Bordsskick?

Hmmmmmmm??



Vaddå kladdig? =) För en gång skull ser golver riktigt rent ut under hans måltid, men det är klart, allt sitter ju i fejset =D

Kom o köp!



Fritös, använd ca 3ggr.. Ge mig bud..



Bakmaskin, aldrig använd! Ge mig bud..


Nu händer det grejer!

Imorse strax efter sju kom Sita med sin sugbil för att börja arbetet att suga ur sanden ur vår källare.. Det visade sig att det va lite djupare ner i backen än vi hade väntat så det tar visst en liten stund men det är inget o göra åt det! Alternativet va att sanden skulle köras ut manuellt med en spade och skottkärra ut och upp för källartrappen och sen skulle de dumpas nånsans? det jobbet kändes som mer än ett evighetsjobb och vi bestämde att även fast det är dyrt så fick det bli så här.. Snabbt alternativ så Andreas kan fortsätta underarbetet där nere innan det snart ska gjutas en platta =) fasen så underbart de kommer bli när den är på plats =D

Vi har även beställt golvvärme slingor + allt där till som behövs i ett golvvärmesystem, så det bör komma inom en vecka.. Skönt att det är gjort!

Släpkärran som vi beställt har kommit oxå, så Andreas hämtar den på vägen från jobbet.. Sen är det bara att köra bort skräpet som är uppsläpat ur källarn.. Får dock vänta tills imorrn då det stänger tidigt idag...
Allting låter så enkelt, jag säger "bara att" om allt, hmm, det ligger ju liiiite mer jobb bakom än så, men ja tar mest hand om barnen och Andreas sliter.. Han är duktig han..

Iväll är det träning som gäller! ssscchhhhööööönt! =)

Fullspäckad dag!

Ja idag har allt gått i ett verkligen.. Fick sova rätt länge imorse, till strax innan 08 (det va inte igår, sjukt dock att ja får ont i huvudet om ja sover för länge??skumt!) sen va de bara morgonbestyr innan Lukas skulle lämnas på dagis.. Sen hem och skicka den lilla i säng och plocka undan efter morgonen och sen kom Ida och Jessica och vi gick ut på promenad.. Gick förbi sunda och handla till lunch, sallad, mums! Sen va klockan plötsligt strax innan två och brudarna drog och ja och William åkte och hämta Lukas.. Hemma fick Lukas mellanmål och William skulle sova igen.. Ja började med middan, sen när den va klar så åt vi, innan Andreas kom hem för ja och Lukas skulle iväg på simskola.. Så när vi ätit va de bara o packa väskan, klä på oss och sen drog vi så fort Andreas kom hem.. Simskolan nästa och Lukas tyckte de va jättekul! =) sen va de bara duscha, hem och lämna Lukas och byta väska och åka och träna.. På gymmet sprang jag 6km och tränade mage.. Hemma fick ja fylla på lite enerig och sen läsa saga för Lukas och nu sitter ja framför datorn och pustar ut en stund.. Andreas är duktig och är nere i källarn och jobbar på för vilken dag som heslt kommer Sita och suger ur all sand sen börjar det bli dax att få in lite avloppsrör och lite annat kul =) spännande..

SKa försöka mig på och hinna duscha oxå innan det är dax för en unge i minuten, får inte missas =)

Dagen imorgon blir nog avsevärt mycket lugnare.. =)

STORSHOPPING!

Igår tog vi med oss släp och barn och drog till K-rauta kl 8,30.. Framme packar vi snabbt som attan på oss 50kvm klinker till källargolvet.. Fix till det och lite fog, sen är vikten uppe i max och vi betalar och packar in oss i bilen och åker hemåt.. Vi insåg dock att vi skulle behöva åka tillbaka för att köpa mer grejer.. Vi åkte hem efter första vändan, lämna barnen hos mina föräldrar, packa av allt klinker och åkte tillbaka till Norrköping.. Framme där packar vi på kakel, fix, wc-stol, lite smått och gott och en ny duschvägg till badrummet här uppe.. Slutnotan för dagen hamnade på 26000 och vi räknade ut att vi tjänat strax över 12500 på att åka igår istället för till exempel imorgon måndag.. De hade ju specialrebjudanden den här helgen och det va i princip 25% rabatt på det mesta, förutom wc-stolen och duschväggen som det va 50% på.. Helt sjukt bra =)



Den här sköningen ska in i badrummet här uppe istället för den tråkiga som sitter där nu =) är det nedsatt från 8000 till 3495:- faaaan va nice!


Det här blir till hela golvet, svart skiffer.. Så kommer det fortsätta upp på en vägg..



Ungefär såna här vita kakelplattor blir det (hitta bilden på google) på tre väggar i badrummet där nere..

Nu är man ju tokladdad för att det ska gå undan med allt grejs så man kan få ordning =) kommer bli hur bra som helst =)

Beviljad semester..

Min chef ringde nyss o meddela att ja får min smester som jag vill ha den =) lovely.. Kul att man planerar in semester innan man ens börjat jobba =) men men.. NU är det ordning och det känns bra!
I och för sig visste jag redan innan han ringde att ja fick som ja ville för ja har så bra arbetskompiasr som ringer och meddelar mig så fort nånting är bestämt, tackar för det!


VårFruDagen..

Idag kommer Andreas hem på lunch och vi ska käka lite våfflor, det är väl gott, några stycken, sen blir det lite mycket tycker ja, men nån gång ibland är det gott =)


Tjoheeeej FREEEEDAAAAG!

Helgen är här igen och den här veckan har gått helt sjukligt fort! Men så är det ju alltid nu för tiden.. synd som sagt att helgen går ännu fortare!
Igår fick ja ett privat spinningpass med Anna, hon skulle träna inför SpinOfHope där hon ska ha ett pass imorgon, 55min BanditRock, yeas! Det va skit kul pass =) och bra gick det oxå.. =) satsar på löprunda imorgon på Hyllan =) så de blir lite styrka oxå..

Ikväll blir det bara massa mys här hemma =) underbart! Imorgon eller söndag funderar vi på att dra till Krauta och glo lite =) inspireras lite till källaren.. Nått som dock är bestämt är att ja och Andreas ska ha barnvakt imorgon kväll och natt så vi ska ut o käka, antagligen på Fika.. Sen blir det bara lugnt efter det och sovmorgon på söndag.. Fasen så underbart! särskilt då barnen tycker att det är askul att det är så ljust på morgonen nu så gärna runt 06 slår de upp sina fina ögon =) aja det gör inte sååå mycket när solen lyser och våren typ är här =)

Idag väntar jag på leverans från RinkabyRör, avloppsrören till källarn, så de ska på plats snart.. Skönt att det händer grejer!

För övrigt har ja slutat grubbla, jag vet vad ja vill så nu hoppas hoppas hoppas ja istället för grubblar.. =)


Grubbel...........!

Hmmmmmmmmmmm,Hmmmmmmmmm,Hmmmmmmmmmmm... Funderingar hit o dit.. Vet inte än om ja ens HAR nått att grubbla över.. Men men..


Tränat..

Sprang 6km på löpbandet, rodde 10min på roddmaskinen och träna mage..

Nu ska ja gå i ide.. byebye

Vilken nytta!

Idag har vi gjort massa bra saker.. Vi började dagen med att skriva matlista och åka till Willys och handla för kommande vecka.. Sen åkte vi hem och Andreas gick ner i källarn och såga ner oljetanken i imindre bitar och släpa upp den på gräset.. Jag gjode då lunch, fetaostbiffar med buljongkokta rotfrukter, gott som attan! En liten promenad tog vi sen med William som vila i vagnen och Lukas som körde JohnDeer traktor medan vi promenerade.. Hemma igen gick Andreas ner i källarn igen och gjorde ännu mera nytta medan jag slog till på att laga lite matlådor till William.. Det blev 19st portioner som jag frös in, skit bra ju! Så några timmar senare så va ja klar och Andreas kom upp igen.. Åt lite macka och sen skicka William i säng och snart dax för Lukas oxå.. Tråkigt att det redan är måndag imorgon igen, men i den här takten så är de ju fredag om bara ett swisch igen!


Trerätters LYX!



Förrätten för kvällen var gratinerad hummer med västerbottenost och vitt vin!



Varmrätten, oxfilé med potatisgratäng!



Chokladmousse med jordgubbar.. Mums!


Morgonfrillan..



Vad tycks om Williams morgonfrilla? Det är direkt från sängen utan nånting.. Rätt snyggt va, ser ju typ ut som en frisyr man kämpat länge för att få =) haha



Hungrig???





Busungen är lite nyfiken i kylskåpet =) han ser lite lagom skyldig ut på nedre bilden =) Där kan ni även skymta tanden som precis kommit fram, till vänster om framtänderna där nere.. =)

Kan han inte alltid va så här glad? Kan man få veta varför han ska skrika i typ en timme när han vaknar efter middagssovningen liksom..........................


Lektime!



William tränar på att gå och Lukas åker med =) Fina barn!

Fan va nice!

Nyligen hemkommen från Annas superbra spinningpass, skit bra musik! Så nu har ja bränt 501 kalorier (synd att Andreas är o hämtar kebab, men kan iallafall äta med gott samvete).. Passet gick iallafall SKITBRA! Jag känner att konditionen börjar bli nått att hänga i julgran ;) skönt är det!

Det har för övrigt aldrig vart skönare att åka o träna just idag.. William fick ett psykryck när han vakna igen och gallskrek i 45min, sen åkte jag.. Man vill ju bara spränga huvet alltså (på sig själv)! Men de hade gått bra ändå, de hade gått o badat och han hade blivit midre högljudd! Och nu sover han, William den förskäcklige, hahaha..

Här blir det lite mat och sen ska Lukas i säng, så kanske man kan få slappna av några sekunder ikväll innan man själv kommer somna, för ja är sjuuukt trött! Har vart det i flera dar och fattar inte varför? och alla ni som tänker; hmm hon är gravid! så är svaret NEJ! det ska förhoppningsvis va omöjligt men i vilket fall som helst så har ja dubbelckeckat så inget sånt.. Så då är frågan, varför är ja såå sjukligt trött? Känns som ja går med grus i ögonen konstant!

Imorgon bli det träningspass på hyllan, sen ska ja och barnen förmodligen in till Nyk med mor min och Andreas ska ner i källarn och arbeta, vilket är kanon! Imorgon kväll blir det trerätters här i huset oxå =) hoppas det ska bli gott ;) och HOPPAS att barnen är glada o trevliga!


Den har kommit..

William har en tand som precis spruckit igenom, och nu äter han igen.. Så han har nog haft lite ont i munnen.. Dock vakna han upp hysterisk efter middagsvilan idag igen så vet i fasen vad det är bra för? suck! Men han är jätteglad resten av dan =)



Världens finaste barn äter bullar =)

Vilka grabbar man har <3 krälek <3

Mamma då?

Nja, kanske behöver ja lite nya kläder, men det är inget ja prioriterar.. Mne det här träningskläderna va fina:


Bubbleroom / H T-shirt Bubbleroom.se  Bubbleroom / H Linne Bubbleroom.se Bubbleroom / H Linne Bubbleroom.se Bubbleroom / H Jacka   Bubbleroom.seNike - Element 1/2 Zip  Only Play - Play Sprinter Jacket

Men träningskläder har ja så det räcker, tyvärr ;)

Inte han heller..

Och tyvärr behöver inte heller William nya kläder, han aärver ju allt frånm storebror ;) lite nytt får även han ibland men nu när han växer i 86 så finns det masso efter Lukas..

mini-delroy-top  mini-denver-sweat-cardigan
mini-dysker-topmini-henrik-top
 mini-pat-top    mini-leo-sweat-cardigan

Stiligt till stiliga pojkar =)



Lite synd faktiskt...

Gick in på nameit.com för o kolla efter lite mjukisballor till Lukas som väkt ur en hel del brallor på sista tiden.. Men jag hitta inga fina brallor, desto mer tröjor, jäkligt synd bara att han inte behöver tröjor! haha Får nog avvakta till efter sommarn då han lär behöva lite nytt..

mini-leo-sweat-cardigan  mini-john-top mini-nano-top mini-pat-top
 kids-seymore-knit-with-hood  kids-nolan-sweat-cardigan


Snygga kläder som alltid på nameit!


Wednesday..

Äntligen fick Lukas går till dagis idag efter att det va stängt i måndags, han var överlycklig, som alltid när han ska dit =) det är ju bara för underbart! Tänk om han inte hade trivts..

Ikväll blir det träning igen! Nice, känns som jag kommit igång rätt så bra nu..

Va på IcaMaxi igår och köpte regnställ för 199kr.. Trodde inte att det skulle vara såna där hängselbyxo som jag ville att det skulle vara, men jo då! Såg riktigt bra ut så ja slog till på ett nytt ställ till Lukas.. Det han har på dagis är för litet så tar med ett gammalt ställt hemifrån till dagis och har det nya hemma...

Ser fram emot helgen annars! Jag och Andreas har bestämt att vi ska äta trerätters! Vi såg en jättespämnnande meny i halv åtta hos mig i förra veckan med hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt, sen byter vi ut deras efterrätt till nått riktigt smaskigt, typ ckoladmousse eller nått =) så det ska blir nice!

Sen blir det väl lite källarjobb till helgen för nu är vi igång =) så spännande! Men det är lååååång tid tills det är nått beborligt där nere, förhoppningsvis till nästa vinter! =)

Badhus och massa planering!

Idag gick vi upp vid 07 och hade en mysig morgon.. sen klädde vi oss och gick ut vid halv tio och William somna i vagnen och Lukas cykla omkring på altanen med cykeln som vi plockat fram =) han va ganska nöjd  Andreas va nere i källaren och förberedde för allt jobb som ska göras där nere inom en väldigt snar framtid =) Nästa helg ska han bila bort den där lilla plattan som sitter där innen innan sand ska ut och massa annat ska in =) sen blir det gjuta golv! KÄnns ju elt overkligt att vi nästa vinter kommer ha en våning till att bo på, ha en bastu, EN TVÄTTSTUGA och bara allmänt mycket mer plats att förvara och behöva städa =) ja vi sitter och ritar ritningar på avloppsledningar, vart vi ska ha väggar, och kollar itnernet på bastu och allt annat som ska inhandlas så småningom =) Som sagt, jag läääängtar tills det är klart!

Sen åkte vi till badhuset efter lunch..Men alltså allvarligt! Barnbassängen behöver värmas upp ett par grader till, Lukas va blå om läpparna efter 10min och william va väl ganska missnöjd hela tiden.. Efter en halvtimmes badande gick vi upp och duscha och basta istället.. Kom igen och värm upp vattnet lite för f**n!






Här är som jag visat förr, förebilder.. Ganska nice =) det kommer iallafall bli! =)

Har för övrigt gått ner 1,2kg sen i måndags =) bra jobbat av mig! =) Några kilo till bara..


Psykbryt AB

Vi har en liten man i det här huset som har en vilja av STÅL och är envis som 100 getter! Jag vill inte ens tänka på hur han kommer bli i sin trotsålder.. William den förskräcklige ;) Han har nu i några dagar i rad haft nått jäkligt jobbigt för sig.. När han sovit middag och vaknar så vaknar han på HELT FEL SIDA, han börjar gallskrika när han vaknar och fortsätter och fortsätter och fortsätter.. Och det är verkligen hysteriskt hela tiden.. Inget man gör hjälper, han vill inte somna om, inte ha nappen, inte äta, absolut ingenting vill han göra!! Sen äter han asdåligt, han slutade ju äta när han hade hög feber sen har han inte kommit igång ordentligt.. Han äter typ en flaska välling om dan och typ en halv portion mat.. Känns ju verkligen som det är för lite, men grabben har ju lite hull o ta av så jag är inte orolig över det.. Men då är ju frågan, är det mer tänder på gång? han kanske har ont i munnen och vill inte äta? han kanske har ont i munnen när han skriker hysteriskt? ja jag har inte en aning utan spekulerar hej vilt! Men en sak är säker: det är sjuuuukt jobbigt när han gör de för man är skapligt hjälplös =(


Helg igen..

Hjälp vad tiden går fort nu, man hinner inte med liksom.. Redan frdag igen och fördelsedagsmiddag ser jag fram emot ikväll! =) Vädret visar ju plusgrader och soligt och då kan inte våren va långt borta nu =)

Lukas är på dagis, lika glad som alltid när an är där! William sover lite middag, efter en tidig morgon.. Ja sitter och ska komma på en slogan vilket inte är det lättaste, svårt med bra ord som rimmar på varandra.. Annars händer inte mycket för min del, har återupptagit broderiet som ja håller på med som ja ska skriva Lukas födelsedata på, Williams gjorde ja ju färdig i höstas.. Så det är nog snart klar oxå..

Jaha det här bara massa onödigt svammel.. strunt samma o ha en bra helg för det ska jag ha =)

Kom o köp!

http://www.tradera.com/Liverpool-jacka-auktion_302875_129253159

Jag vet fortfarande inte hur man länkar snyggt som jag sett andra gör, utan ni får en ful länk att klicka på helt enkelt.. haha

Tjejmiddag på gång!



På fredag är jag och Ida bjudna hem till dessa två skönheter, Elin och Jessica på födelsedagsmiddag.. Tre rätters blir det till mig och Ida som fyllt år.. Eller ja tror i och för sig att Elin och Jessica oxå kommer äta =) haha
Trevligt initiativ hörrni! Ser verkligen fram emot det!

Mig kan ni ju radera bort från bilden då ja bara ville visa en bild på värdinnorna =) annars är ju den där bilden på mig riktigt het! HAHAHAHA =)

förresten, hur blir det med vårruset flickor?? =)

Totalt väck -borta!



Ja det är konstigt vad fort färgen på huden försvinner.. Tänk om man kunde blivit född mulatt... det hade väl vart bra?! eller, då hade ja ju behövt andra föräldrar (iallafall en av dem) och det vill ja inte.. haha
Två veckor efter hemkosten är färgen i princip borta, kanske ser nån nyans mörkare ut om man jämför med nån viting men annars syns de ju inte att man vart utomlands alldeles nyssens =) haha


Operation vår!



Här om dagen hade vi operation vår här på vår altan, jag och Lukas skotta bort snön från altan och William sov i vagnen.. Just i detta nu är den mesta snön väck så det är ju underbart! bara det inte kommer mer snö för då går ja i ide till sommarn..

Sjuk william= tokgrinig =(

William har hög feber, röd i hals och öron.. Tok grinig heeeela tiden.. Jag vet det är synd om honom, men man blir knäpp i huvudet av att lyssna på gnäll dagarna igenom utan att något gör honom glad.. Så ja är helt fläng i skallen, toktrött för han sover ju asdåligt oxå.. =( hoppas på snabb bättring..



Så här såg han ut på eftermiddan när feber mättes till 39,8 =(

Lilla skrutt unge!

Helgens bestyr..

Igår så gjorde vi inte så mycket vettigt.. Lukas klaga på ont i örat på förmiddan men det gick över efter nån timme.. Så vi hade en lugn dag..
Idag har ja tränat, sprang 3km och tränade bröst och mage, gick helt okej faktiskt.. Kände av lite i halsen så våga inte satsa max.. Men det kändes bra! Sen va ja och barnen hos mina päron medans Andreas va iväg en sväng.. Nu på eftermiddan har vi handlat MASSA på willys.. gjorde en 2veckors matsedel så det blev lite grann.. Men så skönt att ha det gjort!

Nu har William blivit krasslig oc är allmänt missnöjd, suck! Hoppas han blir bättre snart!


Nu så!

Jag har sökt igenom huset, och när ja i princip gett upp då hittar ja den, under typ tre tidningar på en bänk i köket.. skönt att den kom fram till slut..

Det blev ju städat och rensat undern tiden jag letade, vilket va väldigt bra! =)

Annars är det fredagsmys här =) hej hopp

Det finaste jag har!











                                     Kärlek <3

Är ja verkligen frisk?

Alltså jag börjar bli RÄTT SÅ TRÖTT på mig själv!!!!!!!!! Innan vi fick barn o allt då va mitt minne superbra.. Jag hade järnkoll på allt! inte bara mina egna saker utan Andreas saker oxå.. Nu då??????????? Nu har ja inte koll på nånting, ja börjar bli rädd för mitt eget minne... Det verkar vara som bortblåst..

Droppen va igår när mor & far kom på besök och rent appropå ingenting frågade efetr deras kamera som ja låna för nån vecka sen för att ladda över deras bilder från Thai till vår dator.. Jag minns att ja tog kameran i fickan på tröjan, sen minns ja att jag laddade över bilderna, sen är det tomt! alltså tvärtomt! var f******n har ja gjort av den sen? inte ett minne vart ja kan ha lagt den.. jag kolla lite överallt lite var som helst, ingenting... Så ja får väl starta nån "söka igenom varenda del av huset-projekt" för att hitta den... Jag fattar inte vad som händer i mitt huvud.. Som sagt NOLL KOLL!
SUCK!

Friday baby!

Freeedag idag, underbart! Dagen började okej runt 07.. Morgonbestyr tills Lukas skulle till dagis 09.. Dagen började barnen ute, vilket de gör ganska ofta! Kanon ju! Lukas älskar o va ute! Och vilken skillnad från smpbarnsavdelningen, där va de inte ute alls lika mycket, men man förstår ju att de minsta barnen bara fryser ute när det är kallt o snö..
Aja ja och William åkte hem o han somna.. Sov ca 30min som han typ alltid gör (på tok för lite enligt mig men tydligen inte enligt honom).. Sen va han bara gnällig och åter gnällig, inget va bra! suck! så ja klädde på oss o vi gick ut med vagnen.. Gick ner till Ica o handla lite godis och sånt till helgen och så köpte ja en lösviktsallad på cafét på ica.. Svingod! äter den just nu =) William somna i vagnen typ 100 meter från uset så han sover i sitt rum nu.. Får se hur länge de blir den här gången..
Sen ska Lukas hämtas på dagis.. Hem igen, vänta på Andreas.. Så ska ja på spinning 15,45.. puh puh de va länge sen! inge sug har ja för o träna heller men MÅSTE komma igång så de är bara o kämpa! Bra att du sa till mig Anna =) haha
Sen återstår väl bara MASSA MYS med min undebara man (sambo...............) och världens underbaraste barn! =) Godis till barnet modell större och ost kex o vin till de vuxna, den minsta får oxå nå kex eller nått o smaska på! =)

Igår sa för övrigt Lukas till oss när vi satt i soffan o kolla tv på kvällen:
- Ska vi inte tända lite ljus o mysa lite?
Hahaha mysproppen! Det gjorde vi oxå =)

Eller?

Hittade weekend till Barcelona eller Pragtill riktigt bra priser.. Ska kolla runt lite till, är dock en annan helg än den som vi planerat från början.. Tål att tänkas på..

 eller ..??

RSS 2.0