Lagat stek idag

För första gången i mitt liv.. Blev väll sådär.. eller det blev ju gott men köttet blev lite segt jämfört när man äter hos proffsen.. =) men det är nog godkänt för att vara första gången.. he he

Julpynt..

Det är ju verkligen mysigt med jul! Massa fina stjärnor som lyser i fönstrena och massa levande ljus tända på kvällen.. Har julpyntat idag.. Men har inte skarvsladdar så de räcker, som varje år, även fast ja tycker man handlar skarvsladdar varje år, konstigt..

Fortfarande borta...

Kom på nu att sladden till kameran fortfrande är borta (eller jag har inte letat) så det får man ta tag i under dagen.. om ja orkar haha...

Måste packa ikväll oxå.. ska på kurs imorrn och sov borta på hotell.. Då måste man ju packa en del...

Hur ska jag klara mig utan världens goaste unge? och min andra hälft? hmmmm?

Men nödvändigt!

Alltså jag blir så jäkla trött på att först ska de snöa, sen ska de helt plötsligt bara smälta bort.. För en gång skull tckte jag att det var mysigt med snö och tända ljus på kvällen =) men nu ska det helt onödigt smälta bort efter typ två dagar bara.. Man blir så trött!

Lukas sjuk igen =(

Nu är han tokförkyld IGEN! Så himla jobbigt för honom.. Nu hostar han HELA TIDEN, har massa slem i halsen som han inte kan få upp! Han sover inge bra och är gnällig och hostig på dagarna.. Stackarn!! Och inget kan man göra, förutom ge nässpray.. Maktlös man kännes sig, suck!


-4,2 kg

Yes.. Har nu gått ner 4,2 kilo på 4 veckor! Känns kanon bra.. =) bara några kilo kvar nu sen är ja i mål..

Fyyy vilket väder..

Det liksom är typ storm och toksnöar.. Jag tänker då inte gå ut i onödan idag.. Får se om åkpåsen kommer med posten idag.. Det behövs ju verkligen om man ska gå ut i det här vädret..

Har beställt en av Lukas julklappar idag oxå.. Fuldabilden med släp =) men det tar nog ett tag för den var slut på lager.. Bara den hinner komma till jul så =)

Ska försöka komma iväg och träna idag oxå, var ju länge sen nu, har vart tokförkyld en vecka..

Lördag kväll!

Och den finns inget att se på TV.. Hur sjukt är inte det? Alltså lördag!!! Är ju bara den där skiten "stjärnor på is" som typ är det sämsta programm ja nånsin sett! suck! Halv tio börjar "sing a long" som ja i och för sig gillar men innan det då?
Längtar tills Robinson börjar igen i vår =) det ska bli nice.. DET är bra! hihi

Jag ska på kurs!

Det ska bli kanonkul att åka på kurs med mina kollegor.. VI ska till Almåsa som ligger i närheten av Haninge eller hur de va.. Så de blir trevligheter med mat och överattning en natt..
Min stora fråga är: hur ska jag klara mig utan världens underbaraste unge i en och en halv dag+natten????? Det visar sig men ja kommer tänka på honom så fort jag får tid.. 

Det blir säkert bra...  

Jag ser snö!

Japp de gör jag.. Jag vetinte riktigt hur jag ska ställa mig till det.. Jag tycker egentligen inte om snö, usch det är kallt och så blir det oftast bara massa blask! suck.. Men måste erkänna att det är jättemysigt, speciellt på julafton.. (som jag ska fira i Finland i höjd med Umeå fast på andra sidan vattnet, kommer väll va snöstorm och minus 30, neeeeeej!)
Men när man nu fått barn så tror ja man kommer uppskatta snön lite mera.. Barn kan ju verkligen ha kul i snön (hade även jag som barn haha )

Ensam ikväll..

Lukas sover och Andreas är hos en kompis.. Jag sitter här i min enamhet och fördriver tiden... Snart börjar iallafall Nytt Läge, det är ju rätt så kul o se.. Ibland iallafall.. Nått ja verkligen tycker om o se är Roomservice =) askul ju!

Måste försöka få nån som är hemma i februari att spela in Bygglov på tv4 när dem visar här från Oxelösund, jogersö (var annars).. Men ska bli kul o se.. Dem hade tydligen fått nån 100" tv (projektor-bildskärm eller va de var).. jag är avundsjuk.. Vi sökte ju till bygglov med våran källare, så kommerdme till oxelösund men inte till oss! ja lite bitter får man väll vara då?!

...

Är inte längre nöjd med dagen...

Till Jessica och Elin:

Hoppas ni har det bra! Snart är ni ju fasiken hemma igen, fan så fort det gått!

Lukas bad mig tacka så mycket för kortet han fick =) hahaha ni är sjuka i huvudet.. Men fadern har läst kortet
så vi får se om det händer nåt på den där fronten =)

Hörs snart! kram från oss

hata utgifter till bilar!!!

åhhhhh alltså jag blir fan tokig.. Inte nog med att bilen är på service idag och kommer kosta närmare 4000:- så kom självklart skatten på bilen den här månaden 2500:- ! Inte nog med det så måste vi nu beställa nya vinterdäck! För 5500:- !!! kan det vara sant! jag orkar inte...

tappat 3 kilo på tre veckor...

Vilket känns kanon.. Gick med i en viktväktarkurs som jobbet fixar (och betalar delar av) för tre veckor sen och i tisdags på vägningen hade jag gått ner 3 kilo.. =) känns verkligen kanon alltså.. ska ner ett par kilo till sen är ja nöjd.. då det att försöka hålla vikten man får lgga tyngden på.. Men det ska nog gå bra! hoppas ja.. =)

oj vilken shoppingdag =)

Och klockan har bara passerat tolv =) haha
Har vart med mamma och Lukas och hämtat resevagnen som vi beställt.. Den var kanonfin och verkar jättesmidig! Bra!
Fick ju den som julklapp av mina päron, dessutom köpte vi en flytväst som Lukas ska ha i Thailand.. Även den en julklapp från mina föräldrar.. Flytvästen köpte vi inne på Båt & Motor och där hade dem 50% på de mesta så ja hitta en tok snygg Henry lloyd väska (bild kommer när sladden hittas) som jag fick av mamma som för tidig julklapp =) jag älskar väskor! Tack snäääälla mamma!
Fanns mycket snyggt som nu blivit nersatta till rimliga priser..
Har även vunnit en tradera auktion på en åkpåse, kanonsnygg! Den har jag betalat själv =)
Sist men absolut inte minst så har vi bilen på service idag och kommer kosta oss ca 3622:- att hämta den idag, fy fan säger jag! Hur kan de få vara så dyrt?? usch!

Men jag är nöjd med dagen =)

Inge mera barnmat..

Lukas är en smart liten kille han.. Vid strax efter åtta månader så slutar han äta barnmat (burkmat).. Kan i och för sig förstå honom, smakar ju typ ingenting om de där burkarna.. Men väldigt smidigt när man inte är hemma och kan laga iordning mat.. Men det är bara att glömma.. Han ska äta våran mat.. Helst samtidigt av våra tallrikar.. Han ska helst äta själv oxå.. Men de går att mata honom oxå.. Men det är rätt smidigt, bara att ge honom en egen tallrik när vi äter.. Då äter han tills han är mätt, sen börjar maten åka ner på golv och lite annat.. Då vet man att han är mätt! =) haha
I sändags var hos mina föräldrar och käka stek med potatis o sås.. Det var tydligen gott tyckte Lukas.. Han åt och åt.. =)

Sovmorgon idag!

Vaknar upp idag helt utan läten från Lukas och inser att klockan är 08,30! Helt sjukt1 Visserligen fick han välling vid 06,30 men det är inte spediellt jobbigt... Man blir så glad när man får sova ut... =)
Fint väder idag.. Kanske blir en promenad nu när förkylningen äntligen börjar bli bättre! =)

3 veckor..



Min älskade grabbar.. Lukas tre veckor, Andreas 22 år =)  själv är man 23... =)

20 min ung!



Får bjuda på lite nyfödda bilder istället då! Har dessvärre inte kommit på hur man lägger in flera bilder under varadna eftersom det inte funkar med bara kopiera och klistra in grejset...

Här har vi iallafall Lukas 20 minuter ung! Har ligger och kollar läget lite i mammas varma famn =) åhh va liten han var.. Man glömmer så fort.. Blir nästan sugen på och ha en sån här liten snart igen.. Fast jag vet ju själv att det är ju väldigt jobbigt i början.. Men ja tror ändå att man är lite mer med i matchen, lite mer van, andra gången man får en bebis... Jaja det är ju vad jag tror... Det visar sig helt enkelt, förr eller senare =)

Ingen sladd..

Skulle bjuda på lite snygging bilder på min älslingsunge men "någon" (vilket innebär inte jag =) ) har städat bort usb-sladden till kameran... får bli en stunds letande efter den senare.. Så här kan man inte ha de! haha

Åkpåse...

Håller på att kolla runt lite på åkpåse.. finns en del fina på tradera som man kanske ska buda på.. Nån iallafall.. Man lär ju inte behöva fler.. Men det börjar ju behövas nu har jag märkt.. Var ute en sväng med Lukas och gick igår och han började frysa efter en stund.. Det blåste ju så in i norden igår i och för sig... Men bättre för varm än för kall ju!

Fortfarande hostig...

Blev ju hes i fredags.. Nu börjar det bli bättre men det var fasiken va de skulle ta tid! Jag har ju knappt kunnat snacka med rösten.. as jobbigt! Usch vilket kallt och ruggigt väder det är ute.. ska nog inte kliva utanför dörren idag.. Bara en sväng ner till Sunda för att inhandla lite som vi glömde när vi storhandla på willys i helgen.. Att man glömmer saker även fast man har lista med sig.. jag fattar inte! haha

Bowling med kollegorna =)

Igår var det dax att träffa arbetskollegorna.. Va såå himla länge sen ja träffa allihopa.. Och det var verkligen kanonkul! Alla är så snälla! Det kommer bli kul att börja jobba igen ur den synvinkeln... Igår så träffades vi alla hemma hos Roffe och hade trevligt en stund innan vi drog in till Rosvalla för att bowla.. Väl där visar det sig att bowlingen blivit en halvtimme försenad pga matcher tidigare under dagen, suck! Sen får vi äntligen börja spela och det är ju fasiken kul! MAn gör det knappt aldrig, varför inte? Ja nu finns de ju inte ens kvar någon bowlingbana i Oxelösund så nu får man ju åka till Nyköping iallafall.. Det visar sig att jag var blend de bättre på bowling, yes! haha Sen får vi äntligen äta, en halvtimme försenat pga bowlingen... Tacobuffé! Så man typ slängde i sig maten för man va så himla hunrig.. Maten va ingen höjdare kan ja inte påstå, men som pappa brukar säga: -Det fyller sin funktion! =)

Sååå förkyld...

Det är ju fan sjävlklart att man inte bara ska bli tokförkykd utan man ska tappa rösten oxå den enda dagen det hade vart kul att ha en röst.. ska nämligen träffas med kollegorna från jobbet idag och käka och bowla.. Det skule ju va lite trevligt att kunna kommunicera med dem men självklart har man ingen röst kvar..!! Ja får väll se om man kan kurera den lite med halstabletter eller nått.. Suck!

icke då..

Nej korten från bildproffsen had inte kommit till Öppna förskolan idag heller.. Åhh jag vill ju se hur korten blev.. Lukas va så himla duktig under fotograferingen.. E riktig modell min lilla älskling.. =) jaja får vänta lite till då! Jaha nu är det nån som vaknat.. =) Älskade unge..

Idag..0

Ska ner till öpnna förskolan en sväng.. Hoppas bilderna från bildproffsen kommit på Lukas.. Måste klä på oss.. Hej hopp

Relaaaax...

Lukas har precis somnat för andra gången idag.. Nu ska jag bara sitta och inte göra nånting för en stund.. =) Lovely! Sen blir den nog en promenad i regnet bort till mina päron så ska ja ta en sväng på löpbandet igen.. Måste ju invänta barnvakterna bara =) och dessutom har jag Molly här en sutnd igen så dem får ju va hundvakt oxå.. Måste kolla Days of our lives nu.. haha skadad som man blir när man är hemma mycket..

Möblerat om...

Igår när det ändå var tråksöndag så fick jag och Andreas för oss att vi skulle möblera om i vårt sovrum.. Vi var aldrig riktigt nöjda men förra möbleringen.. Men nu känns de mycket bättre... Förut hade vi inte sängen mot fototapeten (en vit ros) men nu ställde vi den mot den och det blev faktiskt mycket bättre.. Vi tänkte att hela grejen med fototapeten skulle pajja om sängen stod mot men icke! Blev så fint.. Kan komma med en bild framöver.. Måste hänga upp TV:n på väggen och så först... Lite frukost vore gott, men har ingen yoghurt, suck! Får se va ja hittar på...

Tidig måndagmorgon...

Japp, jag fick tidig uppstigning imorse igen.. Denna gång blev ja inte väckt av Lukas utan Andreas kom in med Lukas i sängen.....?? Ja han hade tydligen hämtat honom från sin säng när han gnydde lite strax efter sex.. Vilket man inte bör, antingen testar man med nappen och funkar inte det så är det välling så somnar han om nån timme iallafall.. =/ men jag hade inget val, det var bara att stiga upp när Andreas gick till jobbet kl 06,45... tröööööööööött!

Lördagen...

Fick som sagt en underbar natt i natt, yes! Så drog jag och Andreas och träna stenhårt en sväng på hyllan efter frukost (ja kunde inte hålla upp mascaraborsten efteråt, fick stödja med andra armen haha) Sen har vi vart inne i Nyköping och beställt resevagnen som mina kära päron ska betala.. =) så den är snart hemma i tryggt förvar...
Sen drog vi till sporthallen och kolla när onyx spela match, var väl en sådär-match.. inte såå kul som de brukar va o kolla... Så Lukas har vart hos farmor Verena hela dagen nästan.. Hade gått kanon!

Nu är de mys framför tv:n resten av kvällen och imorron har jag sovmorgon =) nice..

Lyxnatt!

Åh man blir så glad när man vaknar första gången av att Lukas låter och ser att klockan passerat 05,00.. Så snabbt i med lite välling och så somna han om till strax innan 08,00!!! Är liksom såååå himla bra! Det verkar som det börjar ordna upp sig nu (peppar peppar ta i trä) med sömnen efter klockomställningen.. Måste säga att det tog väääääldigt lång tid.. Om det nu var det de berodde på? kanske bara blev så himla lägligt att de börja då.. jaja skit samma...

Sitter just och väntar på att klockan ska bli 09,00 så jag får gå och väcka Andreas som fick sovmorgon idag.. Sen blir de mysfrukost innan vi drar och tränar en sväng... De blir bra..

Sen blir de en sväng in till stan för att beställa resevagnen och dra ut en sväng till pål ljungs hage och kolla in köpcentret.. Onyx spelar hemmamatch klockan tre i nyköping också men får se om viska dit eller hur de blir..

Mysfredag...

Här förbereds god mat, ett varmt bad och massor med mys! Ha en tervlig kväll allihopa! =)

Söööööt...!!!

Har ni sett världens sötaste lilla hund?! Herre gud säger jag.. Jag är för tillfället en nöjd hundvakt till brorsans och hans tjejs lilla valp.. Lukas är lite skeptisk för Molly är lite på-ig och hoppas och studsar som en tok framför honom.. Men han vänjer sig mer och mer, nu puttar han till och med bort henne med händerna när hon kommer för nära.. Hon väger typ ett kilo.. haha altså typ ingenting.. Sööööt!!





5 km, duktiga jag!

Igår var jag förbi hos mina kära päron en stund på eftermiddan och dem har nyligen investerat i ett löpband så jag tänkte jag skulle testa det.. Jag sprang 5 km och det tog väl ungefär 30 min men åhh så tungt de var på slutet.. Känner mig duktig! Även om ja går ca en timmes promenader varje dag så känns det ju ändå som att löpning "tar" mycket mer.. Är ju himla bra att dem har ett, för då har man liksom barnvakt på samma ställe, perfekt! =)

Tråkiga listan...

- Vika tvätt (tvätta är tråkigt, men vika tvätten efteråt, suuuuuuck!)

- Plocka i och ur diskmaskinen (jag vet att jag ska va glad att ja HAR en diskmaskin, men fy)

- Plocka iordning hemma, städa, dammsuga (för det tar högst en dag så ser det precis lika jävligt ut igen, allavrligt alltså!)

- Byta lakan i sängen (är så himla bökigt när dem börjat göra påslakan utan hål i överkanten så man får trixa som fasiken för att få in täcket på rätt plats, men åh så underbart med nya lakan, då sover man gott)

Kommer inte på nå mer just nu men är säker på att de finns fler....


Resevagn...

Var inne en sväng på Lekia (nya namnet på Brio) och kollade på Resevagn.. Ja alltså en liten vagn som blir jätteliten när man fäller ihop den så den blir jättelätt att bära med sig i Thailand! =) Fanns två stycken att välja på en som bara var sitt vagn och sen den här som verkar kanonbra att resa med.. Dessutom är det nästan fullt liggläge på som ja absolut vill ha eftersom man vill ju inte gå hem för kvällen mellan sju och halvåtta på kvällarna för att han ska sova.. Då kan han sova i vagnen så är det bara att flytta över honom till sängen sen.. Kanonbra ju! Jag har ju dessvärre inte råd att köpa den men skulle få de av mor och far i julklapp så det är bara och beställa =) Fanns i alla möjliga färger men det blir nog en sån här blå, tyckte just den blå var så himla fin!


Inge trevligt väder idag..

Var ute på en promenad förut och det var fasiken kallt! Inte alls skönt, blåsigt oxå..! Jaja jag fick handlat det ja skulle på ica iallafall... Så ikväll blir de mysmiddag med hasselbackspotatis ocg fläskfilé.. Mmmmmmm!

Poker..

Ja jag är vaken nu?! var väl typ hundra år sen det hände sist.. Har massa folk här hemma vi spelar poker.. fast jag har åkt ut precis.. skönt jag vill fan soooova.. Men imorgon är det ju fredag =)

Förresten sov Lukas riktigt bra natten till idag.. Vakna ingen gång innan 05,00 då blev de välling sen sova vidare till 08,00 så himla skönt.. typ sovmorgon för mig =) har har ju sovit så dåligt sen vi ställde om klockan!

Nu börjar det dra ihop sig för läggdags  =) God natt!


Blev som de blev..

Bilderna hamna visst lite ur ramarna ser jag.. Har försökt fixa det men funka inte så bra.. Skit samma helt enkelt..
Ni ser ju och det är ju själv poängen.. =)

Det här:

Här kommer vi bo i tre veckor! Så jäkla nice!

BANG TAO 1


FAKTA

Stort fräscht poolhus (140 kvm) med underbar trädgård. 150 meter till stranden.

Huset är beläget i en underbar trädgård nära Bang Tao beach. En lummig miljö med exotiska växter och palmer. Poolen (10x5 m) är belägen bredvid detta hus, och delas av alla fyra hus. Bredvid huset finns även en fiskdamm med exotiska fiskar. Området är inhägnat och trots att avståndet från vägen bara är 50 meter så är det här som en oas i öknen. Bara 150 meter från stranden.

3 sovrum med fräscha möbler. I två av sovrummen finns det två stora dubbelsängar, och det tredje finns det två enkelsängar som kan stå ihop eller delas. Vardagsrum med soffor, TV och DVD. Två Badrum med dusch, kök samt en uteplats. AC finns i alla sovrum. I köket finns: Kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, mikro, brödrost samt spis. Huset är fördelat på två våningar. Våning 1: Kök med matsal, badrum och en stor uteplats. Våning 2: 3 sovrum, badrum och ett All/TV-rum samt en uteplats på balkongen.

Avstånd strand: 150 meter
Närmsta restaurang: 150 meter
Närmsta minimart: 150 meter
Avstånd flygplats: 35 min
Avstånd Patong: 25 min
Adress: Bang Tao Beachroad, Moo 3


Hus på G...=)

Yes.. Verkar ha ett hus på G i bangtao!! Snart är det Thaiiiiiiiiland! hihihihi

Packa vaddå?

Ja då börjar man nojja sig över att man måste packa ner allt viktigt (till Lukas) och vad är då allt viktigt? Jag kommer få börja packa en månad innan så ja kan hinna komma på allt osm behövs där nere.. Till exmpel soldräkt? Hur är det med det där egentligen? jag fattar att det är kanon mot solen, men, hur sklnt kan de vara egentlgen att han en sån på sig hela dagarna? Jag menar Lukas kommer ju bada och bli blöt så ska han ha den där på sig hela tiden, eller har man flera och byter med? Funkar det inte lika bra med solkräm, om man smörjer med jämna mellanrum.. Nån som har erfarenhet?
 - Soldräkt Silver/Blå

Jag skulle ju inte vilja gå omkring med en sån här hela dagen i solen.....

Hyra hus!

Vi har nu börjat snacka om var och hur vi ska bo i Thailand, vi har ju nämligen inte bokat hotell utan bara flygbiljetter.. Man vill ju gärna ha lite klass på ställena nu när vi har en liten Lukas med oss.. Gärna pool =) har upptäckt att det är typ lka billigt att hyra ett hus själv som att hyra ett hotellrum.. Bara det att man inte får städat varje dag och att det inte ingår nån frukost (fast de gör de ju inte i alla hotellrum heller).. Jag har kollar runt lite och ser inte det här helt underbart ut!?

 
 

Åhh helt underbart! Det är typ nu jag börjat fatta att vi ska åka till Thailand och bara mysa i tre hela veckor! Yes!
Får inte tänka på att jag kommer börja jobba typ 4 dagar efter vi kommit hem eller nått.. =( blää

Får se om dem hör av sig med husen snart.. Vet ju inte ens om det finns ledigt under den period vi är där!

Cool...

En liten väl dyr men cool leksak (till lite större barn):
 (2195:-)

Elmotorcykel.. Fast en racerbil kanske vore nått? =)


Julklappar!

Jag och Andreas prata igår om vad vi ska köpa till Lukas i julklapp.. Den här finns med på lisan:

Med ett släp till:

Ashäftigt ju! =) får se vad det blir mer för kul!

Hitta den!

Jag nämnde för några dagar sen att Lukas tappa sin ena flistoffla på vägen hem från stan förra veckan.. Jag har gått samma väg flera gånger utan att se skymten av den där tofflan.. Så idag när jag går hem och är typ 200 meter hemifrån så vrider jag av nån konstig anledning huvudet och tittar ner i löven nästan inne i en buske, och där ligger den bland alla löven! Jag har ju liksom redan vart och köpt nya.. Det är ju alltid så, man hittar saker när man köpt nytt eller glömt bort..
Jaja men nu har vi två par =)

Inte denna gång heller..

Nej det blev inget babysim igår heller.. Vi ska gå ner till badhuset idag när Andreas kommit hem från jobbet, istället.. Det blir mysigt!

Idag gick jag och Lukas ner till stan och lämna tillbaka en film på ica som vi hyrde igår.. Jag passade på att handla lite när Lukas ändå sov i vagnen.. Men alltså det spelar typ ingen roll hur "lite" man handlar på ica notan slutar ju iallafall på 500:-.. Man blir fan förbannad! Så åker man till willys och får allvarligt nästan dubbelt så mycket för samma pengar!

Förresten är det nån som sett att ett paket blöjor på tempo kostar 40:- mer än på ica? Kan det liksom vara sån skillnad?!

Babysim idag...

Idag är de babysim. Hoppas vi kan komma iväg på det idag.. Har inte vart där på ett par gånger pga sjukdom och lite grejs. Det såraste inför babysimmet är att planera dagen rätt så Lukas är både utvilad och mätt i magen när vi väl ska bada vilket är kl 16,30 som är inte är en speciellt bra tid!
Lukas har blivit så stor nu att han inte riktigt tycker det är lika kul längre med dem öveningar vi gör där, han älskar att bada men vill bara busa runt och plaska.. Så han är väldigt motstridig när vi försöker göra dem övningar vi ska träna på så då tycker ju inte vi heler att det är lika kul längre. Men kursen är snart slut så då får vi gå och bada själva och göra vad vi vill =) det blir nog bättre.. Bjuder på en glad kille i badhuset =) älskade unge!



Träningsvärk!

Japp igår så va ja och Andreas på hyllan och träna armar och mage, och shit vilken träningsvärk idag! Det är i och för sig bra, då vet man ju att man tagit i, men när man knappt kommer ur sängen så känns de ju lite sådär... Men bara man får komma igång i msuklerna så känns de ju bättre... Imorgon ska vi försöka komma iväg och träna ben =( så jäkla tråkigt och träna ben! Men man kan ju inte direkt träna hela kroppen utom benen... Jag har ju fått träningskortet på Randalen av jobbet (ssab) och då får hela familjen förlja med mig så det är ju kanon bra, då kan ja och Andreas träna ihop (när vi har barnvakt) och så kan vi hela familjen gå och bada och så! Så himla bra ju!

Jag fattar inte!

Jag då var det dax igen. Andreas packade ihop sina fiskegrejer, gjorde lite matsäck och drog ut på sjön för att fiska havsöring igen! Han va ju ute förra helgen oxå och kan bara inte förstå hur det kan vara så roligt..?! Ibland lyckas Andreas övertala mig till att följa med, men han ångrar sig alltid (och jag med) efter en liten stund för jag tröttnar på en gång! Man får ju ingen fisk liksom! Men det stör inte honom, alltså klart han vill ha fisk men alltså ett sånt tålamod, oj oj oj!

RSS 2.0