Snart hemresa...

Det ska faktiskt bli skont, tro det eller ej men nu langtar jag faktiskt hem till mitt hus.. och svenskt mat! potatis! ska inte ata ris pa flera veckor kan jag lova.. Thaimaten ar god som fasen men nu ar jag trott pa det!
Imorgon ar det sista dagen har sen pa lordag morgon aker vi direkt till flygplatsen for att dra hemat.. bara 10.5 timmar senare borde vi befinna oss i Sverige och vad jag har forstatt det som; en jakla massa sno! usch!

Bara att borja aldda upp for att satta igang att arbeta oxa.. Pa onsdag ar det dax.. Chao!

en hink och nagra frukter =)



kunde roa honom en liten stund i skuggan iallafall.. haha hatten fick sitta pa en stund oxa det ar inte ofta det heller..
konstigt nog har han inte blivit det minsta rod om kroppen over huvud taget aven fast hans mamma glomde solkladerna.. har smorjt honom med 50 skydd om dagarna men anda.. jaja det ar bara bra!
Nu ar det dags for lite mat och sen blir det kvallsmarknad, fyndade 5 linnen igar for 20 kr styck.. helt okej pris =)
ha det vi hors!

Underbara unge!



Har ni sett badkillen? =) det enda han vill gora pa dagarna pa stranden ar att bada och ga omkring i vattenbrynet och mysa.. det passar sig inte att sitta under parasoll och ta det lugnt en stund, sa vi gar omkring med honom i skift =)

Gardagen pa bat..



japp vi har ju da slapat med oss en flytvast at Lukas hemifran sa det var vall fan om vi inte skulle anvanda den =) nej da men igar bestamde vi oss for att aka till freedom beach, och dit kan man bara komma med bat sa vi hyrde en longtailbat och drog dit.. var riktigt skont att aka bat for det flaktade helt plotsligt vilket inte hander allt for ofta har.. vi lyckades pricka in varmaste dagen hittills oxa, shit sa himla varmt det va igar, och idag, puh.. det gar typ inte att ligga i solen.. vilka bekymmer eller hur!? =)

Familjen pa stranden!!



Den har dagen var det riktigt stora vagor pa stranden och otackt stromt i vattnet sa Lukas fick bara bada en gang medans det var lite lugnt, sen fick duschen duga..
Har ar vi pa Surin Beach i Phuket, dar vi har tillbringat mest dagar... Helt underbart! =)

Grrr..

Jaha da hade man tagit sig till datorn for att gora en riktig uppdatering med bilder och hela koret, da jaklar ar datorn segare an segast och ac;n i rummet ar paj sa det ar typ hundrafemtiotusen grader har inne! suck! Jag har oxa vart spysjuk nu, suck men mar helt bra nu som tur ar! usch.. Lukas fick sjalvklart feber pa sin forsta fodelsedag men han ar oxa frisk nu.. Mera uppdatering kommer inom kort, ahhhh va trott man blir!!

Shopping igar, magstrul idag..

Jag solen som tittade fram igar varade inte sa lange utan dagen forblev molning.. sa vi drog in till patong for att fordriva dagen med shopping istallet for en regnig och molnig strandvistelse.. Vi handlade massa shorts och t-shirts till Lukas sa nu har han sa der racker att tag hihi men riktigt tuffa klader faktiskt.. handlade en bikini till mig sjalv och en toksnygg handvaska.. haha jag och handvaskor =) Men i natt har Andreas vart uppe och spytt och grejat sa det har inte blivit mycket strand for honom idag utan han har legat hemma i huset och vilat sig.. nu pa eftermiddan ar det mycke battre men han har fortfarande inte atit annat an banan och glass idag.. =) gott... Mamma har oxa vart riktigt dalig inatt.. hoppas verkligen att jag kommer klara mig fran de dar i ar.. blev spysjuk en gang forut har och det ar inte kul i den har varmen... usch! men huvudsaken ar egentligen att LUkas slipper drabbas sa ar jag riktigt nojd.. Idag har han haft maratonlopp pa stranden.. han gar och kryper nere i vattenbrynet heeeela tiden! och far han inte gora det blir han tokig.. haha och sova middag har han verkligen inte tid med.. men de blir inte bra i slutandan iallafall, blir sa trott och gnallig!

Fredag den 13 i Thailand..

Borjade ju sjalvklart med tok-regn!! Men nu verkar det som att det borjar ordna upp sig och solen tittar fram igen.. Kan ju faktiskt saga att det var inte jatte trakigt att det blev lite regn pa morgonen for det ar vaaaaarmt har!! Men helt underbart ar det! Lukas trivs hur bra som helst har.. Han alskar maten, ater typ allt och massor.. Han ater bara ris, utan nanting ocht ycker det ar kanon gott? jaja vi ar glada att han ater.. all frukt alskar han oxa.. bananer vattenmelon och ananas.. Han vill bada mest hela tidenmen jag forstar honom det ar ju sjukt varmt har.. Sa slipper han ju bloja hela dagarna, bara nar han sover har han det.. sa det trivs han med kan man saga.. Jag var ju helt nojjig innan vi drog, om vad han skulle ha for solklader pa sig har.. som tur var sa kopte vi ju inga nya for ja hitta ju natt i garderober.. men det glomde jag hemma.. haha bra jobbat liksom.. men han ar naken och insmord med 50 och det gar hur bra som helst.. han har inte brant sig nanting.. han gar mer och mer oxa.. travar omkring pa altanen till huset dar vi bor.. det tycker han ar kul.. ar lite svart att halla balansen i sanden som ar sa mjuk men kasta sanden ar ju oxa roligt.. haha Flygresan gick kanoners oxa.. han sov i och for sig bara tre timmar men de resterande timmarna var han glad och nojd mest hela tiden.. sa det gick over forvantan! Nej nu ser jag att solen lyser fran den bla himlen sa da ar det dax att ge sig av till stranden och annu mera sol och bad! har hort att ni har fatt sno dar hemma haha jag lider inte med er... Ha det! Byee

SoLong Everybody!

Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte ha nån tid till övers för att blogga imorrn innan vi drar upp till arlanda ( vi åker vid 11 på förmiddan).. Så jag säger helt enkelt: Ha det så himla bra här hemma i vinterkylan! =) hoppas det kommer massa snö som sen kommer töa bort i blåst och regn =) haha jag är sååå snäll känner jag.. men då kommer min tillvaro i minst 35graders vräme att kännas ännu bättre! =) ska försöka blogga lite och så där så ni får väll återkomma med jämna mellanrum om ni vill ha nån info om oss =) Nu börjar jag få RESFEBER!! Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Imorgon är det äntligen dax!!!!

Ja imorgon bär det av och jag undrar verkligen hur denna flygresan kommer gå.. men det kommer jag snart veta.. och va fan, jag kan inte göra annat än att gilla läget när vi väl är där.. man kan ju inte direkt ta sig därifrån.. sen när vi är framme så ska jag baara slappa och ha de gött i TRE VECKOR! fy fan så skönt det ska bli!! nu återstår att dammsuga av här hemma och torka av golven innan man kan sova gott.. om man kan sova gott i natt.. det visar sig.. ska väll packa upp resväkan en gång oxå för o se om ja missat nått.. vilket jag säkert har, men kommer säkert inte komma på det iallafall.. är riktigt sugen på godis just nu oxå! hoppas andreas läser mina tankar och köper med sig det, han äroch tvättar vår bil som andreas mor ska låna när vi är borta.. sen blir de inte mycket godis på tre veckor, finns typ bara massa choklad (som är smält) och chips... är ju bra för min diet i och för sig.. ska försöka att komma iväg att springa vissa mornar på stranden innan solen börjar gassa, men det har man ju sagt förr så det får vi se hur de blir med det.. =)

Tisdag, Onsdag, Torsdag...

Sen är der freeeeeeeedag! Vilket innebär Thailand, om ni inte försått det vid det här laget =) haha ska överlåta till min far att packa in resevagnen i nånting som den kan fraktas i.. vill ju att den ska hålla liksom... håller på och funderar på vad man ska ta med till Lukas att äta på flygplanet eftersom han inte får egen mat.. Sen får man ju inte ta med sig massa vätskor så får se hur de löser sig..

Fin-besök...



Igår var familjen Gralberg här och barnen busade... Som alltid när man ska ta kort på barn så går det ju inte som man tänkt sig så inte ett enda bra kort när alla tre barnen finns med.. Men här ser ni Alma och Lukas som verkar ha nått problem med bilen =) Alma spanar in Lukas när han inte ser =) hoppas vi kan klämma in att ses en gång till innan vi drar till Thailand! =)

Mmmmm..



NamNam som vi säger =) Lukas äter mormors hemlagade skinkpirog och den är god, det syns på minen =)

Jag kan gå =)



... men det är lite vingligt, eller rätt mycket! =) han Lukas är bara världens sötaste!

Tacos..

Hur gott är tacos egentligen? Alltså det är ju sjukt gott! =) Lukas tycker oxå om det fast ha har lite svårt att tugga tacoskalena... Men tomat och majs och ananas är ju en gott bara det.. Ja Andreas har krossad ananas till tacos.. Jag tycker inte att det är gott tillsammans!
Köpte med lite smågodis till efter maten.. Himla smaskens är det ju! Nu är det snart dags för Lukas att nanna kudden.. Då ska jag nog passa på att sticka lite... Håller på att försöka lära mig sticka kläder, skulle så gärna vilja sticka till LUkas och eventuella syskon =) Jag vet att jag är som en gamling, jag tycker det är jättekul att brodera, sy och sticka =) hihi

Ny tapet..

Jag skrev ju för ett tag sen att vi funderar på att sätta ny tapet i vardagsrummet.. Och nu har vi hittat en så grymt snygg tapet så nu blir det så, inge tjafs! =) så andreas vet ju vad han gör när vi kommer hem från Thailand =) det lir ny tapet och ny färg på väggarna, nya gardiner och mattor och kuddar i sofforna.. Det kommer bli ursnyggt!

Önskemål..

Har fått önskemål från olika håll om att jag ska blogga i Thaialand med bilder och så.. Tänkte att ja inte orkar men ska försöka få ordning på det =) ska till och med ta med kamerasladden så kanske det kommer in bilder oxå =) men jag lovar ingenting..

Denna helg..

I fredags jobbade andreas sin sista dag innan pappaledigheten, så han var lagom nöjd när han kom hem från jobbet kan man säga =) jag förstår han..

Idag har vi haft familjen Gralberg här hemma på förmiddan, barna fick leka och vi vuxna samtalade =) haha Lukas tyckte det va kul o träffa tjejjorna, det märktes =) han till och med stylade lite och visade att han lärt sig gå, men det är bara när han själv känner för det.. haha

Har precis vart hos mina föräldrar och sprungit en sväng, 6km.. Gick bra! Och det känns sååååå himla skönt efteråt! Men snart kommer  mina sprinrutiner rubbas.. Men vem bryr sig? Vi åker ju till Thailand!!!!!
Ska försöka springa lite där oxå för att inte tappa all kondis, får bli några vändor på standen där vi bor på mornaarna innan hettan kommer...

RSS 2.0