Va tycks? =)





Kolla in vår urhäftiga ytterdörr! Andreas mamma som målat..

Finland senast..



Ja nu är ju resan till finland i sommar inbokad.. Men vi kommer flyga över..
50mil med Lukas i en bil är inte nått att hänga i julgran..

Så här liten och knubbig va våran tomte i finland när vi var där senast.. =)
Lukas har ju växt så himla mycket.. Nu är han lång och smal =)

Ice Bitte!

Lägger bloggen på IIIIIIISSSSSS!


Mys hemma istället!

Vi hade tänkt att vi skulle gå på bio och käka ute nu ikväll men för de första så gick de bara massa skräp på bio i Nyköping och så va vi så trötta så vi beställde hem lite thai-mat istället.. MUMS! så nu är vi himla mätta i magen, nice..
Får bli lite mys här hemma istället =) kanske går nån bra film.. De visar sig...


Vilken segar-dag vi har haft idag.. Inte gjort nånting vettigt alls... Men va gör de? Vi har typ bara myst hemma och så gick vi en liten promenad på kvällskvisten.. Men ja ska säga er att det är inte lätt att gå på promenad med Lukas.. Han vill liksom vända och gå åt fel håll hela tiden.. =) SÖTA UNGE!


Har inge vettigt att skriva.. hej hopp

SOMMAR, SEMESTSER!

Idag har vi vart på sjön.. Andreas har jobbat men jag åkte ut med Anna, Rasmus och bror Marcus och så Lukas förstås =) hlet underb! art väder idag.. Sen kom Andreas efter jobbet..
Jag har till och med badat idag! va liksom 23 grader i havet så man va ju typ tvungen.. =)

Efter sjön var ja inne i stan och hämtade bilderna på Lukas från Bildproffsen.. riktigt fina bilder blev de! 2 stycken riktigt heta som vi ska välja mellan att göra en förstoring på att sätta upp i sovrummet.. kommer bli såå fint!


Nu ligger Andreas inna och nattar Lukas.. Går riktigt bra nu, tar ca 10-20min sen sover han.. Är ju ändå lite skillnad från när han hade spjälsängen och man bara kunde lägga honom där inne och gå.. Men tycker det går riktigt bra ändå, kan ju ta vesäntligt mycket längre tid..
Jag har precis gjort klart middagen, potatisgratäng med fläskfilé och ungsstekta sparris med fetaost tärningar.. Ska bli gott =)


va för övrigt och kollla på en annan båt igår, i Älvsjö.. Men de blir inget med den heller,.. Måste ju verkligen kännas rätt när man ska lägga så mycket pengar.. Så vi letar vidare.. Tur att resten av familjen har båt =)

Inte mycket liv här inte..

Nu har jag iallfall SEMESTER! Fan så underbart.. 4,5vecka.. Kom inte en dag för tidigt kan jag säga!

Tycker för övrigt att det är himla synd att Michael Jackson gått och dött! Sjuuuukt bra musik! Bästa låten som finns i hela världshistorien är Smooth Criminal! Synd bara att han skulle förstöra sitt ansikte så! Efter första näsoperationen var han en riktig snygging, själv var man ju typ 1år då =) jaja nog om det..

Jag är trött för ja har ju jobbat natt.. Bye


Tillbaka igen...

Här har det vart lite strul med både dator och internet.. Först råkade Lukas hälla lite vätska på vårav laptop ( som för övrigt inte hade någon skärm) så den gick åt skogen hela datorn.. Vi drog in till Onoff och köpte en ny öch då funka inte internet på hela helgen! Nu har vi uppgraderat modemet och allt funkar bra! TUR DE!

Men men nu orkar ja inte skriva mer.. Kan ju meddela att Lukas och sova inte är det bästa just nu.. Men idag gick det kontisgt nog bra att få honom att somna.. jaja mera uppdatering kommer..'

tjoho

SOVMORGON!

Lukas tog en riktig sovmorgon idag, underbart! =) vem vill inte sova i det här ösregnet liksom... =)

Kom just på att de fortfarande inte ringt från Bildproffsen o fotografierna på Lukas.. Hur lång tid tar det att göra åtta bilder till ett album,.? kanske tar flera veckor, va vet jag...


Lukas har blivit en riktigt stor pojke nu och vi har tagot bort ena spjälsidan på sängen... Så nu är det ju i princip som en vanlig säng.. Han kan alltså kliva ur sängen om han vill.. Det roliga är att han inte har insett det tror ja, för när han vaknar så sitter han kvar i sängen och gnäller en stund tills vi hämtar honom =)  han har sovit tre nätter och 2 middagssovingar och det har gått hur bra om helst.. Inte har han trillat ut i sömnen än heller.. =) Men vi väntar bara på att han börjar förstå att han kan kliva ur sängen och nattningarna kommer ta VÄSENLIGT mycket  längre tid än nu (typ 10 sekunder)....


Imorgon börjar jag jobba igen.. Sista skiftcykeln, sen är det SEMESTER! så underbart.. Nu har vi bestämt att vi ska åka över till Finland en sväng denna sommar oxå, med resten av min familj.. Så det känns riktigt kul =) vi ska dock inte pka bil som vi brukar utan jag Lukas och Andreas kommer flyga över.. Jag VÄGRAR sitta i en bul i 50 mil mmed min älskade son... Det kommer helt enkelt inte att gå!

Båten såld, en natt kvar att jobba...

Ja båten låg ute på blocket i ca 12 timmar sen blev den såld.. Ja de var ju egentligen bra men vi vill ju kuna komma ut på sjön på semestern ju.. Så det blir till att leta efter ny.. Bir nog inte jättelätt att hitta det vi söker.. Jag vill ha en ruff man kan stänga in sig i, ett kök med vattenkran och INGEN POTTO POTTI (eller vad de heter, alltså en toalett i båten).. Måste vara 4 sovplatser i båten oxå.. Andreas vill kunna åka wakeboard efter båten oxeå.. så vi får se vad vi hittar.. Får ju inte bli för dyr heller, självklart!


Jaha då har jag jobbat två av mina tre nätter.. Alltså laddar jag just för sista innan långledigheten.. Igår var jag jag utan Andreas och Lukas hela dagen.. Det gick fatiskt bättre än jag trodde.. Men snacka om att jag hade bråton att åka och hämta min lilla skrutt när jag sovit efter nattskiftet idag.. =) underbara unge! han hade aft det så bra och myst hela dagen igår..


Väntar fortfarande på att fotografen ska höra av sig angående fotografierna på Lukas.. Vill ju ha det där albumet nu!

Nån som vill köpa båt?

Vi måste nämligen ha en större.. =) kanonbra är båten iallfall =)

http://www.blocket.se/sodermanland/Fin_ht_bat_med_yamaha_50hk_fyrtaktare_01_22436522.htm?ca=12&w=1

Kass jag vet..

Kass uppdatering här, men det har ju vart så himla fint väder så man sitter ju inte frivilligt inne vid datorn..
Men imorgon kan det nog bli en liten uppdatering eftersom jag ska vara helt ENSAM hela dagen.. Hur ska jag klara mig?
Andreas ska iväg och roa sig hela dagen och Lukas ska vara hos sin farmor hela dagen och sen sova där eftersom jag JOBBAR TRE NÄTTER den här helgen... bläääääääääää
Så imorgon får jag verkligen ensam-tid.. Men vill jag verkligen ha det? tror inte det.. men men det är säkert nyttigt att vara helt ensam någon gång..

RSS 2.0