Lugn sekund..

Lukas tog en sen middagssovning o ligger här på soffan o snusar, William sover och Andreas är på vinden o isolerar.. Ja har plockat undan efter maten och allt annat typ, handlat har ja oxå gjort.. Så nu tar ja en sekund eller två och bara andas.. Funderar på vad ja ska sy? Kommer väl på nått så småningom.. Skulle vilja ha lite annat tyg oxå, men de får nog vänta lite.. Har ju hittat massa fina kläder i den nya tidningen jag prenumererar på, ottobre design, massa häftiga barnkläder.. Känner dock att jag inte är tillräckligt duktig för att ge mig på nått lite mer avancerat ännu, men de går säkert bra.. Men som sagt, massa nya tyger behövs =)

Jessica; du fråga om man kunde beställa =) hihih (om du är allvarlig?) så visst går de bra, men ja är väldigt begränsad en så länge, och du får titta på de jag har sytt så du vet ungefär hur de kommer bli =) är inget proffs (ännu hahah) =) men de är kul!

Det börjat för övrigt näsrma sig Ullaredsresan =) ska bli sååååå himla kul =) laddad som fan, och jag som har hittat ett sååå himla gott vin =) de kommer bli kanoners =)

Randigt!



Tröja och byxor, ser lite ut som en pyjamas när man har de tillsammans..


Fixarsöndag..

Massa smått o gott ska göras idag, bara tråkiga saker i och för sig.. Än så länge har vi hunnit vinterförbereda båten, vikt tvätt, städat iordning, Andreas är på vinden o isolerar, ja håller på med stek, och måste ner o handla oxå.. Jag funderade på o baka men nej, ja orkar inte idag, kanske imorgon när Lukas är på dagis!

William mår för övrigt MYCKET BÄTTRE, vilket känns så himla underbart! Inatt har han vaknat ca 3ggr och sov till 06 fick välling o somna om till strax efter 08, skönt! Så nu verkar de som vi klarat de värsta och de va sjuuuukt jobbigt kan jag meddela.. Men som sagt, penicillien gör sitt o han mår bättre för varje dag =)

Igår sydde jag en till tröja och ett par brallor till, till william.. Bild kommer senare! ska sy till Lukas oxå men de mönster ja använt mig av har bara gått till storlek 92 och ja har inte orkat förstora nå mönster än, men de är inga problem bara ja har TIDEN, vilken ni med småbarn vet att de är liiiiite svårt att ha gott om.. Undra vad ja ska sy härnest?


Freeedag..... =)

Livet känns lite lättare idag än deppdagen igår! Skönt! Williams ögon ser betydligt mycket bättre ut idag än igår! Han har inte haft någon feber hittills idag, han har druckit vätskeersättning med god aptit (tack kära du) och han åt en portion gröt vid 10 =) jag är glad.. Han verkar defentivit vara på bättringsvägen, han andas fortfarande väldigt tungt men hoppas även de ska ge med sig snart!
Dammsugit och torkat golvena har jag gjort! Gnuggat mattspray på lite fläckar på heltäckningsmattorna (Williams rum & vårt sovrum), de brukar bli fint efteråt =)

Nu kollar ja Vad blir de för mat som ja spelade in igår =) Älskar Per Morberg =) han är min favvo! Lukas skuttade glatt iväg till dagis imorse och William sover för tillfället middag.. Ja sitter och försöker komma på nått kreativt att sy av de fina tyget ja köpt... Tror de blir en t-shirt till william och en tunn långärmad till Lukas.. Sen ska jag nog använda de till innetyg i nån munktröja ( i luvan o lite så) så de kommer nog bli bra.. Måste bara komma på hur man syr med elastiskt söm på min maskin, jag får helt enkelt testa alla sömmar =)

Ikväll blir de hemgjord pizza och Idol.. Mina kära föräldrar hörde av sig och sa att de kunde ta barnen inatt om vi ville sova, eftersom vi sovit så sjukt dåligt hela veckan för lillskiten mått så dåligt.. Tack säger vi och längtar efter att få sova ut =) Ni är guld värda =)

Massa mys alltså.. ´

Nu lunch......

Sy-marodören =)

Har sytt en mysdress åt William, tröja o byxor.. De blev helt okej:





Va på tygaffären igår o hitta ett jättefint t-shirt tyg, som ja ska göra några roliga kläder av =) får se va ja ska hitta på för roligt =)

Sjuklingen =(

Idag har vi vart på barnkliniken i Nyköping med William i två timmar.. En himla massa tester och undersökningar efter att ja imorse tyckte mig se honom ha problem att andas =( Sjukrådgivning, bvc och till slut barnkliniken.. Konstaterades att han har en infektion i kroppen vilket gör de tungt för honom att andas, han haf ögoninlfammation, tok täppt i näsan, hostar så de skär i hjärtat och feber.. Men har fått mediciner utskrivna så hoppas nu på bättring!

Så här ser stackarn ut i sina ögon:



Hoppas han får bli frisk snart min lilla mysunge..


Inte en god natt!

Inatt jag har upplevt bland de sämsta nätter någonsin, om inte till och med DEN SÄMSTA! William är sjuk, som vanligt känns de som =( och inatt har han inte sovit mycket vill ja meddela.. Han somna strax innan 19 som en fura, vakna 2-3 ggr i timmen fram till 23, då va ja uppe och gav honom nappen 10ggr innan han somnade om, ca 1,5timme senare.. Sen har han vaknat minst en gång i timmen resten av natten, GAAHHHHH!
Vilken himla tur att Lukas är på dagis idag så man kan försöka sova medan William sover, om han nu kommer göra de =/ Stackars min lilla =(

Snälla barn bli frisk..............


Why?

Åh ja är så trött! William sover apdåligt för tillfället.. Vaknar typ hela tiden.. Inatt har han vaknar tre gånger i timmen fram till 03,30.. Sov till 06,30 då fick han välling och nu går de bra o sova när Lukas släpat upp mig, åhhhh! Varför vaknar han så ofta liksom?


Shopping............

Idag har vi varit på shoppingutflykt.. Började med Ingelsta i Norrköping, jag hittade mot all för modan en jacka som ja gillade =) inne på stadium (Everest), men avvaktade och kollade runt lite.. Hittae ingen annan så de fick bli den =) jag är jättenöjd =) inte va den svindyr heller 1300:- , kanon! Andreas köpte skärp t-shirts och strumpor där oxå.. Så hittade vi inte så mycket mer i köpcentret så vi åkte till babyproffsen och köpte en ny bilstol till Lukas, så nu sitter han inte lika trångt med benen och William fick Lukas gamla stol som passar honom perfekt =) kanon de med!
På vägen hemåt åkte vi förbi Stadium Outlet och kollade lite, handlade 2 fleecetröjor till mig, mysdress till Andreas och en keps och bollar till Lukas.. Nu ligger vi inne o bara myyyser =)blir nog ett bad för hela familjen om en stund oxå =)


Sångare & modell?

Undra om de kommer bli mina söners framtida arbeten? =) Lukas är nämligen helt otrolig på att sjunga.. alltså han kan sångtexter utantill och han sjunger massor! Han kan tex alla dessa sånger utantill:
-blinka lilla stjärna  - lilla snigel    - björnen sover    - dunk dunk låter stora trumman   - här kommer pippi långstrump, han kan första versen i sjörövarfabbe, sen sjungar han massa sånger från dagis som jag inte kan eller vet vad de heter.. Han är iallafall jätteduktig..
Sen har vi den andra lilla rackarn, han är en riktigt linslus som flinar till och poserar så fort kameran kommer fram =) bilderna neda är bara ett urval av alla bilder han flinar och posar på =) :











Helt underbara bilder =) underbart fina barn! Tack vare systemkameran blir vissa bilder helt otroligt fina, som tex den sista bilder här =) ja älskar den.. Tack snälla föräldrar för ja får låna kameran! =)

Lukas får man för övrigt inte ta bilder på längre, han protesterar direkt och vänder sig bort.. De har väl med åldern o göra antar ja ;)





Vaddå snö?!?!

Va trött man blir när man hör att det varnas för SNÖ? egentligen tycker ja inte speciellt mycket om snön, men vill självklart ha de till jul och Lukas fullkomligt ÄSLKAR att åka snowracer så för hans skulle hoppas ja på en vit vinter! Men INTE NU! De är ju bara början på hösten typ.. Nej snön får hålla sig borta till december!

Lukas är för övrigt på dagis och william tar en tupplur.. Jag fördriver tiden med att kolla runt på lite mönster till barnkläder, lite allt möjligt.. Sen blir de lunchdejt med pappan i huset, mysigt!

Idag SKA jag träna oxå.. Säkert bra det kommer gå! NOT... men de är bara o köra igång och hoppas att förkylningen är på  väg bort!

Det är redan osndag idag, sjukt vad veckorna springer förbi, william är ju liksom över ett halvår! Tyckte de va precis nyss ja satt i vår soffan och gnällde över att ja ville att ungen skulle komma ut, även fast han är född 11 dagar för tidigt.. Men ja hade tröttnat när dagen som Lukas tittade ut på, hade passerat dvs 14 dagar för tidigt.. aja jag ska inte gnälla, jag har TUR som slipper gå hela vägen eller till och med gå över 2 veckor, det FATTAR ja inte hur man klarar, man har ju itne så jätte många val direkt, men men..

Det är ju lite mer än tre månader tills vi åker till Thailand, sjuuuukt nice!


Helgen..

Igår va en riktigt tråkdag, andreas va borta hela dagen, kom hem 19 på kvällen.. Ja och barnen tog en promenad till mina föräldrar och tillbringade ett par timmar där, fick köttfärspaj till lunch oxå, mums! Sen gick vi hem igen och kollade Pippi Långstrump som verkligen går HET här hemma, tur att de finns 8 olika dvd skivor så man slipper bli knäpp i huvudet av att se samma hela tiden.. Igår kväll blev de ost, kex och vin =) myyyys! Synd att en av ostarna luktar prutt, så de luktar i hela kylskåpet, hmmm.. känns lite sisdär, haha!

Idag blir de mer familjetid.. Andreas åker o köper lyxfrukost, bagetter med fyllning från cafét på ica.. Sen ska vi bara vinterförbereda båten.. Blir middag hos Andreas mor idag oxå, kl 15.. Skönt o slippa laga mat.. Annars bara massa slapp.. För övrigt va de Andreas natt inatt så ja har sovit som en stock.. Och det har tydligen resten av familjen oxå för William har inte vaknat EN ENDA GÅNG inatt, självklart är de så när Andreas har sin ENDA natt per vecka.. Aja hoppas de håller i sig =)

Vädret verkar ju bli fint idag så en promenad blir de säkert i höstvädret.. Sen får vi se va vi ska göra med tiden..

För övrigt blir jag TOKIG av att inte kunna träna.. Åhh de gick ju såå himla bra! Men så åkte vi till Malta och så blir man förkyld, skit oxå! Men de är bara o komma igen.. Känns som de är det enda man håller på med, kommer igen alltså.. Får se när man är på gång o kan köra igen.. suck...


Hitta en rolig bild på google.. =D


Heta!

Stor bild
De är bdabrallorna va jäkligt snygga!


Positiva saker!

Idag är de fredag vilken innebär en jäkla massa mys på Studsarvägen =)

Sen va Andreas och besikta bilen idag, och den gick igenom, yes!

Jag behöver inte laga mat idag för de är hämtmat på schemat..

Jag har hittat en bikini som möjligtvis kan funka, till Thailand, nu måste ja bara försöka få tag på den nånstans för den såldes inte på sidan ja hitta den på, hmm, kan blir lite problem..

Men ja hitta badkläder till Andreas :


HAHAHAHAHA!

Nej men skämt o sådo, de här va rätt snygga:


Ja börjar bli hungrig, kycklingsallad till lunch idag, gott!


Skit natt o mysväder..

William har strulat inatt.. Vet i fasen va som stör hans nattsömn, kan kanske va tänderna..? Men han va vaken och skrek i över en timme inatt.. Sen vakna han 06 och vägra somna om.. zzzz ja är rätt seg idagädret bidrar ju med sitt oxå, spöregn! Men de tycker ja är mysigt i och för sig.. det enda tråkiga är att ja har ingen bil så kan inte ta mig nånstans för vagnen vill ha inte gå ut med när de öser ner från himlen.. Men men får bli en innedag idag, vilket brukar göra att jag blir sjuuukt rastlös men får försöka hitta på nått.. kl13 kommer svärmor och hälsar på en sväng oxå..

De känns som barnen kommer ha en bra dag idag, hoppas känslan stämmer!

William har för övrigt kommit igång riktigt bra med gåstolen.. Han tar sig riktigt bra fram och tillbaka, de är skönt för då blir han inte lika lätt missnöjd när man försvinner ur hans åsyn, han kan då strosa efter o kolla läget.. =) Lukas tycker de är jobbigt när han tänker köra rakt över och igenom alla leksaker som han leker med, men men..

Nehe undan med frukosten och klä på sig kanske, eller vila lite på soffan? =)

Hetsig förmidda!

Hjälp vad ja har stirrat omkring på förmiddan.. Lämnade LUkas på dagis sen hem och william vilade en stund.. Ja plockade i diskmaskinen plocka undan och ställde fram två gigantiska kassar me tvättad tvätt som skulle vikas.. Då tog ja en liten paus vid datorn.. Då vakna lillen.. satt och myste en liten stund innan han helt plötsligt blev hungrig? lite för tidigt men ändå.. Maten gick då INTE att få i herrn så de va bara att lägga ner o göra välling.. Sen åkte ja för att handla, tror fasen att ALLA i oxelösund va nere på stan idag.. men lyckades hitta en parkering utanför Ica när ja då upptäcker att plånboken är kvar hemma.. SUCK! bara o åka hem o hämta den och när ja kommer tebax är de mycket riktigt knökfullt på parkeringen.. åkte ner till stora parkeringen och då fick ja ställa mig nästan borta vid måleritjänst för de va så sjukt full! varför liksom?
handla hem och lägga lillen som va trött.. Äta lunch.. laga middagen (lasagne) för ja ska på dejt efter dagis så kommer hem samtidigt som Andreas.. För övrigt ska han bara hem o äta o åker o jpbbar igen.. Kul grej! aja..

Nu har ja en liten lugn stund.. william sover fortfarande och ja sitter o bara glor på datorn.. Har för övrigt idol från i fredags på i bakgrunden.. Spelade in en hel del program i helgen när vi va iväg..

Nehe nu vakna vilddjuret.. dax att agera..

Förkyld AB

okej då är de tydligen dax att bli förkyld igen, kul grej! hoppas william klarar sig den här gången, han som vart förkyld i månader nu.. =/

Lukas är på dagis idag, ja va för övrigt på föräldramöte på dagis igår.. Intressant..
Igår badade Lukas i badkaret med kläder på sig, han är lite knasig den där grabben =) men han fick testa och han tyckte nog inte att de va jättemysigt..

William hade fått två tänder till medan vi va på Malta, man missar mycket på bara ett par dagar..
Men åh va skönt vi hade det =) Nu ser ja fram emot Ullareds resan =) de ska bli kanonkul! =)



Älskar dig, underbara människa!


Tävlar..

Jag är med o tävlar om den här superfina tavlan..


ljuvligacarolina.blogg.se


Malta 2010...

Vi samlades vid Ramdalens parkering och blev upphämtade med buss.. Vi fick då ett häfte där vi fick reda på att vi skulle till RIGA, hmmm.. Ja måste köpa en himla massa nya kläder tänkte jag =/ inga varma kläder med mig typ.. Folk spekulerade och alla var inte övertygade över att vi skulle dit och mycket riktigt så när vi får biljetterna på Skasvta stod de MALTA, tack för det! =)

En weekend med mycket avlsappning och varmt klimat.. Underbart! Här kommer ett drös med bilder..



Bussen på väg mot flygplatsen..



I väntan på planet..



En dag vid hotellpoolen..



Gick lite sjö i vattnet.. Gick typ inte o bada i havet pga vågorna..



Poolhäng, poolen låg percis intill havet..



Middag på kvällen.. Mysigt!



=)



På sithseeing med buss, rätt skönt! =)





Vi va ute med en sightseeing båt oxå, de blev LITE REGN! =) haha båten vände tillbaka vi såg inte speciellt mycket.. haha



Blev lite vatten på vägarna..



Alla blev genomblöta..





På väg hem..

En väldigt lyckad helg med massa slapp och mys =) vi saknade förstås barnen massor men de gick bra..

Idag har vi haft en mysdag med promenad och lite sånt.. Nu laddar vi för Thailand, bara 3,5månad kvar =D

Home sweet home..

Hemma igen efter en kanonhelg på Malta.. Lugn och avslappnande! =) Berättar mer när ja orkar, nu är prioriteten att pussa och krama mina barn =)

TODAY..

Jaha, då va dagen här.. Jag har packat mina saker, men Andreas har inte ens börjat packa än.. Dessutom sover han.. Barnens saker är packade.. Så nu återstår bara lite småplock.. Och de allra viktigaste, jag ska sätta mig och PUSSA PUSSA PUSSA på mina underbara barn som ja verkligen inte vill åka ifrån men de kommer bli bra sen....

Nu ska ja ta en liten pussstund..

Dan före dan för dan...

I övermorgon drar vi.. Och de senaste dagarna har William vart sååå himla kinkig o bjäbbig så nu känns de riktigt skönt att komma iväg några dagar.. Jag vet att ja kommer ändra mig när ja väl åkt men de känns ändå skönt just nu..

För övrigt va ja på stan igår o leta bikini.. Hitta INGET! finns i princip ingenstans.. Men baddräkter finns de desto mer av.. aja ja får dras med en av mina gamla o beställa ny till Thailand..

Håller på o tvättar nu så alla kläder är rena innan vi drar på resa..

Imorgon ska Lukas ta porträttbild på dagis.. och så blir de lunch i nyk för mig o william..

nu, plocka undan lite..........


En prickig korv?

Så här ser vår lilla grabb ut idag =( vet inte vad de kommer ifårn eller va de kan vara.. De enda ja vet är att Lukas såg ungefär likadan ut innan han fick nässelfeber, riktiga blaffor som hettade på kroppen.. Hoppas VERKLIGEN inte att det är det som är på gång! Vore ju verkligen bra tajmat, vi som ska iväg på torsdag!



Snygg retuschering för övrigt..


Söndagsträning..

Andreas har vart iväg på förmiddan och ja fick för mig att ja ville träna, så ja tog barnen i vagnen och gick hem till min pappa och lämna barnen där.. Sen till hyllan och körde ett kanonpass, faaan så nice! Eftersom ja gick och lämnade barnen va ja egentligen redan uppvärmd när ja kom men körde cardio15min på crosstrainern, tränade bröst och triceps och sen rodde ja 3km på roddmaskinen, kändes kanonskönt! Sen va halva jag nere o romerska bassängen, SATAN va kallt de va där i.. kallt vet man ju att det är men så kallt? mina fötter domna bort på typ 5sek.. så ja gick ner till höften och doppade ner armarna, sen gick ja upp igen =) hahahaha! AVKYLD va ordet!

Planen va att vi skulle försöka åka in till stan och leta bikini men de blev så tajt med tid att ja nog får göra de imorgon istället, när Lukas är på dagis..

Nu bada...


Bikini?

Jaha nu har snabba Frida kommit på att ja behöver en bikini till torsdag.. Hmm.. Hur ska detta gå? Ja får åka in till stan på måndag och kolla runt typ överallt.. Jobbigt att ja skulle komma på de nu?!! Aja men men.. De kanske löser sig..

Min minsta....

Ja nu har febern gått upp igen, 39,0.. Stackars min lilla.. Tur att han ätit som han ska iallafall.. NU har vi precis badat och ätit Hannas heta gryta =) smaskens!

Imorgon blir de träning rätt tidigt, sen in till Nyk och kolla runt lite.. Sen får vi se va som händer..

Trevlig kväll......


Bokat o Klart!

Jaha då va de dax för även mig att ta en tripp till Ullared =) haha Vet inte alls om de är nått för mig men de kan ju va kul o testa =) Det blir Ida, Jessica och jag.. ( Elin de finns plats för dig om du ändrar dig =) ) Vi har bokat en stuga för en natt (i november) så möjligtvis kanske vi tar ett glas vin eller nått på kvällen ;) yeeaas! Så får vi se om det är nått o ha, om de finns nått o handla =) SKa bli riktigt kul iallafall oavsett =)



För övrigt äter ja lunch, blev en omelett med skinka, broccoli, tomat, haricoverts, ost och ajvar relish.. Gott som fasen blev de.. Snart vankas de promenad med Mia och Oskar innan Lukas ska hämtas på dagis..

Och eftersom det är fredag så blir de MYYYS på hög nivå ikväll =)

Nu ska ja brodera lite innan promenaden, William tar en powernap.. Hans feber har blivit bättre oxå, 37,7 imosre vilket är bra tycker ja =) bättre än 39,0 efter en alvedon!

RSS 2.0