Broken Laptop...

Mmmmmmm.. suck.. Måste köpa en ny laptop.. Behövr kanske inte gå in så himla mycket på varför men jag kan ju säga att skärmen på den vi har, har pajjat... Bara flimrar.. Nu har vi skärmen till den stationära datorn till den här datorn eftersom vi ändå inte kommer in i den datorn.... Får se när det blir..

Sommaplaner...

NU har bestämt oss för att strunta i Syd Långö... Och det känns bra.. Får se om vi åker någon annanstans eller så är vi bara hemma och åker ut med båten och myser i solen... =) Så vi hoppas på fint väder här i Oxelösund... Synd att vi inte har en större båt så man kan sova skönt i båten.. Midsommar förra året sov vi i båten men då va Lukas så liten och tog mindre plats än nu =) får se hur vi gör...  Midsommar det här året blir inte så himla avancerat tror ja inte, jag jobbar nämligen eftermidda! suck.. får se om de kan va värt att ta ledigt.. 

Eller hur blir det egentligen?

Nu kan vi inte bestämma oss för om vi vill åka till Syd Långö i sommar.. Har en känsla a att det inte är vår grej direkt med allsång och gemensamma saker med massa okänt folk.. Har ju aldrig vart där så vet inte ju inte.. Men de känns lite jobbigt om man åker dit och tröttnar efter nån dag när man betalt för hela veckan.. Samtidigt kanske det är jätteskönt och tervligt.. Så vi väger fördelar mot nackdelar (nähä?).. Får se vad det slutar med..



Imorgon jobbar jag sista förmiddan, sen är skiftcykeln nästan slut.. (eller inte, men det känns så).. Så blir de en ledig helg igen, nice.. Har ju jobbar två helger i rad nu..



Åhh va Robinson är bra! =) orkar inte vänta till nästa vecka för o se nästa program! Men har ju inte sååå mycket val... Trodde verkligen inte att det blåa laget skulle vinna men de va riktigt kul.. Haha
Kan inte riktigt bestämma mig för vilket lag jag håller på.. Gillar gubben Jarmo iallfall.. (finnen) hihi


Dax att inta liggläge.. Skönt!

Syd Långö till sommarn!

Igår fick vi ett brev från jobbet med besked att vi fått plats på Syd Långö i sommar.. En vecka i augusti så man får hoppas det fina vädret kommit då =) Så det känns kul som fasen med lite avkoppling på västkusten.. Har aldrig vart där förut så det blir intressant..


Idag är det ju inge vidare väder kan ja inte påstå direkt, suck! =( tur man slipper gå ut! uuuuuuusssccchhhhh!

Bilåkning..



En sväng med bilen på altan fick det bli oxå.. Vilket är populärt, men han har inte riktigt lärt sig att ta sig framåt själv, bakåt går litegrann.... Men de är lika kul för det.. =)

Lukas kutar på altan..



Ja vi kom ut en sväng igår när solen tittade fram.. Lukas sprang omkring på altan och va lyckllig.. Sprang in och ut genom altandörrn och skulle stänga den och öppna den¨..haha lätt road.. =)

Vårfrudagen (våffel-dagen)



Första våfflan för Lukas blev en succé.. Och grädden tyckte han bäst om =) söta unge! Själv åt jag oxå bara en, blir liksom för mycket annars.. Sen hade vi planerat tacos till kvällen och då ville man ju va hungrig =)

Dagisbesöket idag =)

Vi tog en promenad i det soliga ochsköna vädret bort till Peterslundskolan och Pingvinen som kommer bli Lukas dagis om lite mindre än två månader.. Det första Lukas gör när vi kommer in ch träffar fröken så lutar han sig mot henne och vill komma dit.. Hon blir chockad och glad såg det ut som =) ja det va inga blyga miner där inte.. Så gick vi omkring och kolla på salarna och allt och Lukas hitta nått att leka med överallt och blev lika sur varje gång det var dax att gå vidare till nästa ställe och titta.. Speciellt kul va två stycke innecyklar som man satte sig på och greja hela tiden.. Han tyckte det va kanonkul där och det kändes så himla bra! =)  Han bkev jättesur när besöket var över och det var dags att klä på sig och promenera hemåt.. Så han skulle inte åka vagn och inte gå själv men sitta på pappas axlar va kul =) så där satt han hela vägen hem och pratade och tjoade =) gullunge!



Idag ska jag nog försöka mig på att börja med den där rullgardinsgrejern jag snackat om.. Tror jag har handlat på mig allt jag behöver men det visar sig väl.. =) ska bli intressant och se hur de blir.. Igår var ja så sjukt trött så jag till och men somna på soffan vid klockan 18.. händer aldrig annars..


Imorrn är det dax för jobb igen men det känns inte jobbigt alls.. Det är ju den bästa skiftcykeln oxå =) (tre förmiddagar)...
Nehe ut i solen en sväng kanske, köra lite bobbycar med Lukas =)

Varning känsliga läsare, Sanering av Lukas rum..

Imorse när vi gick upp och kom in i Lukas rum så var det bajs överallt... Hela Lukas hela sängen alla sängkläder rakt igenom och till och med på väggen.. Det enda som konstigt nog klarade sig var heltäckningsmattan i hans rum.. Alltid nått.. Ja så de va bara in med ungen i duschen och in med alla sängkläder i tvättmaskin, med madrass och allt.. Sen fram med skurhink och svamp för att få sängen ren och delar av väggen.. Det var faktiskt första gången detta hände, men man har ju förstått att det kommer hända nån gång, och det blev idag.. Konstig tajming för jag skrubbade rent Lukas säng igår (första gången nånsin) så händer det idag...? Jaja nu är det rent igen...

Tokstädar-dag

Imorse slet Andreas ut alla sina kläder i sin garderob, vilket verkligen var på tiden för det var typ bombnedslag där.. Och den händelsen resulterade i ett riktigt städartag! inte kul, men nödvändigt och riktigt skönt när man är klar.. Vi hann inte klart idag så får fortsätta imorrn men nu är det ordning i alla garderober och alla köksskåp och lådor och överallt.. så egentligen återstår bara dammsugning och golvtorkning till imorrn... Så de blir riktigt skönt när det är klart...



Ringde upp dagiset idag oxå så på torsdag ska vi dit o kolla läget =) det ska bli riktigt intressant.. Hon va himla trevlig jag prata med oxå så det känns riktigt bra nu! =) det blir det säkert...


Nehe kolla om det börjar nå bra på tv kanske,.. Tjohooo


Gårdagens tunnbad =)

När vi gick ute för att bada va det stört kallt så vi hoppas i fort som fasen och det var såååå himla skönt! Trevligt sällskap oxå =)  (Ida, Oskar och vi)
Fick till och med ner två glas vin, vilket inte tillhör vanligheterna.. Men det va himla mysigt.. Har bestämt nytt datum, skärtorsdagen =) ser fram mot de =)


Dagisplats, klart!

Okej idag har vi fått veta var Lukas kommer gå på dagis.. Det blev Pingvinen på Peterslundsskolan.. Och det var vårt tredjehandsval på ansökningsblanketten men det känns helt okej.. Om man tänker på att man lika gärna kunde fått plats nere på stan så känns det himla bra med Peterslund.. Så nu sitter jag och ska fylla i scheman för hur vi jobbar och vilka tider Lukas ska vara på dagis...  Men har en liten fundering, om jag till exempel jobbar förmidda och Andreas jobbar ju dagtid så hur ska man skriva in tiden han ska va på dagis? i det fallet kommer det vara Andreas som lämnar honom på dagis innan sju, men skriver man samma tid som man jobbar eller skriver man en timme innan och efter eller en halvtimme.. Nån som vet?



Här laddar vi för bad i tunnan =) nice, hoppas det inte börjar regna eller snöa!

Underbara långledighet =)

Jahapp, då va man långledig.. Yeeiiii! =) dem här tre nätterna har gått hur bra som helst.. Och idag väntar premäirbad i badtunnan (för mig iallfall)  =) andreas badade ju i helgen när jag jobbade.. Då ska vi lyxa till det lite med grönsaker och dipp =) gott..!



På långledigheten ska jag försöka mig på att göra den där rullgardinen ja snacka om =) måste bara handla lite material först.. Sen ska de bli intressant och se hur de blir..



Om man får igång på den där datorn som bara står kanske man kan skriva ut lite bilder.. Kan ja ju i och för sig göra med den här datorn oxå.. Ja vi får se om jag får nån lust att göra det..

Robinson =)

Äntligen börjar detta underbara program igen.. som jag har längtat.. =) Hoppas det blir riktigt bra nu som man förväntat sig.. =)



2 nätter kvar, sen långledigt =) niceeeeeeee

Värsta idén! =)

Nu har jag kommit på lösningen på rullgardinsproblemet i Lukas rum =) Idag så letade jag efter ett lakan som jag kunde hänga upp lite provisoriskt så det skulle bli mörkare där inne.. Så hängde jag upp det.. Ett jättefint påslakan som är mörk turkosblå med Nalle Puh som vattnar blommorna.. Och då fick jag idén att jag ska sy en egen rullgardin.. Eller alltså typ rullgardin.. Så googla jag efter instruktion om hur man göer en egen av tyg och hitta en som jag tror jag förstår mig på =) Så nu ska jag bara handla lite småtjafs så kan ja börja konstuera =) så ska jag visa sen hur det blir (ja om det blir bra förstårs haha) men jag tror det komer bli kanon..



Nu väntar tre nätter innan man är långledig igen.. Inte bra att vara sjuk, tur jag jobbar HELA påskhelgen vilket innebär en himla massa mersa pengar på lönen, yes! Det kommer absolut inte olägligt..



Har fått reda på när min semester kommer bli nu oxå.. Vi har ju i år får tilldelad semester och har inte direkt nånting att säga till om.. Och det blir 4 veckor vi måste ta ut och kommer ha 5 semesterdagar kvar ändå sen, så det känns helt okej för mig.. Har ju inte tänkt att det ska bli nån utlandsresa till kommande vinter iallfall..
Är tydligen snack om att alla får förskottbetalning på semesterpengarna oxå, om man ionte säger till att välja bort det.. Men det visar sig...

Vakna med the voice!

Är sjukt bra och så skönt att ha på och lyssna på, på mornarna när man är hemma.. Synd att man inte kan få in den radiokanalen på jobbet och i bilen.. Går ju med datorn men det är kanske liiiiite jobbigt att släpa med sig.. =) För övrigt skulle vi koppla in vår stationära dator häromdagen eftersom vi köpt databord och gjort iordning i rummet där inne.. Men så när vi ska sätta på datorn kommdet det upp att man ska skriva in ett lösenord????? (Andreas bror hade lånat den några månader och vi behöver ju då hans lösenord) Men det var inte det lättaste, Oskar va här och försökte logga in med hur många lösenord som helst, men NEJ... =) Han kom inte ihåg.. Så nu återstår bara det lilla problemet att ta sig in i datorn utan ett lösenord.. Hoppas min datahacker till bror han ta sig in i den..

Grillning på jobbet idag..

Ja typ halva vårt skift igår gick åt att bestämma om vi skulle grilla idag och i så fall vad vi skulle grilla =) himla problem man har.. haha Nej men vi hade ingen produktionen igår så vi målade och städade lite som vanligt nu för tiden.. Vore trevligt om den här finanskrisen kunde ta att vända och försvinna så dagarna på jobbet kunde flyta på lite lättare än bara massa sopning och målning... Idag vakna Lukas innan sju igen.. Så måste verkligen försöka få iordning nån form av rullgardin eller bara hänga nått mörkt över fönstret.. Kommer bli riktigt jobbigt för mig imorgn annars när jag ska jobba natt och behöver sova länge på morgonen, jag vaknar ju så hmla lätt av alla ljud oxå.. Kan ta med öronproppar från jobbet och testa =)

Lukas älskade woken =)



Så har han lärt sig äta med sked nu oxå =) han är så duktig min lilla älskling =) han har lärt sig dricka ur glaas oxå men det brukar bli LITE kladdigt och blött så det får bli när vi har tid att sitta och passa =)
Älskade unge! =)

Provade nya wokpannan..



I slutet på förra veckan var på glasmagasiner outlet i Nyk som håller på att sälja ut sin butik och där köpte jag en wokpanna som jag velat ha länge.. Så igår skulle jag inviga den med att göra en nudelwok med grönsaker och kyckling.. Vi åt det massa i Thailand och ville testa det här hemma.. Och resultatet?? Blev kanon =) jättenöjd både med wokpannan och med maträtten  =) nice..

Vårkänsor!!!

Åhh solen skiner så underbart ute idag.. Syntes redan klockan 06,30 imorse när Lukas vakna.. Han som altid sover så bra.. Tror att det beror på att han rum ligger vänt mot det håll som solen går upp ifrån på morgnen så det blir tok-ljust där inne direkt.. Det får vi försöka ändra på.. Får väl bli en mörk rullgardin eller nått..


Så på förmiddan har vi vart ute en sväng på tomten och strosat runt.. Andreas byggde en dryckeshållare som han satte på tunnan och jag Lukas kollade läget lite runt omkring.. Grannen kom och visade en jätteliten kattunge som dem köpt.. Såååååå söt!

Måste snart börja förbereda nån lunch innan jag drar till jobbet.. Hoppas det är ny städat när man kommer hem =) (hihi)

Lukas nya kläder =)



Lukar har en väldigt snäll mormor och morfar som i söndags när dem väntade på att en affär skulle öppna, gick in och handla dessa kläder (adidasdressen) till Lukas på intersport i Nyk.. Dressen är ashäftig och Lukas är toksnygg som vanligt.. =) T-shirten är från Thai (30kr) =) 

Nya gardiner och kuddar!



Jag har iallfall fått ut nånting vettigt med att ha vart hemma och vart sjuk i två dagar.. Har sytt gardiner till 4 fönster och kuddarna till soffan.. Det har jag gjort mellan alla nysningar, hostningar och ett par vilo pauser =) Men jag blev nöjd iallfall.. Andreas och Lukas är ju oxå tok-förkylda så vi låter alla likadant.. Idag ska jag iallfall jobba, jag är fortfarande förkyld men mycket piggare i kroppen idag än innan, så det känns ju bra! Får se om vi har nått att göra på jobbet, jag tvivlar på de...

Äntligen sol, och jag är sjuk!!

Så jäkla onödigt och tråkigt! Kände igår att jag blev jätteförkyld men trodde inte allas att jobbet var hotat.. Har sovit tokdåligt inatt.. Hosatr som fasen och halsen är torr och slö i kroppen.. Cykla till jobbet iallafall, tänkte att de är nog inte så farligt.. När jag cyklat halva vägen kände jag att ja blev jättesnurrig i huvudet.. Men trodde de skulle gå över när jag kommit fram.. Men bytte om och allt och var fortfarande jättesnurrig så ringde jobbet och Marcus fick komma och möta mig (kändes som jag skulle svimma i hallen).. Sen när jag kommit fram till vårt fikarum försökte jag äta en macka men hade ingen matlust.. sen börja jag frysa..! Så det var bara att packa ihop och åka hem igen, SUCK! jag vill inte vara sjuk!!!


Det blir ju inte bättre av det är toksoligt och fint ute.. få väl klä på mig och sätta mig på altan en sväng, om jag orkar! ska kurera mig fort så jag kan jobba igen, förhoppningsvis imorrn?? det visar sig... usch för o va sjuk!

Förkylda ligan, suck!

Jag hade planerat att ta min första löprunda idag sen innan vi drog till Thailand (har ju vart krasslig ända sen vi kom hem) men natten till idag jag vi alla blivit tokgenomförkylda! Så himla onödigt och tråkigt..  Undra om vi blivit smittade eller vad vi annars har gjort, det vet jag inte.. =/


Blev ganska tidig morgon idag,, Hörde Lukas första gången vid strax innan sju.. sen kunde jag inte somna om för jag va helt täppt i näsan.. Så halv åtta va de bara att hämta in Lukas till vår säng och ge honom en flaska välling så blev han nöjd iallfall.. Vi sitter just och undrar vad vi ska ta för frukost.. Kanske ska invänta att nån affär öppnar och köpa tok färskt bröd, är ju sååååå gott! Ja vi får vse hur det blir..


Imorgon är det bara att börja jobba igen.. tre nätter till helgen...! hmm.. undra hur det kommer gå? ska ta med hörselproppar hem från jobbet så kanske jag kan sova lite bättre, jag vaknar ju av varenda ljud jag hör.. jaja

Badtunna till sommarn! =)

Häromdagen var vi och hälsa på Andreas kompis sen lekis och hans familj som bor ute i Enstaberga.. Det var kanon trevligt att tträffa familjen, barnen växer ju så himla fort! Och vi fika och hade det tevligt så kom samtalet in på deras badtunna som är helt ny som dem köpte i somras men inte blivit använd och kommer förmodligen inte bli.. Så Andreas och Gustaf snacka på en stund sen helt plötsligt var det bestämt att vi ska köpa den.. Så imorrn ska Andreas ta med sig sina bröder och åka ut och hämta den.. Sen kommer väl Andreas bo ute på altanen med att snickra den lilla bit som vi nu ska bygga ut från den nuvarande altanen där vi ska sänka ner tunnan.. Sen blir det nån form av bänkar runt om som man kan sitta på och relaxa =) Men det kommer nog bli himla bra.. =)


Förresten hitta vi ju inga snygga gardiner på Ikea alls så vi får åka in till OD:s i Nyköping och kolla, där ska det tydligen finnas en del.. hoppas det för jag vill sätta upp nya gardiner NU! har ju fått presentkort på tygboden av tjejjorna så där kan man ju kolla oxå.. jag är sugen på att sy nu!


Ikea idag...

Fick en lagom skön sovmorgon till strax innan 08,00 innan Lukas ville komma upp =) Sen blev en frukost med äggröra och macka med skinka, gott som fasen faktiskt! Sen blev de lite snabb städning så vi slapp komma hem till världens bombnedslag.. Åkte och lämna Lukas hos mormor och morfar vilket han tyckte va kanonkul, sen bar det av upp till Ikea.. Jag fick inte styrposition i bilen, Andreas tog några öl igår kväll till en himla god middag (fläskfilé med klyftotatis, rödvinsås och bearnais) med himla trevligt besök av bästaste Ida och Oskar oxå =)
Kom upp till Ikea vid 11 och började rundvandringen.. Och jag kan säga direkt att NEJ jag lyckades inte hålla mitt humör uppe speciellt länge.. En jäkla massa folk!!
Jag har haft en liten otursdag på Ikea idag, jag slog sönder ett glas precis innan vi skulle betala så Andreas fick springa tillbaka en lång bit för o hämta ett nytt och under tiden han va borta lyckades jag slå sönder en taklampa vi skulle köpa så jag ringde honom så fick han ta med sig en ny lampa oxå.. haha sjukt! Andreas råkade slå sönder vår jättefina svarta vas igår (fredag den 13:e) oxå.. Så nu får vi sluta slå sönder saker..
Jag har iallafall byggt ihop alla möbler själv.. Vi köpte ett databord, en datastol, en garderob och en liten fåtölj till Lukas, så himla gullig och han tyckte om det direkt satt och mös med sin favvo-kudde.. =) underbara unge! Bilder kommer =)
Så nu är vårt datarum äntligen iordninggjort.. Blev jättebra!
Sen köpte vi lite krims krams oxå.. Så det blir ju alltid lite dyrare än man tänkt.. Ringde mina päron som fick föra över lite extra så vi va säkra på att det skulle räcka..


På kvällen kom Andreas mamma och hennes man förbi och fikade lite.. Sen blev vi hunriga så hon drog iväg och hämta lite grejer hemma och kom hit och laga iordning lite mat.. Tortillawraps med kycklingfylling och massa sallad.. super gott! =) kanontrevligt var det.. Jag fick till och med i mig ett glas vin vilket inte tillhör vanligeheterna.. (har inte lärt mig sånt där än)  =)

såååå jäkla bra!!!!!

Har precis kommit hem från bion, Män som hatar kvinnor... Jag hade sky-höga förväntingar och jag blev ändå positivt överraskad! YES! så underbart nice...
Har ju läst alla tre böckerna och har verkligen längtat efter filmen! och så är den så bra... =)


Det jobbiga nu är ju att man måste vänta tills i jul innan man får se fortsättningen (jag vet ju vad som händer).. den kommer tydligen på tv som serie istället för film.. det kan nog bli bra.. önskar mig iallfall den boxer med filmen och serien i julklapp, den ska tydligen komma ut precis innan.. =)

Bio idag!!!! Ikea lördag!!!

Igår bokade vi biljetter till "Män som hatar kvinnor" i Nyköping så ikväll ska vi gå på den! Jag ser sååå mycet fram mot det.. Har läst alla tre böckerna och det är de bästa böckerna jag läst! SÅ har höga föräntingar på filmen.. Får se vad jag tycker efteråt.. =) Lukas får vara hemma här med mormor (kanske morfar oxå?) så han blir nog nöjd! =)


På lördag bär det av till Ikea!!! YES! ska bli så kul.. mycket som står på inköpslistan.. frågan är hur mycket man kommer hem med.. Jag har förmågan att alltid vara väldigt laddad när vi ska dit sen efter typ en timme får jag nån form av panik med alla människor och allt möjligt så jag vill bara gå ut.. Ska försöka sansa mig den här gången (så säger jag alltid)..
Får se om vi hittar några gardiner eller om vi hittar nått fint tyg, då blir det till att sy hela lördagkvällen.. =) ja tycker himla mycket om att sy så det vore kul om vi hitta tyg...

Långledig!

Förtsa långledigheten sen jag börja jobba började igår morse klockan 06,00 och jag sov en liten stund. Gick upp 10,30 vilket var alldeles för tidigt och jag vet inte varför jag gick upp jag va lite borta i huvudet kan man säga.. Andreas försökte förklara för mig att klockan bara va halv elva att jag skulle gå och lägga mig igen.. Men då hade jag vaknat till liv och gick inte och la mig igen.. istället tog vi ett bad hela familjen, mysigt.. Sen drog vi och käka lunch på Delfi, gott som fsiken och vi slapp både laga mat och ta disken.. Fick sova midag en timme på eftermiddan sen för att orka kvällen.. =)


Var och vägde mig i tisdags, sista vägningen.. Nu är jag guldmedlem och behöver inte betala för att vara med längre.. I och för sig har jag inte betalat nått alls eftersom SSAB står för det mesta.. Kontsigt nog hade jag gått ner igen.. Fattar inte hur det funkar för nu har jag inte tränat sen innan vi drog till Thailand och jag har inte direkt vart kanonnyttig med maten.. Men -0,3kg denna vecka och jag är nöjd.. Väger 2 kilo under målvikten och här vill jag ligga ungefär.. =) 

Nya väggen..



Andreas byggde upp den här väggen bakom soffan också.. Den va halv innan, lite högre än soffan men nu är det en hel vägg med en liten upplyst hylla i =) kanonsnyggt! Kommer bli tre foton där inne under varje lampa.. Sen ska det upp gardiner till fönstrena... Vi vill köpa ny soffa också med divan men det får nog vänta nått år, eller tills vi vinner massa pengar på lotto =) haha vilket vi räknar med att göra snart.. Vårt ommålade bord oxå.. Det va ju i och för sig ett tag sen vi gjorde det men tror inte ja har visat det här.. Innan var det så himla slitet och tråkigt så måla och skrev lite =)

Ny tapet!



Igår när jag jobbade eftermiddag så sa Andreas att tapeten skulle vara uppe när jag kom hem.. så blev det inte.. Men idag när jag steg upp så var det klart! =) Jag ska jobba natt så försökte siva lite längre än 8, sov till 9 iallafall =) Lukas ville tydligen upp strax innan sju så då hade Andreas tid att få upp tapeten.. Och hur snyggt blev det!?!?! ursnyggt! nu väntar ett race till Ikea typ lördag kanske så vi kan åka utan en ivrig Lukas som för modligen inte tycker att Ikea är lika kul som oss..
Ska försöka hitta en ny TV-möbel.. och sen lite gardiner (förmodligen tyg, så syr jag) och lite kuddfodral.. Tapeten blev snyggare än ja trott faktiskt =)

Renoveringshjälp =)



Vi håller på att göra om i vårt vardagsrum (ja vi har bara haft vårt gamla i 1,5år) och Andreas har precis byggt upp en vägg som han håller på att spackla så han kan måla den sen.. Vi ska ha ny färg i vardagsrummet och ny tapet.. så jäkla snyggt det kommer bli! =) Bilder kommer självklart när det är klart här =) ska sy nya gardiner och kuddar oxå.. så blir de nya mattor.. Jag vet inte om det är fler som känner likadant men när man  har svart/vitt så tröttnar man på det efter ett litet tag.. Vi tyckte i början att vi hade det såå himla fint (det är ju fint) men det finns liksom ingen myskänsla eller värme i rummet om ni förstår.. Men det kommer det bli nu!


Lukas hjälper till att spackla lite =) Andreas seg lagom nöjd ut.. Är BARA tredje gången han lyckas kladda ner hela händerna med sandspackel...

Coola killen!



Solbrun kille är nya kläder.. En Ed Hardy tröja från Thailand (ca 30kr) och ett par Detroit jeans från Lindex
249:- Och adidas skor som vi köpte i Kalmar i somras för 150:-......

WorkingLady...

Då var man igång i arbetarsvängen igen.. =) det känns riktigt bra faktiskt! Det är ju kanske inte tok-roligt på jobbet för vi producerar väldigt lite så vi målar och städar mest.. Men det är ändå skönt att vara tillbaka... Konstigt nog så känns det som att jag inte har glömt så mycket jag trodde ja skulle gjort och det känns ju skönt! Har vart och vägt mig oxå efter denna tre veckors långa semetseresa och jag väntade mig att jag skulle ha gått upp, självklart.. Men konstigt nog så hade jag gått ner.. I och för sig bara 0,2kg men det va ändå ner, av nån konstig anledning.. Jag försökte ju hålla igång att springa där nere men efter första gången ja sprungit fick ja så ont i foten att ja inte kunde springa mer på hela resan.. aprang barfota i strandkanten och det var tydligen ingen bra idé.. Men men ska försöka komma igång igen o springa nu när foten blivit bra måste bara vänta ut det halsonda som jag haft på nätterna sen jag kom hem.. Men det försvinner väl snart...

Imorgon är det dax!

Efter att ha vart ledig (inte arbetat på ssab, utan hemma istället) i 1år och 2 månader ska jag imorgon börja jobba igen.. Det känns bra! De flesta tror att jag tycker det ska bli jobbigt men jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att få komma tillbaka och ha ett lite annat liv än att bara vara mamma på heltid.. Det kommer jag ju va ändå och jag kommer säkert att sakna Lukas hela tiden jag är på jobbet men jag är ju ganska mycket ledig oxå.. =) I dessa tider får man va glad att man har ett jobb..

Middag..



Här sitter vi och väntar på middagen som vi beställt.. Det är ju helt underbart när man är på semester och inte behöver laga mat en enda gång själv =) och inte behöver man diska heller! Och inte plocka upp all mat som Lukas haft ner på stolen och marken/golvet.. Kan ju avsölja at vissa restauranger fick byta duk när vi hade gått därifrån.. =)

Freedom Beach



Vi åkte en dag ut med båt till en strand som man bara kan komma till med båt, fast det ligger på fastlandet.. Det blev inte direkt nån billig åktur, 800kr för transporten dit och tillbaka.. Men det va trevligt ändå =) Lukas strosade omkring som vanligt.. Här utforskar han en stock som ligger på stranden.. =) Och hatten fick sitta kvar en liten stund..

Lem Singh Beach..



På vägen ner till stranden är det en liten djungeltripp kan man säga.. En stig genom skogen som går ner till stranden.. Jättemysigt! =) Och killarna verkar nöjda..

Majs, mums..



Grabbarna tog en majskolv som dem dela på, precis när vi skulle gå från stranden.. Ca 5 min efter dem här bilder är tagen så somna Lukas med majskolven kvar i handen.. =) det såg lite roligt ut.. Men är man trött så är man! =)

Bilder kommer..

.. så småningom.. ska bara orka ta tag i det..

Blev en riktigt tidig morgon idag.. Lukas väckte oss 04,30 och ville upp, och vi blev pigga på en gång så det var bara o kliva upp.. Blir ju himla konstigt med tidsomställningen när man kommer hem.. Så den här dagen blir nor lång och seg men Lukas är jätte glad att vara hemma igen, alla leksaker och sin egen säng (fan vilka osköna sängar vi sovit i)..
Har hunnit packa upp allt och städat undan väskor och allt på morgonen så nu finns knappt ett spår av att vi vart brta i tre veckor, förutom alla nya käder i garderoberna och möjligtvis lite brunbränd hud =)

Hemma igen... =)

Ja de känns riktigt skönt nu när vi väl kommit hem! Det var en lååååååååång hemresa...... För det första så fick vi sitta i planet i en timme innan vi ens lyfte för det fattades 20 pers, SUCK! sen när vi väl kommit upp i luften så tog hemresan nästan 2 timmar längre än ditresan, dem åker tydligen en annan väg hem.. Vilket är helt IDIOTISKT eftersom det tar längre tid.. haha fan 12 timmar i ett plan med en ettåring som bara vill gå gå och gå hela tiden, men det gick riktigt bra.. Jag ska inte klaga, för det var inte mycket gnäll varken dit eller hem! Han är så duktig min lilla älskling...
Lukas har för övrigt blivit riktigt solbränd, eftersom jag glömde solkläderna hemma så blev det att springa naken hela dagarna nästan, men solskyddsfaktor 50 första halvan av tiden och 30 resten av halvan.. Han brände sig inte en enda gång så det verkar som att han fick sin pappas solhud =) och det är bra! Ändå gick han ute i solen mycket eftersom han precis lärt sig gå och vägrade sitta still förutom när han sov.. =) men vi hade ju med oss 2 barnvakter =) hihi mina föräldrar, och det va himla bra.. tack för all hjälp! =) jag har haft en riktig semester kan man säga =) men de behövde jag för ja börjar ju jobba på onsdag.. får se hur det blir......


RSS 2.0