Pippi på rymmen..

Det är Lukas favorit just nu, han vill kolla på de direkt när han vaknar och han vill kolla på de innan han somnar.. haha för nån vecka sen va de Barnen i Bullerbyn som gick varm.. Madicken gillar han inte, de verkar läskigt.. Och saltkråkan verkar oxå sådär men de kommer nog.. Är ju för övrigt GULD att vi fick Pippis kappsäck med alla Astrid Lindgrens filmer av mina föräldrar! Helt sjukt bra.. Tack tack, de va ju dock mer än två år sen men kan väl tacka lite nu oxå.. De är populära hos Lukas.. =)

NU har han somnat i soffan till filmen =) han får sova nån halvtimme men inte mer, annars somnar han inte ikväll..


Tisdag 12,27

Vi har varit hos familjen Lilja och lekt på förmiddan, skönt! Lukas ville inte följa med hem =)

Nu har vi precis ätit lunch Lukas o ja.. William somna utan lunch.. Vet inte om de är på grund av förkylningen som han inte vill äta eller om han börjar gilla den vanliga maten mer än mjölken.. Försökte ge honom flaskan men de va inte populärt.. Så han sover nu och får väl testa igen när han vaknar eller om ja ska ge honom lite mat isället.. Aja de löser sig.. Imorse åt han en portion gröt iallafall.. Natten har varit okej.. Vaknat några gånger och yrat och velat ha nappen men sen åt han vid 05 så de va ju helt ok..

När ja smält klart maten är de dax för löppass på jogersö.. Barnen får åka till farfar och Ylva en stund, vilket inte är några problem för ungarnas del, där får de 100% uppmärksamhet hela tiden.. =)

Idag fyller min kära mor år, Grattis! Så vi ska dit och fika lite, lite senare i eftermiddag..

För övrigt bakade jag i massor igår.. 6 påsar med frallor och 4 påsar vanlijbullar.. Lukas hjälpte till, de gick kanoners =) dock måste man dammsuga hela huset sen pga allt mjöl men de får man ta =)

Imorgon kväll blir de hyllan igen.. Funderar på att köra två omgångar på Fatburn på crosstrainern, kände mig inte alls lika slut efter ett pass sist som ja gjorde de första gångerna.. Då kan ja öka på lite.. Aja de blir nog bra de där.. Nu ladda för löpning.. Sen hem o laga mat till den arbetande mannen i huset, panerad fisk med kokt potatis och kall sås..
 


Mums! Jag älskar fisk.. De gör INTE Lukas..


Andreas =Hulken =)

Andreas skulle torka av golvena lite här hemma nyss.. Men han har visst tränat lite för hårt, blivi liite för stark =) =) haha



Skaftet vek sig lite kan man säga.. HAHA

Nu åkte Lukas och Andreas för o hämta sallad till lunch =) gott som fasen..

William på väg..

William börjar gilla att sitta i lära-gå stolen nu.. Han kan liksom ha uppsikt över alla runtomkring, dessutom sitter han ju upp och ligga ner är såå tråkigt tycker han.. Han är så sjukligt aktiv så hade de va möjligt för honom att gå och kryoa då hade han gjort det.. haha han ser ut o va på väg hela tiden men tyvärr kommer han itne så långt.. =)



Sin groda har han med sig oxå =) den är jättebra för dne är så himla lätt o få tag i, smala ben över massa saker att få grepp om..

Middagen i går!

Igår gjorde jag hemmagjord pizza, mums..!





Syns en viss skillnad på Lukas tallrik =) haha
Han är inte så förtjust i pizza, men kanterna är goda =)


Förkylda barn..

Inatt har barnen blviit förkylda, eller de har brutit ut i natt för de har båda nysit i flera dagar.. Så William har sovit sådär kan man säga.. Tur att de va min natt o sova =) fast ja vaknar ju innan Andreas iallafall.. Men men..

Idag har vi inte mycket på schemat.. Ja ska dra med mig bror och ta ett pass på hyllan! de blir nice =) så får se va vi ska hitta på.. tänkte baka men de får nog bli imorgon istället när Lukas är på dagis.. Massa bröd ska bakas.. har ju blivit så kräsen nu att ja knappt kan äta köpt bröd..


Bellan!

Du ville ha lite info om boendet vi hade i Thailand på BangTao.. Du glömde skriva din mailadress! =)


Löpning 5km, check!

Va ju på Hyllan och körde i onsdags.. Hmm, idag är träningsvärken inte rolig.. Men de är rätt skönt ändå för man vet ju att man gjort nått bra liksom =) Körde mage och rygg och sprang på löpbander och körde Fatburn programmet på crosstrainern, hu hu hu va de va tungt.. Men ja klara de =)

Idag när Lukas va på dagis lämna ja William hos farfar och Ylva en sväng och ja åkte till Jogersö och sprang 2varv.. Gick kanonbra.. =) sen åkte ja till Long och käka lunch med Elin och Hanna, trevlisch!

I helgen har vi inget planerat.. Får se va som händer.. Är iallafall helt underbart att det är helg igen!

Har lite små ångest över en grej, får se hur de blir med de.. Men men..


Inget vettigt..

Har inget vettigt att skriva för tillfället, därför skriver ja inte så mycket..


SPÖREGN!

Kom en LITEN skur här nyss.. De va nästan så ja trodde de skulle börja regna in.. Men nu skiner solen igen.. Roligt väder..

Vi har vart på promenad till Ica och hem igen, och har kollat upp att de ganska exakt 5km allt som allt.. Så de får väl vara bättre än ingeting.. Helst vill ja springa istället men kan ju inte få barnvakt varje dag och Andreas tränar ju nästan varje kväll.. Man vill ju hinna ses oxå.. Imorgon ska ja upp på Hyllan och träna.. De blir bra de...

Tror för övrigt ja har hittat ett vettigt hotell som vi kanske ska boka till de första nätterna i Thailand.. Men måste överlägga med mannen i huset innan ja bokar nått.. ;)

Lukas har lärt sig säga hela sitt namn, Lukas Selander..  Så sa jag idag när vi satt och åt lunch att William heter oxå Selander, och pappa med.. Och du med mamma, sa Lukas då.. Nej de gör  ja inte sa jag.. Varför gör du itne det mamma? Ja det får du fråga pappa om =) undra va svaret blir.. ;)

För övrigt va Fångarna på fortet rätt kasst igår.. =/ tråkigt men men.. Inom en snar framtid börjar ju massa bra saker på tv.. Får stå ut ett tag till...
Längtar tills mitt favvo program börjar, halv åtta hos mig =)

Fångarna på fortet!

Det ska bli kul att det börjar idag =) synd bara att de inte va till fredagsmyset som man kommer ihåg de från förr.. Men man får va glad för de lilla.. Time out är ju direkt efter oxå.. Kanoners! =)

Nehe nu börja vovozelan (som min kära far kallar William) väsnas så de är bara att agera..

=)

Trevlisch...

Igår hade vi en kanontrevligt kväll här hemma.. Vi käkade oxfilé med potatisgratäng, sparris och fetaostsallad.. Till efterrätt blev de en dubbel kladdkaka.. Blev gott..

När alla barn somnat och bebismatningar va förbi kröp vi ner i badtunnan =) mysigt.. Skönt som attan va de..
Va kul att  ni kom! =)

Idag vet ja inte riktigt va de blir.. Ska nog en sväng till Andreas mamma en sväng.. Annars ska ja träna, förmodligen Andreas oxå.. Så får vi se va mer som ska hända..

Dax för lite frukost.. =)

Stressigt..

Nu har ja racerhandlat på Ica, va nått VAL jippo nere på stan så en massa folk.. Inte på Ica dock =) aja får se om ja fick med mig allt eller om ja måste kuta ner en sväng till Sunda, inte helt omöjligt kan ja tänka mig =)

Andreas är ute och rengör tunnan.. Tur att de bara tar ca 2timmar att värma upp den med vår nya kamin.. 

Lunch har vi precis hunnit med oxå, tacos rester från igår.. Minstingen i huset ligger i mitt knä och käkar just nu =) mysunge!

Nu måste ja göra nått.. vet inte vad men nått bilir bra.. haha

hej hopp


Skitväder..

Det ser ut som vädret inte kommer visa sin bästa sida idag inte.. Undra va vi ska hitta på då?

William sov ju tre hela nätter utan mat, sen bestämde han sig för att det fick va nog.. Så åt han 02,30 på natten.. Aja man får va glad att han somnar om direkt.. Men inatt slog han till igen.. Sov hela natten =) skönt!

Ikväll får vi finbesök av Jessica, Erik och Sam.. =) det blir nice.. Middag och tunnbad ska de bli.. Så de ser vi riktigt fram emot.. Måste handla inför middagen, funderar över vad ja ska laga för nått smaskigt =)

Dax att agera, en bebis väsnas =)


Yeeaass!

Tredje natten irad som William sover hela natten =) underbart skönt! det är sån skillnad när man känner sig någorluda utsövd till skillnad från när han vakar 17ggr per natt och man tror huvet ska sprängas.. Men nu håller ja tummarna för att de kanske kan vara här för att stanna =)

Verkar bli en regnig dag, mysigt! Men va ska jag roa mina barn med? Andreas tog bilen till jobbet oxå, så får väl gå ner och hämta den om ja ska ha den till nått.. Måste till en affär men de är inte lätt att handla med två barn.. De löser sig..


Morot är gott!



Så här glad va William idag när han fick morotspuré till lunch, efterrätt blev lite mangopuré.. Och sen som vanligt, mjölk i nappflaska =) Mums! haha


Boende i Thailand..

Sitter och försöker hitta nått vettigt boende i Thailand.. Tänkte boka de första nätterna så man har de klart, sen när man kommit in i matchen och hängt med i tidsomställning och allt sånt kan man börja leta boende på plats.. Vill gärna ha med barnpool för Lukas skull, men då drar priset iväg känns de som.. Aja vi får boka nått utan pool till de första nätterna och hitta nått bra sen..

Måste leta lite ny musik till mina spring-pass oxå.. Har typ 3 låtar som ja varierar mellan.. Börjar bli lite tjatigt =)

Bra där...

William har för första gången sovit två hela nätter i rad utan att äta, annars har de bara varit någon enstaka här o där.. I natt va ja inne o gav han nappen två gånger, men va gör de när han somnar om direkt? =) ja är nöjd och hoppas att det ska hålla i sig..

För övrigt så är han inte lika intresserad av att äta gröt o puréer längre, han har nog fattat att de är nått som ska byta ut hans älskade nappflaska med mjölk i ;) eller så är ja bara för sen vatje gång att han är så himla hungrig att han inte hinner äta utan måste ha mjölk NU! =) men men även han kommer nog lära sig äta mat =)


Till Jessica..

Vi flyger till Phuket sen får vi se var vi ska ta vägen.. Tips och idéer är välkomna =) vi har ju vart runt en hel del men vore kul o se nått nytt.. Får dock inte vara för krångligt och vi vill ha lite standard på hotell o sånt när vi har två barn med oss.. =)

Planen är att åka iväg nånstans och sen ta sig till Phuket för att handla sista dagarna.. Barnkläderna vi köpte åt Lukas har ju vart hur bra som helst och han har tokanvänt allt så de lär bli en del handlat =) de bästa är ju att lukas åker på egen stol o får ta lika mycket bagage som vi, så lär inte behöva tänka på övervikt på vägen hem =)


YES!

William har sovit hela natten =) UNDERBART! Somna vid nio ogår kväll och sov till 06,30 utan ett pip.. =) verkar som han kör nån form av varann natt system, en natten inte sova andra natten toksova.. haha aja ja får hoppas på mera sömn på nätterna!

Undrar ju ja ska få dagen att gå här hemma idag.. Dagis hade ju utbildningsdag igår vilket innebar stängt för barnen så nu blev de två dagar ja måste försöka roa Lukas själv.. Det är inte lätt må ni tro med en bebis som kräver LAGOM MYCKET uppmärksamhet =) Men imorgon är de dagis igen, så då kanske man kan få nånting gjort..

Idag är de dax för löp-pass igen.. Skönt! Blir ikväll efter dagens alla bestyr..

Kass natt, men bättre kväll =)

Ja natten va skit, William strula som tusan och ville inte somna om, sen ville han gå upp 06moch vara väldigt missnöjd i några timmar.. Min hjärna är helt slut idag..

Men en liten trevlig nyhet är att vi har bokat flyg till Thailand =) yeeaaass! 3veckor blir de i fabruari 2011.. Hur underbart känns inte de?! SJUKT UNDERBART! =) Biljetterna är bokade och betalda så nu är de dax att spara ihop reskassan =) de ska nog ordna till sig de där =)
Hittade riktigt bra pris med Thai airways, de absolut bästa vi flugit med av alla bolag vi testat på.. Så de känns ju verkligen toppen! NU känns inte kommande vinter lika trist och grå..

För övrigt hoppas ja på en bättre natt.. Ja orkar inte med en vaken natt till.. =(

Var är mina broderier?

Söndag..

Idag har vi inte gjort mycket vettigt, precis som igår.. Dessutom är de ju nån sjuk värme som man håller på att storkna av.. Ge mig ett åskväder och sen kanske man kan börja andas igen..

Eller förresten, igår kom Pär och Petra och vi hade grillkväll.. det va verkligen trevligt! Så nått vettigt gjorde vi igår =) jag sprang ju en runda oxå, DET om nått var ju vettigt.. Fan då gjorde vi lite vettiga saker igår.. Men inte idag.. Ska ge mig iväg och springa senare när ja smält maten som vi precis ätit..

Lukas tar precis en liten powernap på soffan, han brukar inte sova middag längre, inte när han är hemma men på dagis tror ja han sover.. Men börjar nog bli dax att väcka honom så han kan sova ikväll.. William börjar precis hojta innifrån hans rum.. Så han har väl sovit färdigt..

Andreas är nere och spolar av båten på undersidan, han gör lite vettiga saker iallafall =)

Nehe ta hand om barnen kanske =)

Freeedag..... =)

Ja då är de strax helg igen.. =) och hela familjen är hemma =) mysigt... ikväll blir de hemgjord pizza! =) mums..

För övrigt va natten helt okej, William vakna och ville ha nappen vid 02, somna om direkt, skönt! sen skulle han ha lite käk vid 04,30 och sen hade han lite trubbel o somna om, men kanske 20min senare så sov han, han ville upp 07,30 sen.. så de får jag vara nöjd med! =) och ja känner mig hyfsat utsövd...

fick hem alla bilder ja skickade för framkallning, med posten idag.. kul! Så de blir blir kort pyssel på eftermiddagen gissar jag =)


William....

ja som jag nämt håller han på o strular på nätterna.. Egentligen ska ja väl inte klaga för de finns folk som har de värre, men det är ju så jobbigt att hållas vaken på natten.. De värsta är oxå att det går inte att få tyst på honom, jag testar med mat, nappen, utan nappen men inget hjälper.. Då blir man sååå trött.. Inatt hölls ja vaken i en timme för att han bara låg o skrek och inte ville nånting, till slut vid halv fem imorse åt han upp maten och somna om.. Fick sova till halv åtta innan han ville gå upp.. Slumrade lite på soffan tills Lukas kom upp.. Nu äter jag och Lukas frukost, William sitter i babysittern (inte glad) och vi försöker ignorera hans läten.. Lukas är väldigt duktig på att inte lyssna, själv kan ja inte stänga av..

För övrigt väntar ja på broderierna ja beställde igår, skulle ta upp till tio dagar men ändå.. haha

GETINGAR!

Idag va jag och Ida inne i stan och vi bestämde att vi skulle fika.. Gick till Kumlinz eller va de heter som har uteserveringen på torget där uppe.. Vi satte oss ute först men på två sekunder va både vi och vårt fika omringat av massa getingar.. usch!! efter en stunds kamp mot äckeldjuren gick vi in och satte oss.. även där fanns getingar men inte lika många.. alla som satte sig ute gick in efter en stund.. fan va äckliga de är!


Massage!

Idag har jag bokat tid för massage på fredag, UNDERBART! Min rygg och axlar börjar bli väldigt trötta av att bära runt på vår minsta familjemedlem som på sista tiden fått för sig att han inte han vara själv, utan man måste i princip bära runt på honom hela tiden han är vaken.. Ja eller sitta i knä eller vara allmänt med HELA TIDEN! Lite småjobbigt kan man tycka! Får inte speciellt mycket gjort kan ja meddela..

Ska iallafall bli superskönt o få slappna av i 45min! =)


Internet strul, och handarbete..

Har varit utan internet hela dagen igår och fram till lunch idag.. Skit irriterande!

Aja, håller på att ladda upp bilder som ska framkallas.. Mera bilder ska upp på väggen (tack Jessica för tipset om ramarna =) ) och sen ska de in bilder i barnens "Mina första år"-album, och så vanliga album oxå.. Så de blir ett par bilder.. Närmare 600 tror ja de blev, vilket tar en jäkla tid o ladda upp!

Har för övrigt fått broderi abstinens nu, brukar komma framåt höst vintern har ja märkt.. Mysigt att puffa in sig i soffan om kvällarna när de är mörkt ute och koppla av med lite broderi (nej jag är inte 89år haha) är jäkligt förbannad på mig själv att ja inte lärt mig sticka efter mönster oxå! Sticka rent allmänt kan ja, men inte läsa mönster och byta färger och grejer.. Kunde ja de så skulle ja kunna göra massa fina saker både till mig och barnen! Aja får se till o lära mig de där, har ju några o fråga =)

Skulle kunna göra tex de här:








Bilderna lånade från margaretha.se

Nu dax att hämta Lukas på dagis!

Mr BÖK!

William har börjat strula i sömnen.. Från att sova kanonbra och äta nån gång på morgonkvisten till att vakna flera gånger per natt o skrika.. Inatt va ja uppe 3ggr och gav honom nappen och så åt han en gång där emellan oxå.. Till råga på de skulle han upp 06,15 oxå! suuuuuuck! Dagarna blir så himla långa när man går upp så tidigt.. Sjukt att en fyramånaders kan ha så stor makt att alltid få som han vill, annars är de bara att SKRIKA! haha

Vad jag vill komma fram till är att jag är tröööööött! hoppas han ska börja sova bra snart igen!

Min tuffing!



Har ni sett världens finaste pojk!? åhh va fin han är..

Kepsen är farbror Oskars, han har även tagit bilden.. Well done Oskar =)

Renoveringsplaner..

Ja som de flesta vet så har vårt hus bara varit ett enda stort renoveringsobjekt från den dagen vi köpte det.. OCh vi har fått till det riktigt bra på övervåning och utomhus.. Inne är det i princip nästan helt färdigt (sen har vi ju tapetserat om vardagsrum och hall 2ggr redan) det är lite el som fattas i barnens rum.. Altanen har ju blivit riktigt bra med badtunnan och allt det där, grusuppfarten är ju lite bättre än den va när vi flytta hit men skulle vilja göra lite mer med den.. Men även det får bli nästa års problem..

Jag är så väldigt sugen på att få igång källar-renoveringen.. Det är det som ja tror jag nämnt tidigare bara sand på golvet.. Så det är GANSKA mycket att göra om man uttrycker sig så =) till att börja med ska ett golv gjutas in, och innan det går att göra måste det dras massa avloppsrör, isoleras, lägga golvvärme.. ojojoj va de är mycket.. Vi måste bara få "arslet ur vagnen" och göra nått, för när vi väl kommer igång så kommer de kännas mycket bättre! Ska leta fram lite bilder på "fanskapet" (ja man får faktiskt kalla den för det när den ser ut som den gör nu) och visa..


Hammocken..

Så här mysig blev Hammocken med alla nya kuddar och filtar:



Till nästa år ska jordgubbslandet bakom hammocken flyttas så då ska den ställas lite närmre häcken.. jordgubbarna ska få en soligare plats så de kan få bli färdiga nån gång under sommaren.. Har inte listat ut vart ja ska placera de ännu bara, men det får bli nästa års problem..

Vardag igen..

Efter 5 veckors semester med allt vad det innebär är de nu dax att komma tillbaka till vardagen.. Andreas började jobba idag igen och Lukas va som sagt på dagis.. Lukas va helt överlycklig när ja lämna honom imorse och lika glad om inte ännu gladare när ja hämta honom därifrån! Andreas va inte riktigt lika exalterad över att börja jobba igen men han verkar hyfsat okej med de ändå.. Så jag och William har roat oss lite själva idag.. Eller i och för sig tog vi med oss min mor för lite shopping, willys =) haha.. Vi va inne en sväng på Rusta och Jysk oxå, så fick lite bra o ha grejer handlade.. =) skönt! Min kära mor hade köpt massa kuddar o filtar till vår hammock, när vi va i trosa i helgen som ja la ut på sin plats idag.. Blev himla mysigt och fint, bild kommer..

För övrigt har William käkat lite gröt till frukost och så fick han smaka på lite morotspuré till middag, första tuggorna va lite sisådär, såg surt ut på hans min.. Men sen va även det gott och han fick i sig nästan en halv burk innan han blev så tok hungrig att han inte hade tid att äta mer utan va tvungen att få sin nappflaska.. =) men han är riktigt duktig, han till och med gapar när skeden kommer vilket Lukas inte gjorde alls i början.. Känns bra! =)

Om någon är sugen på att köpa båt, så köp våran! =) : http://www.blocket.se/vi/28765272.htm

Äntligen!

Lukas har längtat tillbaka till dagis och imorgon är det äntligen dax =) Skönt att han ska få leka av sig lite..

Gan är tokladdad! =)

Gröt= smaskens!

Idag fyller William 4 månader och vi har gett honom gröt idag.. De verka han gilla =) han fick i sig några skedar och va helt med på noterna att äta det =) Lukas va helt tvärtom och tyckte inte alls de va nå kul o äta gröt.. Roligt att det fungera så bra!


Sista helgen på semestern..

I torsdag drog vi ut med båten och kom hem idag.. Har legat i Trosa gästhamn i helgen.. Mysigt.. Har ju vart riktigt mysväder oxå =) igår regna det HELA DAGEN i Trosa, men vi hade mysigt i båten under vårt nya kapell =) Vart lite långtråkigt framåt eftermiddagen så då gick vi ut o käka, jättemysigt har vi haft sista helgen på semestern!



På väg på fisketur..



Andreas fick en liten gädda på 4kg =) Lukas ville helst inte komma nära..



Så här mysigt hade vi i båten med tända ljus o vin..



Så här mysigt hade Lukas i ruffen, Bamse på tv:n.. 



William ser funderast på storebror =)



Lukas roade sig när de regna med att fiska (utan krokar), han är en hejjare på att kasta ut draget nu.. =)



En tokglad William =)

Sista helgen på semestern har vart kanon, nu ligger båten på blocket för försäljning och hoppas kunna köpa större till nästa sommar =)

Shopping idag..

Idag drog vi till Skärholmen för att shoppa kläder till Lukas som växt ur de mesta han har.. Så de här hitta vi:



4st långärmströjor..



2par jeans..



2par tunna brallor..



3par strumpor till Lukas och 4par till William..



Och den här tröjan fick William av plastfarmor Ylva häromdagen.. Stekhet tröja =)

Blöjan boogie..

Vår stora kille är numera blöjfri, både dag och natt.. =) duktiga pojk! Enda kruxet är bajsningen som vägras både på toaletten och pottan, enda alternativet är blöjan.. Så han bajsar i blöjan tokungen, hur de nu kan kännas bättre än att sitta på toaletten men förr eller senare kommer väl även han att bajsa på toa =)


Min stora son..



Sitter här o saknar Lukas massor som sovit borta inatt.. Ja vet att han har de kanon mysigt o bra men man är ju van o träffa honom hela tiden =) älskade barn <3


Min bebis..

börjar redan bli stor.. hjälp!  han är redan en hejjare på att greppa saker i babygymmet o sitta o leka med gosegubbar i babysittern.. känns som de gick för fort.. På söndag blir han fyra månader o de är dax att prova med puréer o sånt där slebb, de ska bli intressant o se vad han tycker om de.. =D


Sommaren stack?

Vilket skit väder! Jag gillar när de regnar men ja gissar att ja kommer få nog i höst så just nu hade de vart trevligt med sol eftersom Andreas ändå har semester liksom.. men nej tydligen ska vi ha regn, kul!

Igår va vi en sväng hos Lukas farfar och Ylva och när vi skulle åka hem ville han inte det och han ville istället sova kvar, okej.. Så vi hämta välling och kudden och körde dit.. Själva drog jag Andreas och William till brandholmen i Nyköping för middagsdejt med Jessica, Erik och Sam.. Maten va supergod och sällskapet likaså =) vi träffas alldeles för sällan!  För övrigt hade Sam lärt sig prata (lite tidigt kanske men ändå) haha, han säger faktiskt HEJ klart och tydligt =) söta barn! hiihii

William hade nån "jag tänker inte sova idag"-dag, igår.. Så han sov ca 1,5timme på hela dagen, hur orka han ens vara vaken undrar ja..? Somna strax innan 21, sov till 02 och käka, somna om till 06 och käka igen, somna om till 07 för att gallskrika, ta nappen sen sova till 08.. hmm av nån anledning så känner jag mig inte utsövd, hmm undra varför...? =/ ja somna vid 00.00....


Tunnbad..

Här badas de tunna just nu.. Jag fick ta ett litet brejk och gå in för att söva Lukas.. Han ville inte bada mer och gästerna hade med sig en liten vovve som han tyckte va VÄLDIGT läskig, hur man nu kan göra de för han är inte mer än en tvärhand hög =) men Lukas tycker att hundar över lag är lite för framfusiga och påstridiga så de får hålla sig på avstånd..

Idag har jag lyckats att klippa Lukas hår oxå.. Han var hur duktig som helst.. Jag satte på Barnen i Bullerbyn och han satt blick stilla ända tills jag va klar.. Duktiga pojk!

Annars sålde jag den andra barnvagnen idag.. Skönt o bli av med den som bara stod o tog plats! Trevlig familj som köpte den oxå o pruta in nått =) sånt gillar vi =) haha

Får se om ja kanske få hoppa ner i tunnan en sväng till om Lukas kan somna snart =)

RSS 2.0