Nu är det dax för dagis för Lukas och eftermiiddagsjobb för mig..

Eftermiddagar..

3 st rättare sagt.. sen är jag långledig =) börjar ju dock på fredag igen och ska ju jobba extra förmiddagar nu då..
¨så det blir nog bra.. Ringde till barnmosrkan idag, men dem svara ju inte så lämna meddelande och hoppas hon ringer upp snart så ja kan få lite piller mot kräkningarna.. BEHÖVS! usch

Lukas sover.. Ja ska brodera lite på julkalendern.. Sen blir de lunch, pannkaka idag =) sen dagid för Lukas och jobb för mig.. vill inte men va ska man göra..

Sugen på pannkakor, men ingen mjölk...

Blev riktigt sugen på pannkakor idag på jobbet.. så när ja kommer hem så finns ingen mjölk! suck.. har alldeles för lång till affären för att orka handla (hhahahahahahaha).. får se om ja kan hitta på nått annat om ja tittar in i frysen.. ÄR SÅ OMOTIVERAD ATT LAGA MAT!

Känns bra!

Idag fick jag veta av chefen att jag får som jag vill.. Kommer därmed att jobba massa förmiddagar sen 2-3eftermiddagar sen långledig.. nice! hoppas det kommer gå bra..

Funderar starkt på att höra av mig till barnmorskan och be om såna där receptbelagda piller mot illamående.. Nu börjar ja liksom må dåligt på eftermiddagarna efter middan och sen typ resten av kvällen.. sitter som en sombi i soffan och är lagom rolig liksom.. Nej lika bra att testa om såna där piller fungerar.. kanske kvällarna blir lite trevligare att tillbringa med mig...


RSS 2.0