Olagligt?

Är det inte olagligt att sitta instängd i en fabrik med HELTÄCKANDE klädsel när det är klarblå himmel med strålande sol ute??? Det borde det iallfall vara!


Nåde solen om den tänker försvinna sen när jag blir långledig igen! JAG VILL HA SEMESTER NU!

Fotograferingen..

Jag trodde att det skulle gå jättebra att fota Lukas.. Men så va icke fallet.. I början va han väldigt blyg och ville helst sitta i min famn men när han börja bekanta sig lite med fotografen (som by the way va såååå himla bra) så ville han springa och hämta nya saker att fota sig med hela tiden.. Kruxet va att han knappt han sätta sig på den nya saken innan han skulle gåoch hämta nå nytt, vilket så klart resulterade i att det knappt han tas några bilder på honom... Men men det verkar som hon fick ihop tillräckligt med bilder för albumet jag beställde.. Hoppas det blir klart i veckan så jag kan hämta det... ÄR SÅ NYFIKEN =)

Vill beställa ett stort foto oxå att ha i sovrummet.. får kolla igenom bilderna hon tagit och välja ut nått fint!

Vilken helg!

Skulle ha laddat upp bilder på helgen men datorn ville inte sammarbeta så det får bli en annan dag..

I fredags eftermiddag packade vi med oss mat och allt så drog vi ut med båten för en helg på sjön! Åh vilket väder vi fick, HELT UNDERBART! Mina föräldrar och bror med familj kom oxå ut..
Fredagen grillade vi lite och myste som bara den.. Lukas ville inte somna förrän 23,00 vilket inte alls va oväntat, han somnar inte lätt när vi inte är hemma.. Men kvällen blev mysig och vi vakna upp till strålande sol 06,30.. Lukas va tokpigg trots sen kväll och han körde fullt ös hela dagen.. Badade med alla och lekte med allt! Han är ju så himla lätt att ha med sig!

Lördagkvällen somna han betydligt tidigare, 19,00.. Skönt.. Vi andra satt uppe och grillade och kolla solnedgången.. Så vackert och mysigt.. Sen kröp vi ner i båten tillsammans med Lukas som snusade så gott!

Söndagen kände man att man fått lite mycket sol på huden under helgen så vi packade ihop oss och drog hemåt vid 15,00.. Så skönt att komma hem, men så himla varmt de va på land!

KANONHELG, mera sol till sverige i sommar TACK!

Fotografering..

Imorgon ska jag Lukas och Ida åka in till bildproffsen i Nyköping och fotografera Lukas... Självklart har lillgrabben lyckats riva sig på två ställen i ansiktet, SJÄLVKLART LIKSOM! men det verkar som det går att retuchera bort.. Hoppas det! Jag vill nämligen ha en nära porträttbild i svartvitt.. Hoppas de blir några bra bilder.. =)



Idag har jag köpt 11st ramar som ja ska fixa och trixa med lite =) ni får vänta och se.. hehe bild kommer när de är klart..



Dax att städa iordning lite innan "halv åtta hos mig" - sjuukt bra program!


Sommar sommar sommar...

..det är dans i folkets park..eller nja.. =)

Idag har det varit varmt för att upplysa dem som själva inte har känt det =) har vart ute mest hela dage men förylningen sitter som smäck fortfarande i näsan! skulle cykla en sväng och blev helt sjuuukt slut i kroppen.. Men va fan, de går väl över!


Sommarn ska hålla i sig hela nästa vecka oxå verkar det som... UNDERBART!

Framåt midnatt-bilder =)


Hohooo =) snygg krans!

Det är varmt i tunnan =) och lite solbränna blev de visst under dagen =)

Fråga mig inte vad turturduvorna diskuterar.. =) kanske handla det om Eriks lek som ALLA fick blåmärken av.. haha

Sängen nästa ser de ut som.. =) Men mysigt var det!

HÖRNI ALLIHOPA! Nå föslag på datum eller liknande när vi ska planera in KRÄFTSKIVA???


Sjuuuuk..

Jaha då var de dax igen, SUCK! Var ju inte ens en månad sen jag va sjuk sist.. När årruset skulle springas.. Nu är jag genomförkyld igen! åhh va jobbigt... Måste va Lukas som släpar hem massa baciller från dagis.. Och då är det väl inte lätt att inte bli smittad.. Konstigt att Andreas verkar klara sig, oftast..

Riktigt lyckad Midsommar!


Välkomstdrink!

Sill-lunch med paj och lax.. mm

Kubbturnering..

Sämsta laget... =/ haha

Vinnande laget..

Hej hej Elin =)

Lukas lekte med alla och va mestadels nöjd =)

En liten vilopaus i trappan..

Midsommar-tårta i det underbara vädret! =)

Kransen ville Lukas inte ha på sig.. =) Men en liten bild hann man iallafall ta..!

Erik hade en väldigt svår lek =) men alla såg väldigt roliga ut =)

Snygging!

Efter grillningen på kvällen spelade vi lite spel.. Och det blev VÄLDIGT högljutt!
De va riktigt kul!

Kvällen avslutades med lite bad i tunnan.. Underbart skönt!

Vilken toppenmidsommar! Tack alla som kom! De va jättekul! =)



Selander Målar´n


GRATTIS!
Well Done som man brukar säga till studenterna! =) 
Nu väntar BARA 50 år av arbete 7-16.. =)
Kramar från vår lilla familj!

Studentfirande..

 
Självaste studenten i ett trött tillstånd, dagen efter!

Jag, första gången i leggings och tunika/klänning.. Kan va bra att ha bevis på =) Gillar färgen på klänningen skarpt!


Nam nam med tårta!

Mums!

En lekplats ffanns precis bredvid, de tycke Lukas va kanoners =)

Riktigt snygg va han dagen till ära (allt för dig Oskar hehe).. Men han gilla inte när jag skulle fixa hans hår med gelé.. Men snygg blev han! =)


Fruktstund i solen...

Igår satt jag och Lukas på altanen och han fick en skål med päron i..


Nam nam som han själv säger.. =)

De börjar visst bli lite tråkigt och sitta still, en päronbit i pannan löser det för stunden..

Tills slut åker päron biten ner på tunn-locket och Lukas äter liggande.. =) haha

UNDERBARA!

Nice igår!

Ja vi började med att dra in till Nyköping för att försöka inhandla nått vettigt att ha på sig till kvällen.. Och tro de eller e så blev de en typ turkos klänning (eller va de heter, tunika kanske) och ett par LEGGINGS (hör och häpna!).. Ja de är de första paret jag köper och JA, jag är liiiiiite sen med att hänga på modet.. haha Men nu kändes de faktiskt okej att ha de på sig.. Sen stack vi ut till romholmen för att fira Oskar på sin studentmottagning.. Trevligt med god mat o så... Sen vidare hem för att lämna Lukas hos mina föräldrar sen in till Nyköping igen för lite skiftlagsfest.. Riktigt trevlig kväll faktiskt.. Med lite roligt spel och intro-tävling som jag by the way va kass på.... Men kul ändå... Hann med en bus shem oxå så var väl hemma vid 01,00 och har sovit gott sen dess.. NU SAKNAR JAG LUKAS! är ovant att inte ha honom hemma när man vakna.. så de blir o hoppas in i duschen och sen åka o träffa honom =)

Varför?

Varför går det inte att dela upp texten på bloggänläggen i fela stycken...??? När jag skriver och gör stora mellanrum mellan styckena som jag skriver och sen publicerar inlägget så försvinner alla mellanrum mellan styckena.. Det blir bara en enda lång berättlse.. Kan nån berätta för mig varför? gör ja nå galet?

Ledig helg- underbart!

Imorgon bitti klockan 06,00 blir jag långledig och det känns sååå bra! Imorgon är det oxå dax för Andreas bror Oskar att ta studenten, hoppas verkligen att regnet kan hålla sig borta när dem ska springa ut för deras och vår skull =) Sen på kvällen ska jag och Andreas ha en riktig myskväll =) första helgen som vi båda är lediga ihop sen han började jobba igen.. så de kommer bli jättegod mat, möjligtvis nån film och kanske lite snacks =) mums! Lördag skulle vi egentligen ha vart på skiftlagsfest hemma hos Roffe men planen va att ha lite poolparty och vädret tillåter INTE.. så de blev inställt tills vidare.. Men vi ska ut til Romholmen och fira Oskar på lördagen istället för fredagen... de blir trevligt =) Söndagen ska Andreas ut och spela golf, hur kul nu det kan va? =) jag och Lukas ska träffa Hanna och tjejjorna en sväng på förmiddan. Trevligt, va länge sen nu.. Ungarna får leka av sig lite... det är bra! Nu ska jag dra och hämta Lukas på dagis =) bye

Brustet hjärta =(

Idag när ja lämna Lukas på dagis så va han helt hyserisk.. Han gallskrek och när jag lämna honom till fröken så sträckte han sig efter mig och va helt förstörd =( fy faaaan va ont ja fick i hjärtat... Men va gör man? Man måste ju gå därifrån ju.. =( fröken ringde efter en halvtimme och sa att allt va helt okej nu, han hade vart lite arg och vägrat äta lunch men sen käka han.. SÖTA! så han mår bra, och det vet jag ju att han gör på dagis för han tycker de är jättekul, men shit va jobbigt att gå därifrån när han är så ledsen.. =(

Tröttmössa....

Lukas vakna 06,00 imorse.. Nja jag va väl itne jättesugen på att gå upp.. Han va jättepigg och glad i ca en timme.. Sen börja han gnälla och grina och låta som bara den.. =/ han fick hoppa i säng igen vid 07,30 och somna efter en stund så han sover redan middag för första gången idag.. kanske va lika bra för han ska ju till dagis och där är det ju fullt ös så då gäller det att vara pigg så han orkar leka =) jag ska ju jobba eftermiddag idag igen =/ gick i och för sig hem vid 18 igår för det va helt tvärdött på jobbet =/ Ida ska komma förbi om en stund så ska vi fixa lite inför midsommar =) lite inbjudningkort och lite så =) hihi kul!

Så smakens...

Middagen på Hamnmagasinet igår va helt gudomlig! Alltså verkligen såååååå himla gott! =) vi började med att dela på vitlöksbröd med aioli till... mmmmm Till huvudrätt tog vi oxfilé med råstekt potatis och stekta grönsaker med vitlökssmör och baconlindad haricoverts (stavning?)... MMMMMMMM!! Massor med mat och så jäkla gott! Idag väntar eftermiddagsjobb.. Lite lagom tråkigt sådär.. =/ Lukas ska lämnas på dagis 11,30 så ska han äta luch där och sen sova.. Han är redan jättetrött så han sitter och tittar på "fem myror är fler än fyra elefanter" just nu.. Med myskudde och allt.. =) underbara unge! Midsommar på fredag.. =) tror det komer blir riktigt trevligt här ute på altanen med trevligt sällskap =) hoppas vädret tllåter bara! =) men de blir säkert bra ändå.. Tunnan kommer värmas i vilket fall för de som har lust att bada på kvällen =) mysigt!

Imorgon kväll!

Jag och Andreas har bestämt oss för att åka till Hanmagasinet imorgon och käka en mysmiddag =) Det ska bli himla mysigt.. Var verkligen länge sen nu som vi gjorde något sånt, bara vi två =) ser verkligen fram emot det! =) Imorgon ska jag upp 05,00 för sista gången den här skiftcykeln.. Ska bli skönt att få sova nån timme längre på måndag.. Ja Lukas sover inte speciellt länge om mornarna.. Får man sova till 07,00 får man va nöjd =) men va gör de när man har världens underbaraste unge i rummet intill som sitter och babblar och tjoar =) Fan vilken dålig fotbollsmatch, by the way.. Och Robinson är slut, suck!

Vägninng idag...

Jag har vart och vägt mig nyss (10 veckor sen sist) och jag hade gått upp 0,3kg.. Så det är jag nöjd med!

..........

Ne det enda ja har att säga idag är: =(

Lugnt en stund..

Jahapp nu har Lukas sovit i snart 2,5 timmar.. Väldigt ovanligt för den där lilla kisen.. Men han har vart lite gnällig och så där på förmiddan så det var nog välbehövligt med lite sömn.. Han har ett par tänder som kommer så det känns nog litegrann... Stackarn! Nice förmidda faktiskt.. Jag, Ida och Lukas tog en liten promenad ute i det INTE soliga vädret men de va mysigt ändå =) Sen gick vi hem för att ge Lukas lite lunch innan de va dax att sova men han fick inte i sig nån mat, utan ville sova på en gång.. Lilleskrutten! =) Så de blev mycket prat för mig och Ida om det mesta =) hahahaha el va säger du? Imorgon har vi planerat in en lunchdejt oxå.. Nice! Lukas ska till dagis på förmiddan imorrn.. Undra vad jag ska göra då? jaja nått finns de väl alltid.. Nehe förbereda mat för min lilla älskling, han måste ju vakna snart! =)

Åt helvete med Robinson!

Hur fan kan Ellinor vinna? Nej jag är upprörd! Kunde ju faktikst inte sluta sämre.. SUCK!

Snö mitt i sommarn!



Vi og en promenad hem från båten igår.. Kan ju meddela att Lukas gikck själv så promenaden blev ganska lång med tanke på att han vände och gick åt fel håll ett par gånger =)
Men i kanten av cykelvägen så ligger det snö! Nej då det ligger nått annat som är vitt.. Och som typ öser omkring i luften.. Ser lite lustigt ut tycker jag! Är detnån som egentligen vet var det kommer ifrån? En del säger maskroser, andras öger att det är nått speciellt träd de kommer från...

Helgen i solen..

 
Lukas sitter och myser och gömmer sig för solen en stund under ett paraply ute på sjön..

Han fullkomligt älskar att åka båt!

Ute på Romholmen hon Lukas farmor sitter Lukas och käkar chips.. Kanonbra stol =)

Sen tröttna Lukas på att äta chips och hällde ut allt på pappa som solar...

Helgen med tre nätter har faktiskt gått riktigt bra... Måste bero på det fina vädret.. =) Helt underbart... Helgen har vi tilbringat på sjön.. Lukas vill åka båt hela tiden.. Han trivs så himla bra med att vara ute hela dagarna och bara strosa omkring och leka med allt typ.. =)


Nu är jag långledig igen =) underbart! Åhh ja kommer somna så himla gott ikväll..

RSS 2.0