Förmiddagen..

Lukas är på dagis idag, han tyckte de va jättekul o komma dit, verkar va stor skillnad på när han får sova ut ordentligt, de var bara glada miner idag.. vilket kändes såååå skönt! så flera pussar och en kram senare va ja på väg hemåt igen.. nu plockas de med disk och allt möjligt anant skit som ligger överallt..

Försöker att tvinga ut bebisen, haha.. Vill bara att den ska komma ut nu..

Ska göra rent i kylskåp och frys och rensa ut gammalt skit som aldrig kommer bli ätet, sen ska ja ner o handla påfyllning.. haha undra va man ska laga till middag idag? samma gåta varje dag..

Hämta ut bilen igår förresten.. 4000:- kosta de att laga fläkten i bilen.. KUL UTGIFT! men man kan ju inte sitta och åka med en fläkt som går på fullt ös hela tiden.. man får ju huvudvärk! aja nu är de lagat iallafall.. får vi se hur länge de dröjer innan nått annat på bilen går sönder..

Nehe lite action på mig.. höres senare..

VÅR... eller =)

Idag är det ju helt underbart vårväder.. va bara tvungen att ta mig ut på en liten promenad trots att ja är fet som en valross och får sammandragningar så fort ja anstränger mig.. Så Lukas fick somna i middag i vagnen vilket gick finfint.. Så nu har vi hunnit käka lunch och ja har plockat iordning lite till här hemma.. Lukas kollar Bondgården (sjukt bra haha).. Nu vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på..? har en ny tod på BVC kl 15, så får hoppas vi får komma in idag.. vet inte om öppna förskolan är öppen för i så fall kan vi ju åka dit en liten stund innan o leka lite.. aja får se va som händer...

När Andreas kommer hem går vi nog ut en stund till sandlådan, eller ler-lådan, haha.. är lagom kladdigt i sanden kan man säga..

Skit..

Vår tid på BVC hade blivit bortfifflad nånstans.. så de va bara o åka hem igen.. SUCK! hade Lukas kunnat vara på dagis och busa idag istället.. Får se om nån hör av sig om en ny tid..

Fan va irriterande!

Måndagsmorgon...

Sov till ungefär sju då ja va tvungen att gå upp för att käka lite och så, bilen skulle nämligen in på lagning och vara i Nyköping kl 08.. 7,40 fick jag gå in och väcka Lukas som snusa så sött.. Egentligen är det dagis-dag för Lukas idag men vi har tid på BVC kl 11 så de kändes meningslöst att ha honom på dagis mellan 9-14 då.. SÅ onsdag blir nästa dag för honom på dagis, enligt nya schemat nu när ja går hemma på heltid..

Nu sitter vi och myser framför Tv:n en liten sväng.. funderar på att ta en liten promenad innan de är dax för BVC besök.. Men de blir väldigt långsam och kort promenad eftersom jag ser ut och känner mig som en valross!

Känns helt overkligt att ja inte behövde gå upp och gå till jobbet idag.. men riktigt skönt förstås =) får se nu hur länge ja ska gå och vanka som en pingvin innan den lill* bestämmer sig för att komma ut..

 

                                                         My name is Frida!

........



                                     Kärlek!

Efterlängtad..

Ikväll kommer vår efterlängtade far/sambo hem.. Det ska bli mysigt! Lukas har frågat mycket efter "min pappa", så han lär bli överlycklig när han kommer hem.. Hoppas han fortfarande är vaken bara.. men eftersom han sov till nio idag så borde det ju inte vara några problem.. =) myspropp!

Vi älskar dig, Andreas!

Sovmorgon..

Imorse fick ja en riktigt sovmorgon av underbara Lukas.. =) Ja vakna 08,30 och va verkligen utsövd, så ja tände lampan och läste en stund.. strax efter 09,00 vaknar skrutten till och vill kolla på barnprogram i sovrummet.. så vi låg där inne och myste en stund innan de blev bråttom med välling och jag va faktiskt oxå hungrig.. Så har precis njutit av frukost med the, ägg och macka.. Mums!

Nu rullar Lukas nya film på tv:n, som han fick av Ida igår.. Babar! svinbra ju! haha sen fick han en nalle puh film och två jättesnygga t-shirts! tack så mycket.. Och stort tack för en jättemysig kväll igår =)



 

Tack o bock..



Va inne i Nyköping en sväng idag och kollade lite med mina föräldrar.. Det blev som det brukar bli, de handla massa saker till Lukas.. =) en tröja från Stadium, en skaljacka från IcaMAxi och sen 6 t-shirts och två par mjukisbrallor från halens =) jättefint! Tack ska ni ha!

Nya bordet..



Här kommer äntligen en bild på nya vardagsrumsbordet.. Fint som fasen om ni frågar mig =)

Media möbeln har ännu ej kommit på plats.. så den bilden får ni vänta ett tag på!

Lukas leker ute..



Lukas ville leka ute så han klädde på sig och gick ut =) kör race med lastbilarna på altan.. och så blev visst trappen en backe.. haha

Själv lagar jag mat =)

Lördagsmorgon..

Vaknade strax efter sju, pigg.. Lukas snusade vidare bredvid mig i sängen.. Ja satte på tv:n på låg volym och låg och kolla lite innan Lukas vaknade.. =) sen gick vi ut till soffan och Lukas fick välling.. Nu har vi precic ätit lite frukost och Pippi på de sju haven, hade Lukas som önskemål så så fick de bli!

Ja ska plocka iordnning lite här hemma och hiva in en maskin tvätt.. Sen funderade vi på att åka till stadium med mina päron.. så de blir lite kul o se hur de blivit där ute..

I eftermiddag ska jag har dejt! bäst att passa på när Andreas ändå inte är hemma.. haha nej då det är min bästa Ida som ska komma på middag och myskväll =) ser jag och Lukas verkligen fram emot.. Så de blir att förbereda lite mat och efterrätt här under dagen..


Myskväll..

Jag och Lukas sitter i soffan och kollar Let´s Dance.. Eller nja Lukas snarare ligger och halvsover =) men de är så mysigt så han får gärna somna här med mig i soffan..

Vi har vart hos mina päron och käkat middag, gott som fanken.. potatisgratäng och salt rulle.. mums! Lukas såg till att de fick varmvatten i huset och fyllde på vedpannan innan vi åkte därifrån.. =) söta unge!

Här hemma har vi tagit de lugnt och kollat tv.. Lukas ringde Andreas och prata lite, han verka helt slut.. inte van att åka snowboard hela dagarna inte..

Imorgon blir de kanske en sväng in till Stadium Outlet.. får se hur mycket folk de är där när de va lön igår oxå.. haha aja min lön tog slut när jag betalade alla räkningar idag, så nå handla blir de nog inte tal om..


TODAY-LAST DAY!

Okej jag sitter på jobbet och avverkar sista dagen för den här gången.. Sen ska ja gå hemma och vänta till bebisen bestämmer sig för att komma ut.. och det ska bli väldigt intressant att se NÄR det blir.. ??

För övrigt fick jag ett MMS av Pär igår, som är med Andreas uppe i vemdalen, klockan va väl runt 20,00 och får en film på Anreas som ligger och TOK-snarkar i sängen.. haha en timme senare får jag ett till, om möjligt så snarkar han ÄNNU högre.. stackarn va helt slut.. aja sen ringde han upp vid 22 för att säga godnatt och gå o lägga sig.. haha

Min mobil har fått fnatt förresten.. Hemma igår så börja den krångla.. går typ inte ringa till eller från den.. Så blev tvungen o koppla in hemtelefonen för vi har ju en med ingen telefon inkopplad, men nu så.. verkar funka okej nu på jobbet men inte hemma.. skumt de där!

Sover som en padda..

Senaste nätterna har ja soit kasst.. Förutom att jag måste på toa mellan 2-5 gånger på en natt, så har ja fått sjukt ont i armarna, axlarna typ.. Kan liksom inte lyfta armarna över huvudet, knappt använda armarna heller.. helt sjukt.. men har för mig att ja hade likadant när Lukas låg i magen, dock bara i ena armen.. aja de går väl över nångång..


Tisdag..

Jaha ett positivt besked från skatteverket fick man igår.. NICE.. Andreas fick ett ännu mer positivt besked.. underbart att få lite extra till sommar och SEMESTER!

Imorgon jobbar jag bara till lunch då vi ska dra till Sunne och hämta lite möbler som vi vunnit på auktion.. Lite väl långt att åka men med gratis bränsle och gratis kärra (tur man har kontakter haha) så blir de inte dyrare än möblerna i alla fall =) 32mil enkel resa blir de, så får se hur länge vi får att göra med de där, åka med släp tar ju lite tid oxå.. bilder kommer när möblerna är hemma och uppställda...

Idag blir ja bjuden på lunch av min chef eftrsom ja snart slutar =) hela avdelningen ska med (låter massor men är max 6 pers om alla ska med) ska bli intressant och se om han är nöjd med min vistelse här =) hehe

SISTA VECKAN!

Jag har inte direkt ångest över att en ny arbetsvecka drar igång redan imorgon.. Eftersom jag har BARA 5 dgagar kvar o jobba =) och onsdag blir förmodligen bara halvdag, men de får vi se..

Så sista veckan påbörjas imorgon, och på onsdagsnatten åker Andreas till Vemdalen.. Så de blir en myshelg för mig och Lukas.. Bästaste Ida kommer på mat och massa skitsnack på lördagskvällen.. =) nice!

Kanske skulle bli en sväng till badhuset med Anna under lördagen? aja de visar sig..

Vi kommer iallafall sakna våran BÄSTA sambo/pappa här hemma hela helgen!


Förberedelser...

I helgen har vi oxå förberett lite för den lill* som kommer komma här om en snar framtid.. Vi byggde tillbaka spjälsängen till bebis-anpassning.. Vilket Lukas tyckte va en höjdare för nu vill han sitta och mysa och leka där i hela tiden.. Haha söta unge.. Så säger han att bebisen får minsann ligga bredvid honom i sängen och mysa =)



Slet ner alla kassar med de gamla bebiskläderna från garderoben oxå.. Skulle leta upp de allra minsta för att ha lite mer tillgängligt.. Har plockat ihop en liten outfit som åker med till BB, har ju inte tänkt stanna speciellt länge, om de inte behövs förstås.. Så den lilla högen är redo att packas ner i nån väska som ja kanske oxå borde ta tag i och packa.. Egentligen behöver man ju inte så mycket.. De mesta finns ju där.. Men nått ska ja väl ta med mig.. Måste bara hitta en passande väska oxå.. 

Just fasen, måste leta fram babyskyddet oxå.. Undra vart ja kan ha placerat de nånstans.. Kanske ute i friggeboden..? aja de tåls att kollas upp under dagen.. Känns som ja vill ha kolla på allt som är viktigast nu snart.. så de inte blir panik på Dagen så att säga.. Förmodligen natten i och för sig ;)  

Mys-helg!

Som de senaste helgerna har även den här varit väldigt skön och mysig.. I fredags hyrde vi tre filmer i tre dygn.. två wallander och sen den där 2012.. jag orkade se hälften av den ena wallander, sen sov jag.. otippat? NEJ!

Igår åkte vi först in till Nyk en sväng och stosade runt lite, men de va sjukt mycket folk! sen lämna vi Lukas hos mina föräldrar och åkte till Norrköping där vi handla lite bra att ha grejer till båten.. Typ en kaffebryggare och en vattenkokare.. Kanon ju.. Behöver man aldrig oroa sig över vällingvatten och sånt där på kvällrna ute på havet!
fy fan vad man längtar till sommaren nu asså! Tur att snön smälter bort i rasande tempo!

Idag har vi inget alls på schemat tror ja.. Tänkte ta en liten promenad, men just nu regnar de ju, så får avvakta lite.. Andreas har fått nått ryck och springer runt och dammsugen överallt, DET GILLAR JAG =) fast han brukar faktiskt dammsuga.. Men de är ändp skönt när han får de där rycken, för just nu tillexempel dammsugen han uppe vid fönsterna =) haha

Gräsänkling..

Andreas drog till sthlm direkt efter jobbet för att åka snowboard i Hammarbybacken.. Så jag och Lukas har haft en myseftermiddag med bad och mys i sängen.. Jag kommer att somna här i soffan om typ en halv timme, när Per Morberg lagat färdigt maten på tv..  Och jag måste väl knappast påminna er om att: JAG HAR BARA EN VECKA KVAR O JOBBA! fan så skönt! =)

Imorse blev Lukas inte ens ledsen när vi lämna honom på dagis =) det kändes bra i mitt mammahjärta.. Han sa hej då och drog iväg o lekte.. skönt! kan de inte alltid vara så!?


Magen..



Ja lite sent men ändå, här kommer en bild på magen.. Fasen den ser större ut på bilden än ja känner den.. Men känner mig ändå som en flodhäst.. haha

Aja det är exakt 32 dagar till beräknad förlossning.. Hur stor ska magen hinna bli?

Shopping..

Har handlat lite nytt till Lukas inför våren..











Bodysarna är förstås inte till Lukas eftersom de är i storlek 50 =) och skorna längst ner fick han av snälla mormor o morfar i helgen! blev inte så bra bild...

Everest regnställ med fleecefoder lär bli användsbart i den blöta våren som kommer komma.. =)

Gummistävlarna är redan inhoppade i första bästa vattenpöl, därför ser de inte helt nya ut =)

Kass..

har fortfarande inte fått med kameran in från bilden vilket betyder att bilden på min mage inte kan komma ännu.. haha börjar fundera på om hinner bli nån bild innan ungen är ute, i min takt kan man ju undra.. Har lite smått börjat få förvärkar oxå.. Vilket jag inte kände av alls med Lukas, hade inte en enda känning innan förlossningen drog igång.. Så får vi se hur många veckor till det ska ta innan den lill* tittar ut.. Just för tillfället har jag fått för mig att bebben vill komma ut när Andreas är i Vemdalen, vilket bara är 4 dagar, han åker på onsdag nästa vecka o kommer söndag igen.. Och det är lite tidigt jag vet, men mamma har fött tre barn, alla för tidigt, en av oss tre veckor för tidigt.. Om denna nu vill komma tre veckor för tidigt så har Andreas en dag till godo.. vilken känns lite läskigt.. Jag tror inte att de kommer bli nått men man skulle ju kunna ge sig fan på att bara för han är iväg ska de bli nått..Det blir till att knipa i så fall =) HAHAHA precis som de skulle gå..


2 veckor kvar o jobba..

Japp då kan man börja räkna ner lite smått.. Bara tio arbetsdagar kvar att jobba.. Så har jag lite komptid jag tänkt ja ska ta ut så det lär inte bli jättetungt, hoppas jag.. =)

Kommer kännas lite tråkigt faktiskt för har verkligent trivs med alla människor i korridoren där ja sitter.. Jobbet har ju dock inte varit jätte kul kanske, men ändå nånting, och det har ja varit glad över..


Båtmässan igår..

Igår drog vi till båtmässan i älvsjö.. Fy fan va folk de va! köer överallt, att få parkering, sen i entren.. Sen va de smockat med folk inne på mässan.. Och de blev snabbt jobbigt att bära runt på magen.. Lukas va hos mormor och morfar som tur va.. Han fick ett par nya vårdojjer, skit snygga... Han hade haft det kanonbra som vanligt!

Idag var vi ute och gick en sväng på förmiddan.. Men de är rent livsfarligt att gå omkring på isgatorna, höll andreas som en igel i hans arm.. Och hade ja inte gjort det hade jag nog ramlat säkert 5 ggr.. fy fan..


Skit morgon!

Usch vilken jäkla skit morgon det här blev då! För det första har jag vart uppe och kissat 4ggr inatt!! 4 gånger är liiiiiiiiite för mycket!! så vaknar på morgonen astrött, svullen och röd i ena ögat.. Lukas vaknar och är grinig från start och vill inte samarbeta alls.. bara gråter och skriker.. Äter lite frukost som lagom när den lagt sig till rätta i magen kommer upp igen, åhh!! när jag spyr så där på morgonen så får jag röda prickar över hela hakan, vet inte om det är blodkärl som spricker eller va fan det är.. ser skit sakbbigt ut iallafall! Jaha får fortsätta morgonen på tom mage.. Försöka klä på Lukas som hela tiden ledsamt säger att mamma jag vill inte åka till dagis! åhh.. fy fan va hemskt! han börjar gråta och gråter hela vägen till dagis och blir helt hysterisk vid överlämningen och bara skriker MAAMMAA! MIN MAMMMA! fy fan, mitt hjärta brister.. Gråter på vägen mot jobbet förstås.. Dagispersonalen ringer upp ca en halvtimme senare för att meddela att allt är bra! skönt!

Har hunnit få i mig lite macka och te här på jobbet oxå.. kanske resten av dagen blir bättre.. Ska ju luncha med Jessica idag.. trevlisch! får se vart vi hamnar och vad vi äter..

aja dagen kan ju inte bli sämre iallafall..

Tänkte faktiskt..

...att ja skulle lägga in en bild på min mage.. Men kameran hade psrungit sin väg.. Och benen heter nog Andreas.. Får se sen när han kommer hem vart han gjort av den, återkommer senare med en bild..

Beroende fet padda..

Själv är jag en fet padda som knarkar nässpray.. Precis som i slutet av graviditeten med Lukas.. Kan inte gå nånstans utan en nässpray.. Defitivt inte sova utan de, snarkar nog som det är.. stackars familjen..

Känner mig riktigt tung nu.. Har i och för sig inte gått upp speciellt många kilo, typ 6 kilo el nått tror ja.. Men då är de ju sista tiden kvar, när man går upp som mest.. Vi får se vart de slutar..

Har iallafall bestämt mig nu för att ja ska testa en TENS maskin.. Hört att det är vanligt med mer förvärkar med andra barnet och vill inte åka in i onödan så tror kasnke en TENS kan vara till hjälp.. Men de visar sig.. Vissa säger den funkar hur bra som helst, andra tycker inte det fungerar alls.. Aja ja ska testa iallafall..


Vab IGEN!

Jag va ju hemma med Lukas från onsdag förra veckan.. Så idag på jobbet så ringer min mobil strax efter 14 och det är fröken på dagis.. Hon trodde inte Lukas mådde bra.. Inte ätit på hela dagen och efter middagssovningen slutade han aldrig gråta.. Så de va bara att pallra sig hem igen och hämta stackarn..

Välling gick ner direkt när vi kom hem iallafall.. Så får vi se hur fortsättningen blir.. Ärligt har ja ingen lust o va hemma mer just nu, men vad ska man göra.. Hoppas han kryar på sig snart!
Tur ja hann jobba undan fakturorna på jobbet så de inte ligger och blir gamla medan ja vårdar barn..

Om jag frågar Lukas vart han har ont så pekar han på huvudet..? det känns ju lite sisådär.. Hoppas han hittar på! Men ingenn annan stans verkar han ha ont.. Aja får se va som händer..

Underbara väder!

Såå underbart med sol och plusgrader! TÖA TÖA TÖA! Vill ha bort snön omgående.. Tänk om våren är på gång.. =)


Hoola Balloooa..

Var hos barnmorskan i onsdags.. Hon kände lite först på magen och sa att de är en liten buse där inne för den ligger med rumpan neråt (inte bra, men den hinner vända sig!!!!).. Sen lyssna vi på hjärtljuden, hon stod tyst en stund sen sa hon: -Ja de är verkligen hoola balloa här inne!
Hahaha ja började asgarva för det är verkligen så de känns! Om till och med hon säger så, så kan man ju undra va de är för en galning där inne? =)

PlayDoh..

Jag skickade min kära mor att köpa playdoh lera till Lukas igår.. Fanns visst på Ica men inte såna där roliga grejer som man har till.. Och leker med.. Funderar på om man skulle ta en sväng in till Lekia och kpa nått sånt där.. Nu har vi ju vart hemma och haft tråkigt i tre dagar... Vore kanske kul med nått nytt o leka med...

PLAY-DOH MAGIC SWIRL Ice Cream Shoppe

Räkbaguette!

Eftersom ja är så less på o laga mat så köpte ja mig en räkbaguette till lunch när vi var nere på stan o hämtade Lukas medicin.. Ska bli gott! Lukas får korv om han vill ha, men senaste dagarna har de bara vart välling som duger.. Så får se hur han vill ha det.. Nu somnar han nog strax här i soffan.. Mysunge!


Som väntat..

Så gick inte doktorsbesöket så himla bra.. Lukas va hysterisk som jag vet inte vad.. Till slut fick doktorn iallfall titta i Lukas öron vilket såg bra ut.. Sen va de dax för hals prov.. De gick inte bra.. Men med lite våld fick de sitt halsprov, vilket oxå visade negativt.. Skönt att slippa penicillinkur igen! Men fick hostmedicin utskrivet så hoppas de ska räcka för att de ska bli bra!

Om de inte vore så JÄKLARS kallt ute så kunde man ju faktiskt tagit en promenad i de sköna soliga vädret.. Men de är ju inte ens skönt när de är så kallt.. Dessutom orkar ja knappt putta vagnen på de jobbiga underlaget, magen är ju lagom fet nu och kroppen börjar bli trött..


Längtar liiiiiiite....



Efter SOMMAR och SKÄRGÅRDEN!

Bilar!

Vi hämtade vår bil igår.. Efter en service och lagning av centrallås och lite felsökning betalade vi 4000:- då är de ju den jobbiga lilla detaljen att de inte kunde fixa fläkten, utan den måste in till wolkswagen för lagning.. Sen ESP lampan som lyser kunde de inte heller fixa.. Så måste ändå boka en tid på svindyra wolkswagen och de kommer väl bli snor dyrt förstås...! suck!


Helgen är här..

Känns skönt att det är fredag.. Jag har i och för sig vart hemma med Lukas sen o onsdags men de är ju lite roligare om Andreas är hemma oxå.. Lukas blir jätteledsen när han går till jobbet emellanåt..
Vi har inget planerat för helgen.. Massa god mat vill ja ha.. Har vart sugen på Mc Donalds mat i flera dagar nu så de ska iallfall jag äta =) får se va resten av familjen vill..

Sen när måndagen kommer så är de bara tre veckor kvar att jobba innan ja går hem om förbereder mig på att föda barn.. Och det känns som ju som i princip ingenting med tre veckor... Skönt!

Blev doktorn iallafall..

Japp, jag ringde BVC igår igen och Ulla tyckte de va lika bra att doktorn fick titta på Lukas nu innan de blir helg och allt, så vi kan få medicin och så.. Fcik en skvätt hostmedicin till igår kväll och det funkade bra tycker jag.. Förutom att ge Lukas den för han tyckte de smakade skit och blev helt vansinnig.. Får se hur besöket hos doktorn går kl 09,45..

Bil-service/lagning..

Idag på morgonen lämnade ANdreas in vår bil för service och lagning.. Två lampor i displayen som lyser och sen är fläkten trasig, den kör fullt ös hela tiden.. Lagom jobbigt ljud! Sen är centrallåset skumt.. Så de lär bli en dyr historia att hämta ut den där bilen.. Suck! Men va ska man göra..

Vab..

Ja Lukas har varit lite nere senaste dagarna så har misstänkt att han inte varit riktigt okej.. Men samtidigt inte haft nån orsak att vara hemma med honom.. Igår kväll hosta han tills han kräktes, tre gånger gjorde han det.. Så har han knappt ätit nån mat på flera dagar, bara välling som duger.. Så undrar om de kan vara nått ihalsen.. Ska sätta mig i telefon nu och försöka få tag på BVC och se va vi ska göra..

Hur många veckor?

Just nu är jag i vecka 34.. Mer exakt är 33+0.. Har funderat lite på hur länge de kan vara kvar av den här graviditeten.. Om jag går exakt lika länge som med Lukas så är de 4 hela veckor kvar.. Jag hoppas ju att den lilla vill titta ut tidigt men kan ju lika gärna gå över 2 veckor över BF och skulle jag göra det så är det istället 8 veckor kvar! ujujuj de orkar ja inte!!!

det visar sig........

Mamma, mamma...

Min lilla Lukas har blivit en liten mammagris.. Och de tycker ja för de mesta bara är mysigt men imorse när han skulla lämnas på dagis så brast mitt hjärta.. Vi möts av en fröken som ja och Andreas aldrig sett förut, hon presenterar sig som Lena.. Visst de är inte hennes fel men de känns helt fel att lämna över Lukas till en helt främmande person, särskilt när han krampar fast i mig och vägrar släppa.. Hon säger att Lukas och hon träffats förut men han kände sig inte trygg med henne, det märktes.. Sen var de en fröken till som Lukas känner lite bättre men inte bland favoriterna kanske.. Men lämnar över en ledsen kille och hör när vi går hur han vrålar: MAMMA!MAMMA!
Fy fasen så illa de kändes.. Men va ska man göra, måste ju åka o jobba? Men de va inte långt ifrån att ja tog med mig Lukas hem igen.. Ringde ner efter ca 45min och då hade favoritfröken kommit och han satt och myste hos henne.. SKÖNT!

Känns väldigt skönt att de bara är tre veckor till efter den här veckan som är fulla veckor för Lukas på dagis.. Sen kommer ju jag vara hemma och då blir de bara tre dagar i veckan, 5 timmar åt gången.. precis lagom så han får leka av sig..
Tror de blir måndag, onsdag, fredag.. En av favvokompisarna kommer oxå gå dessa dagar så de blir säkert kanon!

RSS 2.0